Over ons

Over ons Qmediumchat

Graag informeren we je over ons. Q Mediumchat is de meest betrouwbare discrete plek waar jij elke dag je levensvragen kan voorleggen. Je vindt een bijzonder grote diversiteit aan ervaren en professioneel opgeleide kaartleggers, mediums, paragnosten, ruim georiƫnteerde therapeuten, healers voor mens en dier, numerologen, astrologen, diepte-en bewustzijnscoaches, HSP coaches en nog zoveel meer. Alle consulenten zijn heel zorgvuldig gescreend op hun vakbekwaamheid en typekwaliteiten. En niet te vergeten, de goedkoopste spirituele chathulplijn Mediumschat.

Wat is het voordeel van chatten

Het grote voordeel van deze chathulplijn, is dat je vooraf rustig kan reflecteren over je vraag of vragen. In een chatgesprek of belconsult wordt de kwaliteit van een gesprek of een reading mede bepaald door het zorgvuldig omschrijven van een situatie waardoor je meer inzichten verwerft. Je kunt ook terecht voor alle vragen rond jouw spirituele groei en transformatieproces. Uiteraard kan je ook bij Q Mediumchat terecht om je verhaal te delen.

Fotoreading

Een fotoreading behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kun je gratis toepassen, tijdens een chatconsult of een E-consult. Ook hier wordt heel zorgvuldig en discreet mee omgegaan. Jij bepaalt hoelang je een chatconsult wenst. Je betaalt een consult immers met credits vooraf. Je weet dus perfect wat een chatconsult kost. Voor elke vraag of situatie vind je bij Q Mediumchat een consulent die jou op de juiste manier kan helpen of ondersteunen. Voel je vrij in het maken van jouw keuze. Als er zich een probleem voordoet, hetzij met de spiritueel medewerker of met de credits. Kun je gebruikmaken van het contactformulier. Je vraag wordt altijd met het grootste respect behandeld. Als je een gesprek aangaat met een van de consulenten, accepteer je hiermee de Algemene Voorwaarden. De lijnhouder is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken die de consulent voert. Zij werken allen op zelfstandige basis.

We bieden ook bellen aan met een spiritueel consulent

Wie weet heb je geen mogelijkheid om te chatten. Of vind je bellen met een spiritueel consulent fijner. Naast chatten, kun je ook bellen met een spiritueel consulent. Bellen kan ook met credits. Ben je goedkoop uit! Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier. Over ons.

Naast chatten en bellen, kun je ook een E-consult E-consult Mediumchat aanvragen.

We wensen je een fijn en goed consult toe met een Top Medium van Qmediumchat. Kwaliteit aanbieden en goedkoop een spiritueel consult hebben, is het belangrijkste doel van Q Mediumchat. Je bent van harte welkom!

Wil je meer lezen bij een consulent? Klik dan op de Info consulent Qmediumchat.