Wie weet ben jij ook wel een Lichtwerker

De wereld draait en wij als mens dus ook. We draaien mee met de wereld en in de wereld. Het draaien symboliseert heel mooi dat alles onderhevig is

aan verandering, we staan nooit stil. Dat we nooit stil staan heeft ook zijn effect op ons als mens. Liepen we eerst rond op de aarde en richten we ons op onze eerste levensbehoefte, als eten, een dak boven ons hoofd, zijn we nu bijna in het jaar 2019 belandt en kijk eens welke veranderingen er in de loop van de jaren hebben plaatsgevonden. Nu was er al een leven voor de jaartelling en telkens wordt nog ergens op deze prachtige aardbol iets gevonden, hetzij een grottekening, hetzij een goed bewaard skelet van een mens of dier, waardoor we erachter komen dat er op deze aardbol al heel lang sprake is van leven.

We worden geboren en leven ons leven, de een wat meer bewust dan de ander, waarbij het een niet beter of slechter is. Ieder mens doet het op zijn eigen manier. Wel is het zo, dat als jij veel tegenwerking in je leven ervaart, je zomaar eens een lichtwerker zou kunnen zijn. Zolang de aarde draait en dat blijft die doen, veranderen wij als mens mee en voor die verandering zijn lichtwerkers nodig. Lichtwerkers zijn mensen die de mensheid naar een hoger bewustzijn brengen, die anders kijken, horen, zien en voelen. En om die reden vaak niet worden begrepen door anderen. Ze hebben een boodschap te brengen, ze laten zien dat we als mens meer gaan toeleven naar een liefdevolle wereld, een wereld waarin de mens leeft vanuit liefde en het ego steeds meer en meer naar de achtergrond verdwijnt. Daar zullen nog honderden jaren overheen gaan, maar jij als lichtwerker helpt hier wel een stukje aan mee.

Lichtwerkers zijn de voorlopers naar een nieuwe tijd. Zolang je je er niet bewust van bent dat je een lichtwerker bent, zal het leven zwaar zijn en tegenslagen kennen. Je bent immers iemand die tegen de huidige stroom in aan het leven is, je hebt de wereld iets te vertellen, maar de wereld is groot en de mens wil liever geen veranderingen, dus als lichtwerker ervaar je tegenslagen in het leven. Net zolang totdat het besef er komt dat jij een lichtwerker bent.

Op dat moment ga je je ook verdiepen in het spirituele, dat heeft een magische aantrekkingskracht op je. Je begint er veel over te lezen, je googled op het internet en kom om die reden ook uit bij spirituele hulplijnen. Je aandacht is getrokken en nieuwsgierig als je bent, pak je de telefoon en bel je met een medium of paragnost. Of chat je met een. Je wilt weten wat een lichtwerker is, je wilt weten of ook jij wellicht de eigenschappen bezit van een medium of paragnost. Of jij een lichtwerker bent.

Er zijn veel spirituele hulplijnen, er zij er echter maar een paar die met kop en schouders er boven uitsteken. Deze lijnen zijn druk bezet en zitten vol met lichtwerkers. Zo is de lijn qmediumchat.nl een lijn met veel lichtwerkers. De lijn is 24/7 bereikbaar en onderscheid zich door jarenlange ervaren gekwalificeerde paragnosten, mediums, astrologen, healers, voor mens en dier, diepte- en bewustzijnscoaches en nog zoveel meer. Vakmanschap discretie en vertrouwen zijn het visitekaartje van de spirituele chatlijn qmediumchat.nl. Kies je voor een chat met een van de Top consulenten van qmediumchat, weet je dat je goed zit. Weet je dat je kwaliteit krijgt.

Medium Louwina is een rasechte lichtwerker. Wil jij je spiritueel ontwikkelen, chat dan eens gerust met haar. Of kies voor medium Angelique, zij is al jaren werkzaam als paragnost en legt contact met gene zijde. Ook kan ik je medium Lien adviseren, zij is een jarenlang helderziend medium, die al je vragen beantwoord en je helpt in moeilijke tijden.

Om jezelf te zien als lichtwerker, vraagt dat iets van jou. Het vraagt van jou eerlijkheid, de waarheid spreken, dat zijn twee hele belangrijke eigenschappen. Want in een veranderende tijd wordt slordig omgegaan met de waarheid. Maar jij, als lichtwerker durft dat, je kan namelijk niet anders, je bent waarheid en je bent je bewust dat mensen daar soms niet tegen kunnen, maar je bent lichtwerker, je hebt de mensheid iets te brengen. Je blijft jouw waarheid spreken, ondanks tegenwerking, want je wilt trouw aan jezelf blijven. Wil je weten of jij ook een lichtwerker bent, chat dan eens met een van de kanjers van qmediumchat.nl en wie weet chatten wij binnenkort ook eens met elkaar. Je kunt mij vinden onder de naam Von. Wens je veel licht en wijsheid en blijf vooral je prachtige zelf.