Bijgeloof

Bijgeloof. Mensen zijn er altijd toe geneigd dingen te geloven om maar aan iets te kunnen vasthouden. Zo is dat bijvoorbeeld met een bepaald geloof maar ook zeker bijgeloof.
Zo zijn veel mensen ervan overtuigd dat vrijdag de 13de,

Bijgeloof. Mensen zijn er altijd toe geneigd dingen te geloven om maar aan iets te kunnen vasthouden. Zo is dat bijvoorbeeld met een bepaald geloof maar ook zeker bijgeloof.
Zo zijn veel mensen ervan overtuigd dat vrijdag de 13de, onder een ladder doorlopen, een zwarte kat op je pad ongeluk brengt maar is dit echt zo. Klopt dit allemaal wel en waarom denken we dit.
Allereerst kan ik je meteen vertellen dat bijgeloof iets wat we zelf aantrekken en dit absoluut niet waar is. Dan vraag je je misschien af waarom gebeurd mij dan net ongeluk als dit me overkomt of die dag of als ik dat doe.

Dat vrijdag de 13de echt een ongeluksgetal is, is echt niet waar. Waarom sommige mensen dan ook echt ongeluk hebben ga ik je uitleggen. Als je vanaf s morgensvroeg denkt ojee het is vrijdag de 13de een ongeluksdag/ pechdag dan zul je dit ook aantrekken, je krijgt dan weer te maken met de wet van aantrekking. Maar als je denkt vrijdag de 13de is een geluksdag dan gaan er ook leuke dingen gebeuren voor je die dag. Dit kan ook met andere dagen. Dus als je s morgens vroeg je steen stoot en denkt dat het een pech dag gaat worden blijft ook alles misgaan maar als je denkt nou ja kan gebeuren. En verder heel positief tegen de rest van de dag kijkt en gaat kijken zal deze ook positief worden.

Vraag jezelf eens af of je ook echt pech hebt als je een zwarte kat op je pad bent gekomen. Ben je er wel van bewust dat je deze tegenwoordig bijna dagelijks tegenkomt zonder dat je de kat ziet. Want velen verstoppen zich ze zien jou wel maar jij hun niet. Heb je je nooit afgevraagd waar dat vandaag komt. Ik ga je dat vertellen. In alle sprookjes heeft de slechte meestal een zwarte kat bijvoorbeeld heksen. Waarom zwart omdat zwart wordt gezien als iets donkers iets negatiefs. En toch hoeft dat niet zo te zijn. Want als jullie echt daarvan uitgaan dan moeten rode katten ook een slecht teken zijn want Gargamel van de smurfen had een rode, toch zien de mensen dat niet zo. Mensen zien rood vaak voor clown waarom omdat een clown een rode neus heeft. Dus eigenlijk is de redenatie daarachter heel raar vinden jullie ook niet? En wie heeft er echt ongeluk gehad toen hij/zij onder een ladder door liep. Natuurlijk kan er wel eens iets gebeuren maar heeft dat echt met bijgeloof te maken, nee natuurlijk niet. Denk er maar eens logisch over na. De ladder stond niet goed of iemand stootte ertegen er kunnen tal van simpele verklaringen zijn. Wat natuurlijk van dit alles heel erg vreemd is dat veel mensen nog steeds denken dat het spirituele onzin is en toch zijn ze bijgelovig. Ja soms zitten mensen heel vreemd in elkaar en denken ze heel raar met sommige dingen terwijl ze het andere niet geloven.

Het hebben van ongeluk bij bepaalde dingen daarvan kan ik jullie echt verzekeren dat deze te maken hebben met dingen die mensen ooit verzonnen hebben om mensen ergens in doen te geloven en zich eigenlijk aan bepaalde regels te laten houden zoals we nu de wetten kennen. Want die waren er heel lang geleden nog niet. Dus vanaf nu hoeven jullie geen ongeluk te hebben bij bepaalde dingen of bepaalde dagen, je moet er alleen zelf voor zorgen dat je daar dan ook niet meer aan denkt. Ik denk altijd vrijdag de 13de is een geluksdag net als alle andere dagen dat zijn. Op die manier trek je dat ook aan. Je gedachten zijn iets heel sterks en krachtigs waarvan we ons gewoon bewust moeten worden en moeten leren om anders te denken en met dingen anders om te gaan. Dit kan alleen als je echt wil, en verlang niet van jezelf dat je nooit meer slechte gedachten hebt want dat gaat niet daar zijn we mensen voor. Maar je kunt er wel stap voor stap verandering in brengen. En alles gebeurd met een reden en dus met een doel. We leren ervan! Je leert je hele leven nieuwe dingen koester dus ook de mindere aangename lessen.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely