Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Ontwikkeling en groei in je spirituele vermogen

Ontwikkeling en groei in je spirituele vermogen

Hoeveel spirituele gave (n) zijn er? Hoeveel spirituele gaven er zijn is me niet geheel duidelijk maar ik weet dat er heel veel zijn. De gaven zelf worden weer onderverdeeld. In de meeste gevallen heb je een aantal gaven ontwikkeld en geleerd.

Hoeveel spirituele gave (n) zijn er?
Hoeveel spirituele gaven er zijn is me niet geheel duidelijk maar ik weet dat er heel veel zijn. De gaven zelf worden weer onderverdeeld. In de meeste gevallen heb je een aantal gaven ontwikkeld en geleerd.
Eigenlijk noemen ze de gaven als hoofdcategorie helderhorendheid, Helder voelend, helderwetend Helder ruikend en helderziend.
Wat is Helderhorend: helderhorend zijn geluiden die voor ‘normale’ mensen niet te horen zijn. Je wordt in jezelf toegefluisterd de meeste tijd soms hoor je het antwoord of iemands aandacht heel luid en duidelijk. Het hoofd ook niet letterlijk in je oor maar ook in je gedachten. Dit kun je onder andere benoemen als innerlijk horen, gedachten horen. Niet iedereen kan alles betreft helderhoren ook dit ontwikkel en leer je door de jaren heen. De een heeft het meteen onder de knie en de ander doet er een aantal jaar over of zelfs helemaal niet.
Wat is Helder voelend: Dat je aan de hand van iemands naam, horloge of gewoon als iemand voor je staat kunt aanvoelen waar degene mee zit of hoe degene is als persoon noem maar op. Gewoon door aan te voelen hoe de energie is. Ze zeggen ook wel dat je dan dichterbij je intuïtie bent dichter bij je natuurlijke instinct omdat je goed naar je innerlijke luistert en kunt luisteren.
Wat is Helderwetendheid: Eigenlijk zegt het woord het al je weet dingen al voor het plaatsvindt. Ook weet je gewoon of iets klopt of niet klopt. Als het niet klopt gaan er een soort alarmbellen in jezelf rinkelen. Het is dan ook de kunst om die gevoelens niet te negeren. Soms zijn we daartoe geneigd omdat we iets heel erg graag willen. Hieraan kun je herkennen dat je intuïtie heel erg goed is ontwikkeld.
Wat is Helder ruikend: dan ruik je niet alleen de geuren van je omgeving maar ook bijvoorbeeld de parfum van je overleden oma. Als zij bij me op visite komt ruik ik haar parfum als eerste. Niet alle overledenen komen zo hallo zeggen mijn opa doet dat door me herinneringen te geven van een bepaald moment uit het niets. Sommige collega’s kunnen doormiddel van een geur een bepaalde ziekte ruiken. Helaas mogen we daar niets over zeggen of te veel overzeggen omdat we uiteraard geen artsen zijn. En wij het heel belangrijk vinden dat je juist naar je arts luistert dan naar een medium.
Wat is Helderziend: Eigenlijk is helderziend een heel breed begrip en word het te kort verwoord. Een helderziende kan geesten, entiteiten waarnemen en zien. Hij/ zij kan toekomst voorspellen, (gebeurtenissen voorspellen) en noem maar op.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn collega’s en ikzelf alle benoemingen hebben en hebben ontwikkeld de een wat meer en beter als de andere maar al deze benamingen werken samen als ik van mijn eigen ervaringen spreek.

Hoe ontwikkel je je gave (n)?
Iedereen heeft de mogelijkheid deze gaven te ontwikkelen de een is zich van nature bewust en bij de ander duurt het jaren het te kunnen onderscheiden. Je moet natuurlijk leren wat je eigen bijvoorbeeld gedachten, beelden of gevoelen zijn en welke die van gidsen, engelen, overleden personen of dier leert het door er heel bewust mee bezig te zijn. De meeste van ons wisten het als kind al en zijn zich op latere leeftijd het meer eigen gaan maken. Het is net als bij andere dingen oefening baart kunst. Ook kun je veel leren van andere mediums de gevoelens die men doorkrijgt is in grote lijnen hetzelfde er kan wat verschil inzitten maar dat ervaar en leer je vanzelf.

Hoe lang duurt zoiets? Hoelang zoiets duurt is per persoon afhankelijk de een kan en weet dingen als, als kind en de andere is zich daar niet van bewust en leert het te onderscheiden op latere leeftijd. Het is hierin ook heel belangrijk dat je het niet gaat en wilt forceren het komt zoals het komt. En in de meeste gevallen stap voor stap.
Heeft iedereen het zesde zintuig? Zoals al eerder beschreven heeft iedereen een 6de zintuig alleen niet iedereen wil hem ontwikkelen of kan hem goed ontwikkelen. Nog steeds en al minder als vroeger is het een onzin iets waarom omdat het niet tastbaar is en dus niet echt voor nog steeds vele. Ik ga ook niet meer de moeite doen om iemand te laten ‘geloven’ iemand gelooft of gelooft niet. Voor mijzelf vind ik het belangrijker dat iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat. Ik hoef niemand te bewijzen dat ik dingen die niet te verklaren zijn weet, kan of hoor. Alleen mezelf het blijft heel apart soms bizar maar vooral heel magisch, krijg er zo n apart gevoel van vanuit mijn hart als ik mensen kan helpen en of boodschappen mag geven dat gevoel kan ik gewoon niet echt duidelijk beschrijven maar onwijs mooi.
Mijn eigen ontwikkeling en spirituele groei. Als kind wist ik dat ik anders was als andere en wist ik vaak dingen wat ik als jong meisje eigenlijk niet kon weten. Ik had onder andere denkbeeldige vrienden en dieren. Als kind heb ik er problemen mee ondervonden omdat me herhaaldelijk gezegd werd dat ik niet dingen moest doen of zeggen wat alleen een volwassen kon weten of doen. Zelf begreep ik er helemaal niks van waarom ik dingen niet mocht zeggen vooral. Het was oprecht en vooral de waarheid. Uit eigen frustratie en denk ook bescherming ben ik mezelf ervoor bewust en onbewust gaan afsluiten van de informatie die ik binnen kreeg. Na mijn puberteit kwam ik er bewust achter dat ik over een aantal paranormale gaven beschikte. Wat ik me nog goed kan herinneren dat ik bij mijn ouders een hond vaker hoorde blaffen een kleine hond. Maar het kwam niet van beneden maar van de zolder. Ik zei de dingen dan ook openlijk tegen mijn ouders alhoewel ze me niet geloofde tot op een avond dat mijn moeder de hond ook hoorde blaffen (zij dacht dat ik een hond had verstopt in huis). Ik heb haar toen gezegd zie je dat ik niet gek ben. Eigenlijk is dat het moment geweest dat ik bewust een overleden dier kon horen. Voor het huis van mijn ouders is een vliegtuig neergestort in de 2de wereldoorlog. En alhoewel het niet bevestigd is weet ik dat dit hondje aan boort zat en ook is omgekomen.
Toen ik een jaar of 21 was, ben ik begonnen met lenormand kaarten door een vriendin zij had ze en deed dit ook beoefenen en ik vond het heel erg interessant uiteindelijk was dit niet echt het geen waar ik me echt goed bij voelde, goed in de zin van magisch, het gaf me niet echt voldoening als ik lenormand kaarten legde en ik kan het wel maar voor mijn gevoel niet goed genoeg omdat hier mijn passie niet in ligt. Dus ben ik verder gaan zoeken. (Ja het is eigenlijk gewoon zoeken waar je je goed bij voelt).
Na een aantal jaren ben ik in aanraking gekomen met Kundalini Reiki, dit is een hele mooie vorm van energie om bijvoorbeeld banden mee te versterken, pijn te verzachten en helingsprocessen te versnellen. Daar heb ik alle 3 de inwijdingen van mogen ontvangen dat ik me zelfs Kundalini Reiki Master mag noemen. Dit is echt heel mooi maar toch miste ik iets dat ene magische gevoel was er niet helemaal.

Uiteindelijk ben ik me meer gaan verdiepen in de Engelen vooral de Aartsengelen en het Universum, hun energie, hun krachten en hun liefde. Samen met hun ben ik nu de persoon van vandaag. Toen voelde ik dat magische gevoel, dat gevoel van liefde over brengen, andere te helpen andere de inzichten te geven maar vooral boodschappen te mogen overbrengen. Zij hebben mij bewust gemaakt van overledenen, geleerd hoe echt naar ze te luisteren.
Ik was al bevoorrecht om van kinds af aan overleden te mogen zien en of voelen, soms ook wel ruiken maar dat is zeer beperkt. Ook overleden dieren zie ik vaak vooral langs de weg of dat ze oversteken. Soms kan dit dan ook hilarische momenten opleveren voor mijn medepassagiers.

Het mogen lezen van foto’s van levende en overledenen mensen en dieren is ook een zeer mooi en magisch gegeven. Het geeft mensen vaak dat ene stukje wat ze nodig hebben juist op dat moment. Het stukje zekerheid, het stukje bevestiging, het stukje tastbare van een bijvoorbeeld overledenen die we allemaal zo erg missen.
Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar om voor andere iets te kunnen en mogen betekenen, van het overbrengen van liefde, tot het geven van boodschappen en inzichten in hun leven. Dat stukje onzekerheid weg te halen. Zodat ze verder kunnen en mogen groeien als persoon maar ook als mens in hun mooie, unieke leven.
Tot op de dag van vandaag leer ik bij. Ik leer na elke reading na elk spiritueel boek, na elke ontvangen boodschap om ze nog beter nog helderder door te krijgen. We blijven groeien en ons ontwikkelen ons hele leven lang. En tuurlijk is de ene reading nog mooier als de andere, en ja er zijn ook readings die wat moeizaam gaan maar ook daar leer ik van. Waar het mee te maken heeft de energie van mij de energie waarover het gaat en de energie die het graag wil weten. De een is opener dan de andere en natuurlijk is de een terughoudender of sceptischer als de andere en dat is heel erg goed te begrijpen. Waarom omdat mede er mensen zijn die niet geheel eerlijk en oprecht zijn. Persoonlijk vind ik dat je een goed medium kunt zijn maar vooral blijven als je met beide benen op de grond blijft staan, dat je oprecht en eerlijk blijft vooral naar jezelf. Dat je je gaven wilt gebruiken om op de 1ste plaats mensen te helpen, niet om er rijk van te worden. En zeker vind ik ook dat voor niets de zon opgaat en vooral om niet gebruikt te worden of dat er misbruik van wordt gemaakt. Het kost ons heel veel energie, maar ook veel tijd. Want wij blijven er dag en nacht mee bezig. Het is geen 8 uur gave maar een 24/7 het hele jaar door. Wij zijn gewoon mensen van vlees en bloed die soms ook moeten kunnen zeggen nu even niet zonder dat er scheve gezichten van komen. In de meeste gevallen zeggen we alleen even niet als het op dat moment geen geschikte tijd, en of situatie is. Of dat nu met die persoon te maken heeft of met ons zelf we hebben er een goede reden voor. Houd je gedachten dan positief ook al denk je voor jezelf ik heb het nu nodig. Wij voelen het aan lieverds.
Heel veel liefde, licht en kracht.

Medium Dely
 

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Beschikbaar
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Medium Rosali
Beschikbaar
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Paragnost Thea
Ingesprek
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Waarzegster Marion
Ingesprek
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Margret
Ingesprek
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Nieuw! Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.