Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Binnenpijn

Een cliënt die belt en heeft enorm veel vragen en de meest brandende vraag die de cliënt heeft, is of de ander wel van haar houdt en voor haar wil kiezen. Ze heeft hemel en aarde bewogen de ander voor zich te winnen, naar zich toe te trekken en

Een cliënt die belt en heeft enorm veel vragen en de meest brandende vraag die de cliënt heeft, is of de ander wel van haar houdt en voor haar wil kiezen. Ze heeft hemel en aarde bewogen de ander voor zich te winnen, naar zich toe te trekken en weet het zelf allemaal niet meer. De vragen rollen over elkaar heen, ze is als een waterval waar ik als medium heel veel mee kan, maar niet tussen de waterval kom. Dan is ze stil, ze wacht op een antwoord en het enige wat ze wil horen is, Ja die persoon die houdt van je en komt naar je toe. Verder maakt het haar eigenlijk niets uit, sterker nog het leven heeft voor haar geen zin, zonder die ene. Dat ze terug is bij haar ex en de kinderen daar erg blij mee zijn, wordt en passant genoemd, maar daar gaat het allemaal niet om. Ze moet, ze zal, die ene hebben. En waarom reageert die ene niet op haar berichtjes? Waarom zegt die ander niets tegen haar? Ze heeft niet in de gaten dat ze door haar eigen gedrag, deze persoon nooit en te nimmer voor zich zal gaan winnen, zolang als ze blijft doorgaan met wat ze nu doet.

Voorzichtig probeer ik haar een tegenvraag te stellen. Ben je wel gelukkig? Nee, zeker niet ze heeft al gedacht aan zelfmoord, het leven heeft totaal geen zin. Maar ja, ze heeft ook gelezen dat als het je tijd nog niet is, dat je dan tussen hemel en aarde blijft, net zolang totdat je naar boven gaat en ze is bang dat het haar tijd nog niet is, dus zelfmoord plegen dan maar liever niet. Nee, ze is niet gelukkig, verre van dat, ik houd niet van mijzelf sterker nog, ik walg van mijzelf, zegt ze. Dit zijn heftige situaties, waarmee je als medium geconfronteerd kunt worden en vanuit je gevoel moet reageren, hopende dat je de ander een vonkeltje mee kunt geven, om je eigen vuurtje weer aan te steken.

In feite zegt ze, ik voel niets meer, ben afgestompt, niets kan mij meer schelen, ik wil rust. Als ik daarom vraag wat ze nu eigenlijk diep in haar hart wilt, zegt ze. Ik wil rust. Ik zou wel eens een jaar in een hutje op de hei willen zitten, alleen met mijzelf. Ik geef aan, dat ze dat moet doen, maar dat kan niet, want wie betaalt dan de hypotheek. Wie zorgt er voor de kinderen, ik moet toch werken? Dat zijn allemaal omstandigheden, en als je je leven laat leiden door omstandigheden, leid je nooit je eigen leven. Ze begrijpt dit en het gesprek gaat een andere wending krijgen. Ze zag en voelde ineens een lichtpuntje. Ze begon in te zien dat de pijn bij haar diep van binnen verscholen ligt, zover verstopt heeft, dat ze er niet meer bij kan, weggestopt, weggemoffeld. Om er maar niet mee geconfronteerd te hoeven worden en de berg stapelt zich op, zo erg dat het je bij de keel grijpt. Al die pijn diep van binnen, heet binnenpijn.

Wat we niet verwerken aan pijn die ons pad kruist, stapelen we op, net zolang totdat we compleet vervreemd zijn van onszelf. De automatische piloot is daar en de snak naar rust. Pijn die diep van binnen in ons verscholen zit en niet is verwerkt, zit in ons hoofd, met allerlei bijbehorende emoties. En het zijn die emoties die ons bezighouden, elke seconde van de dag. Tot het moment daar is, en er voor ons nog maar één uitweg lijkt te zijn. En dan, godzijdank belt iemand je op en mag je deze persoon wakker schudden, lichtpuntjes meegeven. Draait het gesprek zo dat ze inzichten krijgt in haar eigen proces. Stelt ze zelfs de vraag, hoe is dit ontstaan? Hoe heb ik het zo ver laten komen, is dit iets uit mijn kindertijd? Ja, beaam ik dan, en het feit dat ze deze vraag stelt, daarmee geeft ze zichzelf de ruimte om naar haar binnenpijn te gaan. Ze kan er ineens weer bij, er gaan allerlei lampen nu bij haar branden. Ze staat open voor advies. Wat kan ik dan nu het beste doen, vraagt ze.

Accepteren, accepteren dat het leven nu is zoals het is. Accepteren dat je mag zijn wie jij wilt zijn. Dankbaar zijn voor wat er nu is en als ik dan terugval, vraagt ze. Ik geef aan dat terugval bij haar proces hoort. Dat als je drie stappen vooruit wilt doen, je eerst een stapje terug moet doen, om te voelen dat je daar niet meer wilt zijn en door je kracht, je eigenliefde de moed hebt om dat terugval stapje te zien als een mooi moment. Een moment die je ook accepteert, want als je dat doet, ben je sneller door die pijn heen. Zo ga je binnenpijn verwerken, door jezelf lief te hebben. Door vergeving. Vergeven van diegenen die in jouw ogen die binnenpijn hebben veroorzaakt. Dan volgt vanzelf dat gevoel van dankbaarheid. Liefs Claire
 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612