Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Ik voel me zo machteloos

Allemaal komen we in ons leven in situaties terecht waarin we ons zo machteloos voelen, dat we bij het minste of geringste in huilen uitbarsten

voor ons gevoel niets meer aankunnen en we ongelooflijk kwetsbaar zijn, zodanig dat je jezelf alleen maar ziet als een niksnut, die zelf niets voor elkaar krijgt en anderen nodig heeft, die voor je zorgen.

Vaak gebeurt dit in een periode waarin in je leven veel wegvalt, als een baan, ouders, andere dierbaren. Het kan ook je leven lang een struggle zijn, dat je maar met moeite het je lukt een leven te leiden zoals anderen het doen en je dat ongelooflijk moeilijk vindt. Vaak zoek je dan troost, in overmatig eten of spullen kopen of dat het zomaar kan zijn dat drank een goede vriend van je wordt.

Voor anderen loop je dan weg voor je verantwoordelijkheden, gedraag je je als een kleuter, maar zij weten niet hoe jij je diep van binnen voelt. Je weet het zelfs niet eens, hoe moet je het dan aan anderen vertellen? Je machteloos voelen, geeft als vanzelf een machteloos gevoel en maken we ons klein en onzichtbaar bij. Wegduiken voor familieaangelegenheden, daar heb je diverse smoesjes voor. Of vergeten van dat toch oh zo belangrijk sollicitatiegesprek. Je durfde niet, je voelde er geen kracht voor en ja, je weet heus diep van binnen wel wat er aan schort en je wil wel anders, maar hoe.

Weet dan dat er voor jou hulpverleners klaarstaan. Hulpverleners die niet oordelen. Die jou begrijpen, waar je je hele hart bij uit kunt storten en je mee kunt chatten, op jouw moment en jouw tijd, want ze staan 24 uur voor je ter beschikking. Je vindt ze op www.qmediumchat.nl. Ze hoeven eigenlijk niets van je te weten, ja je naam en je leeftijd en dan voelen ze al heel goed aan waar jij mee zit. Ze weten hoe ze jou uit die machteloze situatie kunnen halen. Ze hebben engelengeduld met je en hoe fijn is dat als jij je zo machteloos voelt. Denk dus niet dat niemand er voor je is, want de mediums, paragnosten, healers, waarzeggers maken geen onderscheid, die helpen iedereen, dus ook jou, hoe klein jij je ook zelf voelt.

De mediums van qmediumchat hebben voor jou de juiste tools, zullen de juiste snaar bij je raken, waardoor jijzelf in babystapjes je minder machteloos zult gaan voelen. Elk chatgesprek met een medium van qmediumchat gaat jou helpen dat machteloze gevoel om te zetten in kracht en voor je het weet, zie je ineens jezelf staan. Gebeuren er dingen in je leven die je niet had gedacht nog mee te zullen maken.

Het medium van www.qmediumchat.nl zal je dat al voorspellen en zeggen, let maar op, er gaan mooie dingen gebeuren, het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is er in te gaan geloven en er op te vertrouwen. En doordat je dat gaat doen, ga je ook weer op jezelf vertrouwen en in jezelf geloven. Jouw medium is jouw rots in de branding die jou door deze zware tijd heen sleept, elke dag weer, net zolang totdat jij haar los durft te laten en vertrouwt op jezelf.

Zie jouw machteloosheid ook eens als een kans. Een kans om alles vanaf nu anders te gaan doen. Een soort van nieuwe start die voor jou klaarligt en jij mag creëren, naar eigen inzicht en ideeën en samen met jouw medium er naar kijkt op een afstandje. En dat je zelf begint te geloven dat je dromen toch nog verwezenlijkt zullen gaan worden. Zo zet je die periode van machteloosheid, samen met jouw medium van www.qmediumchat.nl om naar een periode van kracht, waarin jij het heft in handen gaat nemen.

Je vrienden gaat krijgen, maar dan wel echte vrienden. Waarin je de drank gaat laten staan, jezelf heel goed in de gaten hebt als het moeilijk wordt in je leven, maar dan direct bijstuurt. Wat heb ik een steun gekregen van mijn medium, denk je dan even en je chat nogmaals met haar na lange tijd. En ze weet nog wie je bent en ze geeft aan, ik heb je lange tijd niet gehoord en dat is goed, want dan weet ik dat het met jou goed gaat! Liefdevolle groet, medium Von qmediumchat.nl
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612