Credits kopen

Credits kopen Qmediumchat

Credits kopen is de betaalbare manier om telefonisch in gesprek te komen met een spiritueel consulent van Qmediumchat. Als je bij ons in contact treedt met een spiritueel consulent, accepteer je ook de Algemene Voorwaarden. Je kunt al bellen en chatten vanaf € 0,90 cpm!

Hoe kom je in contact met een beschikbare consulent via creditsKlant account Qmediumchat
  1. Klik op het icoon Klant account Qmediumchat dat je bovenaan rechts op deze pagina vindt
  2. Registreer je, nu heb je je eigen account aangemaakt. Waar je telkens opnieuw kunt inloggen
  3. In dit account kun je Qmediumchat credits kopen
Bellen via credits hoe gaat dat in zijn werk

Nu kun je een medium of paragnost bellen. Dat doe je door op je telefoon het nummer +31103009197 NL en voor BE +3243203096 in te toetsen. Dan pak je je pin erbij. Die vind je in je account en toets deze ook in. Wil je niet een specifieke consulent spreken. Kies dan voor optie 1. Wil je wel een consulent van eigen keuze raadplegen. Kies dan voor optie 2 en toets het boxnummer in van de consulent. Het gesprek start.

Credits

Weet dat de credits die je op Qmediumchat aanschaft, alleen te gebruiken zijn op deze website. Waarmee je kunt bellen en een E-consult kunt aanvragen. Voor chatten, de credits aanschaffen op Mediumschat. Je ziet, kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Het aanmaken van een account heeft dus veel voordelen. Zo hoeven wij van Qmediumchat de prijzen niet te verhogen. Ondanks dat alles duurder wordt. De credits die je aanschaft op Qmediumchat zijn alleen te gebruiken voor bellen en E-consult.

Wil je niet bellen, maar liever chatten? Klik dan hier.