Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

De wet van aantrekking

De wet van aantrekking

Ik ga jullie iets vertellen over de wet van aantrekking, hoe je dit kunt waarmaken en hoe het werkt. Tevens zal ik jullie mijn persoonlijke ervaringen vertellen. Hoe werkt de wet van aantrekking? Alles wat je wenst, graag wilt, vanuit je hart trek je aan. Dit geldt natuurlijk voor zowel positieve als negatieve dingen.

Ik ga jullie iets vertellen over de wet van aantrekking, hoe je dit kunt waarmaken en hoe het werkt. Tevens zal ik jullie mijn persoonlijke ervaringen vertellen.

Hoe werkt de wet van aantrekking?
Alles wat je wenst, graag wilt, vanuit je hart trek je aan. Dit geldt natuurlijk voor zowel positieve als negatieve dingen. Dit is natuurlijk ook weer een breed begrip want het kunnen materialistische dingen zijn maar ook situaties en of relaties, werk noem het maar op. Dus wil je graag een relatie met je beste vriend, denk elke dag het liefst een paar keer alsof je al een relatie met die persoon hebt. En dan kun je zeggen of opschrijven, ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik een relatie heb met …….. Dank u dank u dank u, of je wilt graag een nieuwe auto, doe dan alsof je de auto al hebt beeld je de kleur het merk alles in. Sla een foto op je telefoon op of hang hem aan het prikbord elke keer als je erlangs loopt dan denk je, ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat deze mooie auto van mij is dank u dank u dank u. Zo kun je dit met alles doen ook met situaties bijvoorbeeld Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik het examen heb gehaald dank u dank u dank u.
Dit zijn natuurlijk voorbeelden van positieve dingen, maar hoe makkelijk het gaat met positieve dingen zo gaat het ook heel makkelijk met negatieve dingen daar moeten jullie je wel heel erg bewust van zijn. Dus als je soms denkt dat je alleen maar rekeningen krijgt in plaats van dat je geld krijgt, is dit ook omdat je dit steeds weer opnieuw denkt er steeds weer opnieuw bang voor bent en zo trek je dat dus ook aan. Je doet het niet bewust maar je trekt het aan vanuit je hart omdat je het niet wilt. Daarom moet je dit vanaf nu niet meer denken en alleen maar de goede dingen aantrekken. Want zo makkelijk is het.

Is het moeilijk?
Nee het is zeker niet moeilijk, het is juist heel erg makkelijk en simpel. Wens alleen datgene wat je wil. En niet dat wat je niet wil. Meestal moet je even oefenen en soms duurt het ook even voor het er is maar blijf vertrouwen houden en blijf ervan overtuigd dat je het al hebt voel dat je het al bezit of hebt. Je zult zien dat als je eenmaal overtuigd bent dat het werkt, en je het dagelijks doet het uiteindelijk een levenswijze van je gaat worden. Maar gun het de tijd! Je moet namelijk ook realistisch zijn je kunt niet iets wensen/ heel graag willen en het morgen al verwachten. Ook wonderen hebben tijd nodig.

Kan iedereen het toepassen?
Ja natuurlijk kan iedereen het toepassen daarom is het ook zo geweldig. Dat is ook de reden waarom ik iedereen ervan bewust wil maken, iedereen verdiend een mooi, gelukkig en zorgeloos leven. Net zoals iedereen het verdient om liefde te krijgen en te geven.

Werkt het echt?
Ik kan jullie verzekeren dat het echt werkt. Hieronder zal ik dadelijk een aantal van mijn eigen ervaringen met jullie delen. En nogmaals je moet het wel echt willen want als je toch een beetje aan het negatieve denkt vanuit je hart dan trek je dit ook echt aan. Blijf zeker in het begin gefocust erop. Zelf heb ik het geleerd via The secret en het werkboek the power van Rhonda Byrne. Deze documentaire staat zelfs op netflix.

Persoonlijke ervaringen dat het werkt!
Mijn eerste persoonlijke ervaring ermee was dat ik graag een relatie wilde met mijn tweelingziel, mijn beste maatje, mijn beste vriend. Ik ben dus voor mezelf gaan doen alsof ik al een relatie met hem had. Uiteindelijk heeft het 5 maanden geduurd voor die relatie er echt was. Nu beeld ik me in dat we al getrouwd zijn, ik heb zelfs mijn Gmail account verandert in zijn achternaam om me er elke dag bewust van te zijn.
We hadden een grotere auto nodig en ben opzoek gegaan naar een auto wat ik mooi vond ook al was hij eigenlijk op dat moment buiten ons budget. Ik heb me elke dag ingebeeld dat we ruim genoeg geld hadden om onder andere die auto te kunnen kopen. Nu 4,5 maand later is die auto in die kleur op ons pad gekomen binnen ons budget en we hebben nog over. Ik heb zelf een idee dat er een soort patroon in zit van ongeveer 5 maanden. Dit heb ik ook met andere dingen die ik heel graag wil en wens dat komt ook ongeveer uit in dit tijds vlak. Dit kan natuurlijk voor iedereen anders zijn en ik denk dat het er ook aan ligt wat het is dat je graag wilt hebben. Je kunt het ook met hele simpele dingen doen bijvoorbeeld een parkeerplaats, het weer, je kunt het zo gek niet bedenken als je het heel graag wilt zo intens vanuit je hart dan komt het op je pad. Het is wel heel belangrijk dat je hetgeen bedankt dat het op je pad is gekomen, en denk ook heel belangrijk zorg ervoor dat je het anderen leert, dat je anderen ervan bewust wordt. Want hierbij geld zoals met alles, alles wat je uitgeeft krijg je uiteindelijk in 3-voud terug. Ik hoop dat ik jullie een andere kijk heb gegeven op het leven en dat jullie net als ik dit in jullie leven gaan toepassen.

Heel veel liefde, geluk, licht en kracht.

Medium Dely
 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
In gesprek
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching