Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Ontwikkeling en groei in je spirituele vermogen

Hoeveel spirituele gave (n) zijn er? Hoeveel spirituele gaven er zijn is me niet geheel duidelijk maar ik weet dat er heel veel zijn. De gaven zelf worden weer onderverdeeld. In de meeste gevallen heb je een aantal gaven ontwikkeld en geleerd.

Hoeveel spirituele gave (n) zijn er?
Hoeveel spirituele gaven er zijn is me niet geheel duidelijk maar ik weet dat er heel veel zijn. De gaven zelf worden weer onderverdeeld. In de meeste gevallen heb je een aantal gaven ontwikkeld en geleerd.
Eigenlijk noemen ze de gaven als hoofdcategorie helderhorendheid, Helder voelend, helderwetend Helder ruikend en helderziend.
Wat is Helderhorend: helderhorend zijn geluiden die voor ‘normale’ mensen niet te horen zijn. Je wordt in jezelf toegefluisterd de meeste tijd soms hoor je het antwoord of iemands aandacht heel luid en duidelijk. Het hoofd ook niet letterlijk in je oor maar ook in je gedachten. Dit kun je onder andere benoemen als innerlijk horen, gedachten horen. Niet iedereen kan alles betreft helderhoren ook dit ontwikkel en leer je door de jaren heen. De een heeft het meteen onder de knie en de ander doet er een aantal jaar over of zelfs helemaal niet.
Wat is Helder voelend: Dat je aan de hand van iemands naam, horloge of gewoon als iemand voor je staat kunt aanvoelen waar degene mee zit of hoe degene is als persoon noem maar op. Gewoon door aan te voelen hoe de energie is. Ze zeggen ook wel dat je dan dichterbij je intuïtie bent dichter bij je natuurlijke instinct omdat je goed naar je innerlijke luistert en kunt luisteren.
Wat is Helderwetendheid: Eigenlijk zegt het woord het al je weet dingen al voor het plaatsvindt. Ook weet je gewoon of iets klopt of niet klopt. Als het niet klopt gaan er een soort alarmbellen in jezelf rinkelen. Het is dan ook de kunst om die gevoelens niet te negeren. Soms zijn we daartoe geneigd omdat we iets heel erg graag willen. Hieraan kun je herkennen dat je intuïtie heel erg goed is ontwikkeld.
Wat is Helder ruikend: dan ruik je niet alleen de geuren van je omgeving maar ook bijvoorbeeld de parfum van je overleden oma. Als zij bij me op visite komt ruik ik haar parfum als eerste. Niet alle overledenen komen zo hallo zeggen mijn opa doet dat door me herinneringen te geven van een bepaald moment uit het niets. Sommige collega’s kunnen doormiddel van een geur een bepaalde ziekte ruiken. Helaas mogen we daar niets over zeggen of te veel overzeggen omdat we uiteraard geen artsen zijn. En wij het heel belangrijk vinden dat je juist naar je arts luistert dan naar een medium.
Wat is Helderziend: Eigenlijk is helderziend een heel breed begrip en word het te kort verwoord. Een helderziende kan geesten, entiteiten waarnemen en zien. Hij/ zij kan toekomst voorspellen, (gebeurtenissen voorspellen) en noem maar op.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn collega’s en ikzelf alle benoemingen hebben en hebben ontwikkeld de een wat meer en beter als de andere maar al deze benamingen werken samen als ik van mijn eigen ervaringen spreek.

Hoe ontwikkel je je gave (n)?
Iedereen heeft de mogelijkheid deze gaven te ontwikkelen de een is zich van nature bewust en bij de ander duurt het jaren het te kunnen onderscheiden. Je moet natuurlijk leren wat je eigen bijvoorbeeld gedachten, beelden of gevoelen zijn en welke die van gidsen, engelen, overleden personen of dier leert het door er heel bewust mee bezig te zijn. De meeste van ons wisten het als kind al en zijn zich op latere leeftijd het meer eigen gaan maken. Het is net als bij andere dingen oefening baart kunst. Ook kun je veel leren van andere mediums de gevoelens die men doorkrijgt is in grote lijnen hetzelfde er kan wat verschil inzitten maar dat ervaar en leer je vanzelf.

Hoe lang duurt zoiets? Hoelang zoiets duurt is per persoon afhankelijk de een kan en weet dingen als, als kind en de andere is zich daar niet van bewust en leert het te onderscheiden op latere leeftijd. Het is hierin ook heel belangrijk dat je het niet gaat en wilt forceren het komt zoals het komt. En in de meeste gevallen stap voor stap.
Heeft iedereen het zesde zintuig? Zoals al eerder beschreven heeft iedereen een 6de zintuig alleen niet iedereen wil hem ontwikkelen of kan hem goed ontwikkelen. Nog steeds en al minder als vroeger is het een onzin iets waarom omdat het niet tastbaar is en dus niet echt voor nog steeds vele. Ik ga ook niet meer de moeite doen om iemand te laten ‘geloven’ iemand gelooft of gelooft niet. Voor mijzelf vind ik het belangrijker dat iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat. Ik hoef niemand te bewijzen dat ik dingen die niet te verklaren zijn weet, kan of hoor. Alleen mezelf het blijft heel apart soms bizar maar vooral heel magisch, krijg er zo n apart gevoel van vanuit mijn hart als ik mensen kan helpen en of boodschappen mag geven dat gevoel kan ik gewoon niet echt duidelijk beschrijven maar onwijs mooi.
Mijn eigen ontwikkeling en spirituele groei. Als kind wist ik dat ik anders was als andere en wist ik vaak dingen wat ik als jong meisje eigenlijk niet kon weten. Ik had onder andere denkbeeldige vrienden en dieren. Als kind heb ik er problemen mee ondervonden omdat me herhaaldelijk gezegd werd dat ik niet dingen moest doen of zeggen wat alleen een volwassen kon weten of doen. Zelf begreep ik er helemaal niks van waarom ik dingen niet mocht zeggen vooral. Het was oprecht en vooral de waarheid. Uit eigen frustratie en denk ook bescherming ben ik mezelf ervoor bewust en onbewust gaan afsluiten van de informatie die ik binnen kreeg. Na mijn puberteit kwam ik er bewust achter dat ik over een aantal paranormale gaven beschikte. Wat ik me nog goed kan herinneren dat ik bij mijn ouders een hond vaker hoorde blaffen een kleine hond. Maar het kwam niet van beneden maar van de zolder. Ik zei de dingen dan ook openlijk tegen mijn ouders alhoewel ze me niet geloofde tot op een avond dat mijn moeder de hond ook hoorde blaffen (zij dacht dat ik een hond had verstopt in huis). Ik heb haar toen gezegd zie je dat ik niet gek ben. Eigenlijk is dat het moment geweest dat ik bewust een overleden dier kon horen. Voor het huis van mijn ouders is een vliegtuig neergestort in de 2de wereldoorlog. En alhoewel het niet bevestigd is weet ik dat dit hondje aan boort zat en ook is omgekomen.
Toen ik een jaar of 21 was, ben ik begonnen met lenormand kaarten door een vriendin zij had ze en deed dit ook beoefenen en ik vond het heel erg interessant uiteindelijk was dit niet echt het geen waar ik me echt goed bij voelde, goed in de zin van magisch, het gaf me niet echt voldoening als ik lenormand kaarten legde en ik kan het wel maar voor mijn gevoel niet goed genoeg omdat hier mijn passie niet in ligt. Dus ben ik verder gaan zoeken. (Ja het is eigenlijk gewoon zoeken waar je je goed bij voelt).
Na een aantal jaren ben ik in aanraking gekomen met Kundalini Reiki, dit is een hele mooie vorm van energie om bijvoorbeeld banden mee te versterken, pijn te verzachten en helingsprocessen te versnellen. Daar heb ik alle 3 de inwijdingen van mogen ontvangen dat ik me zelfs Kundalini Reiki Master mag noemen. Dit is echt heel mooi maar toch miste ik iets dat ene magische gevoel was er niet helemaal.

Uiteindelijk ben ik me meer gaan verdiepen in de Engelen vooral de Aartsengelen en het Universum, hun energie, hun krachten en hun liefde. Samen met hun ben ik nu de persoon van vandaag. Toen voelde ik dat magische gevoel, dat gevoel van liefde over brengen, andere te helpen andere de inzichten te geven maar vooral boodschappen te mogen overbrengen. Zij hebben mij bewust gemaakt van overledenen, geleerd hoe echt naar ze te luisteren.
Ik was al bevoorrecht om van kinds af aan overleden te mogen zien en of voelen, soms ook wel ruiken maar dat is zeer beperkt. Ook overleden dieren zie ik vaak vooral langs de weg of dat ze oversteken. Soms kan dit dan ook hilarische momenten opleveren voor mijn medepassagiers.

Het mogen lezen van foto’s van levende en overledenen mensen en dieren is ook een zeer mooi en magisch gegeven. Het geeft mensen vaak dat ene stukje wat ze nodig hebben juist op dat moment. Het stukje zekerheid, het stukje bevestiging, het stukje tastbare van een bijvoorbeeld overledenen die we allemaal zo erg missen.
Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar om voor andere iets te kunnen en mogen betekenen, van het overbrengen van liefde, tot het geven van boodschappen en inzichten in hun leven. Dat stukje onzekerheid weg te halen. Zodat ze verder kunnen en mogen groeien als persoon maar ook als mens in hun mooie, unieke leven.
Tot op de dag van vandaag leer ik bij. Ik leer na elke reading na elk spiritueel boek, na elke ontvangen boodschap om ze nog beter nog helderder door te krijgen. We blijven groeien en ons ontwikkelen ons hele leven lang. En tuurlijk is de ene reading nog mooier als de andere, en ja er zijn ook readings die wat moeizaam gaan maar ook daar leer ik van. Waar het mee te maken heeft de energie van mij de energie waarover het gaat en de energie die het graag wil weten. De een is opener dan de andere en natuurlijk is de een terughoudender of sceptischer als de andere en dat is heel erg goed te begrijpen. Waarom omdat mede er mensen zijn die niet geheel eerlijk en oprecht zijn. Persoonlijk vind ik dat je een goed medium kunt zijn maar vooral blijven als je met beide benen op de grond blijft staan, dat je oprecht en eerlijk blijft vooral naar jezelf. Dat je je gaven wilt gebruiken om op de 1ste plaats mensen te helpen, niet om er rijk van te worden. En zeker vind ik ook dat voor niets de zon opgaat en vooral om niet gebruikt te worden of dat er misbruik van wordt gemaakt. Het kost ons heel veel energie, maar ook veel tijd. Want wij blijven er dag en nacht mee bezig. Het is geen 8 uur gave maar een 24/7 het hele jaar door. Wij zijn gewoon mensen van vlees en bloed die soms ook moeten kunnen zeggen nu even niet zonder dat er scheve gezichten van komen. In de meeste gevallen zeggen we alleen even niet als het op dat moment geen geschikte tijd, en of situatie is. Of dat nu met die persoon te maken heeft of met ons zelf we hebben er een goede reden voor. Houd je gedachten dan positief ook al denk je voor jezelf ik heb het nu nodig. Wij voelen het aan lieverds.
Heel veel liefde, licht en kracht.

Medium Dely
 

Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance