E-consult

E-consult Qmediumchat

E-consult. Geen tijd, geen zin in bellen of chatten, maar wel op zoek naar spirituele antwoorden? Of wil je graag antwoorden van een medium of paragnost van op papier. Kies dan voor een E-consult. De mediums en paragnosten van Qmediumchat zijn hier heel bedreven in. En leveren kwaliteit als het gaat om beantwoorden van vragen van klanten via email.

Hoe kun je een E-consult bij een spiritueel consulent aanvragen
  • Eerst registreren op Qmediumchat bij dit icoon Klant account Qmediumchat. Zie bovenaan rechts op deze pagina
  • Nu heb je een account. In dit account credits kopen voor 25,-
  • Kies een consulent uit, die E-consult aanbiedt en die jij je vragen wilt voorleggen
  • Klik op E-consult en stel je vragen, upload indien gewenst gratis een foto en verzenden maar
  • Binnen 2 dagen ontvang je de antwoorden in je account van Qmediumchat
Wat is een E-consult

Een Email-consult is een beantwoording via email door een medium of paragnost van Qmediumchat. Belgesprekken gaan soms zo snel, dat je weer vergeten bent, wat er is gezegd. Wat is er dan niet fijner om je vragen digitaal te stellen en binnen maximaal 2 dagen de antwoorden te ontvangen. Die op papier staan en je net zo vaak kunt lezen, als jij wilt.

Je kan per Email-consult 2 vragen stellen. Geef ook de namen en geboortedata aan van de personen waar je vragen over hebt. Je kunt er ook een gratis foto bij meesturen, bij je E-consult.

Binnen maximaal 2 dagen krijg je de antwoorden. Mocht de door jouw uitgekozen consulent om welke reden dan ook niet in staat zijn, je emailvragen te beantwoorden. Worden je vragen doorgezet naar een andere consulent.

Door te kiezen voor een reading via email, heb je op voorhand alle tijd je vragen goed te overzien. Waardoor je ze voor jezelf helder hebt en de consulent er goed op kan anticiperen. Waardoor ook de antwoorden en inzichten voor jou zeer bruikbaar zullen zijn.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.