Hoe werkt het

Hoe werkt Qmediumchat

Hoe werkt Qmediumchat. We vertellen het je graag. Want er zijn legio mogelijkheden op op een betaalbare en betrouwbare manier in contact te komen met een consulent van Qmediumchat. Betaalbaar kunnen bellen? Schaf op voorhand credits aan. Klik hier om naar de creditpagina te gaan waar je credits kunt aanschaffen om te kunnen bellen!

Mogelijkheden om in contact te komen
 • Chatten op de chatwebsite Mediumschat
 • Bellen op 2 verschillende manieren
 • E-consult

Je kunt dus bellen, chatten, E-consult aanvragen. Hoe dat in zijn werk gaat, leggen we je hieronder uit.


Hoe gaat chatten in zijn werk

 • Klik hier om naar de chatpagina Mediums Chat te gaan
 • Schaf op Mediumschat de credits aan om te kunnen chatten. Klik hier
 • Kies een consulent uit waarmee jij wilt chatten op MediumsChat
 • De chat start

Tijdens de chat kun je, als je dat wilt, gratis foto’s uploaden. De consulent moet hier toestemming voor geven. Hier kun je om vragen. Als de chat is beëindigd, vind je het gesprek terug in je account onder chatsessies. De chat kan even vastlopen. Dat komt dan door een hapering in de internetverbinding. Geen nood, want na 30 seconden wordt de chat dan verbroken. Zo ben jij geen credits kwijt. Je kunt daarna de chat weer starten, als je wilt.


Hoe gaat het bellen in zijn werk

Er zijn 2 mogelijkheden om met een spiritueel consulent telefonisch in contact te kunnen komen. Als je slim bent. Dan kies je voor de credits! Want bellen met credits kan al vanaf € 0,90 cpm.

1. Bellen via credits door middel van aanmaken van een accountKlant account Qmediumchat
 • Registreer je en dat doe bovenaan rechts op deze pagina. Door op dit Klant account Qmediumchat  icoon te klikken
 • Je hebt nu een account aangemaakt
 • In dit account kun je credits kopen
 • Kies nu een van de consulenten van Qmediumchat uit
 • Toets het nummer +31103009197 NL en voor Be +3243203096 in op je eigen mobiel
 • Toets daarna je pin in (eigen unieke pincode) in op je mobiel. Vind je in je account
 • Kies een consulent uit
 • Toets op je mobiel het boxnummer in van de door jou uitgekozen consulent
 • Of kies voor de eerstvolgende die beschikbaar is
 • Gesprek komt tot stand
2. Bellen  zonder aanmaak account en aanschaf credits

Hoe werkt het bellen zonder aanschaf van credits? Want de 2e manier van bellen is zonder vooraf credits aan te schaffen. Dan toets je het nummer 0909-0144 nummer in als je in Nederland woont. (0,90cpm). En voor onze Belgische gasten is het rechtstreeks bellen van het nummer: 0907-37077.  Volg de aanwijzingen die je hoort op je mobiel. Toets op je mobiel het boxnummer van de consulent in die jij wilt spreken. Je bent met elkaar in gesprek. Nu betaal je per minuut, en eventuele extra kosten die je provider in rekening brengt. Voor Belgische bellers, deze kunnen maximaal 10 minuten bellen en betalen per minuut 1,50 en extra kosten van de provider.


E-consult

Hoe werkt het, een e-consult? Je kunt ongestoord al je vragen stellen, door deze via de mail te stellen op een moment dat het jou uitkomt. Om te weten hoe je een een e-consult kunt aanvragen, klik dan hier.


De 9 meest gestelde vragen en aandachtpunten voor onze klanten
 1. Ook voor mensen die nog geen ervaring hebben met spiritualiteit staan onze mediums en paragnosten klaar. Misschien vind je het nog een beetje spannend? Ook geen probleem, laat je dan verrassen!
 2. Op onze website zijn mediums te vinden vanuit de hele wereld. O.a Nederland, België, Amerika, Turkije, Duitsland, United Kingdom, Antillen. Want in principe zijn alle talen voorhanden. Zodat iedereen gebruik kan maken van bellen.
 3. Het goedkoopste ben je uit met credits. Credits die verloren zijn gegaan door een internetstoring zijn niet te verhalen op de website.
 4. Klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel, als je klachten hebt over een van onze consulenten, kunt u deze indienen via het contactformulier. De consulenten werken als ZZP-er en gesprekken zijn voor eigen rekening. Ook vragen over credits kan via dit Contactformulier.
 5. De gekochte credits op Qmediumchat zijn enkel en alleen op Qmediumchat te besteden voor de belconsulten en E-consulten
 6. Mocht je je account willen verwijderen, dan kan dit makkelijk door op het tandwieltje in je account te drukken en te kiezen voor de optie account verwijderen. Zijn wel de chats weg en eventuele E-consulten.
 7. Mocht je je willen aanmelden als consulent, kan dat via het contactformulier.
 8. Door een gesprek aan te gaan accepteer je de Algemene Voorwaarden.

Veel plezier op Qmediumchat. Tip: Onze mediums staan 24/7 beschikbaar om al je vragen te beantwoorden. En vergeet niet na een consult een bedankje af te geven. Zijn de consulenten blij mee. Hoe werkt het heb jij nu helemaal door. Jij bent klaar om te bellen, te chatten!