Medium geeft helderheid

Medium Betty, geeft helderheidMedium geeft helderheid en duidelijkheid voor je toekomst. Wat wil jij met je toekomst, start een medium van Qmediumchat in haar profiel. Een van de betere spirituele hulplijnen die er zijn.

Waarin kan een medium helderheid geven

Een master medium brengt helderheid en duidelijkheid in wat er in je leven speelt over allerlei zaken. Als je werk, je financiën, je relatie(s). Daarnaast kan een medium op afstand een healing geven. Ook kan ze begeleiden bij je hoog gevoeligheid.

Ze voelt in tijdens een spiritueel consult op situaties en personen. Het kan namelijk zijn dat jijzelf ergens op bent vastgelopen. En daarbij het fijn vindt, dat iemand, zoals een spiritueel hulpverlener er met een blik naar kijkt.

Waarom is een medium raadplegen fijn

Een blik van een medium is fijn en waarom? Ze zijn emotioneel niet betrokken in de situatie waarin jij zit. Door emoties zijn we vaak niet zelf goed in staat de gehele situatie op een rustige manier te bekijken.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

We gaan dan malen en piekeren. Wat is er dan niet fijner om een medium op paragnost te raadplegen. Die kan invoelen op jouw specifieke situatie. En daarbij ook inzichten aan je kan meegeven, hoe of je jouw specifieke situatie weer kunt vlot trekken.

Mediums krijgen boodschappen door, waarmee ze jou kunnen helpen en wegwijs kan geven. Helderheid kan verschaffen waarom het zo is gelopen. Wat de reden is ook waarom. Vaak is er een reden dat we blokkeren.

Spirituele groei als je mediums raadpleegt

Vaak is dat een moment van persoonlijke en spirituele groei. Als energie niet meer stroomt en we zijn vastgelopen. Dan mogen we groeien in meer bewustzijn. Medium en paragnosten kunnen je duiden wat er speelt en waar je persoonlijke groei ligt. Ook kunnen ze aangeven wat je mediamieke waarnemingen zijn.

We weten de antwoorden wel maar vinden ze even niet

Dat betekent dat jij door de blokkade zelf waarnemingen doet. Dat is dat groeien naar een hoger bewustzijn. We vinden dat vaak zelf lastig om te duiden. Maar een spiritueel hulpverlener maakt het helder voor je. Als jij de situatie schetst en de naam en leeftijd geeft. Ontvangt een spiritueel hulpverlener van jou een energiepakketje.

Dit pakketje komt binnen via haar eigen helpers en jouw helpers. Dat energiepakketje pakt ze uit voor je. En dan zie jij heel duidelijk wat er aan de hand is. Mocht je met veel stress en onrust zitten, geeft Betty je ook een healing op afstand.

Healing op afstand

Ze doet een kosmische healing op afstand. Ze kan een reading doen van je aura en je chakra’s. Mocht je dat zelf willen, kan ze ook een Osho tarot kaartlegging voor je doen. Ook begeleidt ze je bij persoonlijke en spirituele transformatieprocessen.

Waarin is een medium gespecialiseerd

Heeft ze zich gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, hoog gevoeligheid en narcisme. Het is aan jou waarvoor jij een medium van Qmediumchat wilt raadplegen. Je kan je intuïtie willen ontwikkelen of juist vragen beantwoord willen krijgen. Medium geeft helderheid in elke situatie waarin jij zit. En ook op vragen die je stelt.

Belconsult of chatconsult met mediums bij Qmediumchat

De mediums van Qmediumchat worden zeer gewaardeerd door de klanten op deze spirituele hulplijn. Ze hebben hun sporen verdient in het mediumschap. En jij kunt ze raadplegen door met mediums te bellen of te chatten op Qmediumchat.

Een medium spreken via mediumchat