HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
Kes is echt een hele lieve vrouw. Zeer meelevend en eerlijk! Heb veel steun aan haar. Ook al kom ik steeds met de zelfde vraag. Ze blijft steeds met uitgebreide antwoorden komen. Eén Topper!
Een hele fijne, warme en prettige ervaring! Rustig en vertrouwd.
HEEEL GOED! allerbeste ! weet alles gewoon.! En elke keer heeft ze weer gelijk helaas Ik luister in het vervolg naar haar...
Dank je wel voor je steun als ik het weer niet meer zie zitten. Liefs nathalie
Geweldig zuiver medium .....
Deze vrouw is super. Ik vertelde weinig en ze voelde alles goed aan. Ik ben erg gerust gesteld en ze bevestigde wat ik diep in mijn hart al wist. Ze gaf alles aan precies zo als het was. Dank je wel xx
Heeeeeeel fijn duidelijk en vertrouwen!
Topper. No nonsens. Direct en eerlijk.
Één woord, een TOPPER!
Dankjewel lieve Anita, een heel fijn en mooi gesprek. Heel veel liefs
Één prachtig persoon, met het hart op de juiste plek en zuiver als wat! Is je storm donker, denk je er nooit uit te komen? Geloof in haar! Want zij bleef ook in mij geloven, hoe donker mijn storm ook was.
Zo zuiver en lief! Weet alles te benoemen je bent een topper
Medium Micha, Super fijn gesprek. Heb nu handvatten waar ik iets mee kan en voel mij stukken beter. Ze noemt ook dingen op die ze niet kan weten. Heel bijzonder.
Goed gevoel gehad bij haar . Ze luister heel goed naar mij en ze had mij heel wat moed terug
Dankjewel voor je mooie woorden van hoop!!
GEWELDIG CHER !!!!!!! je bent een topper !
Goed dankjewel kort maar krachtig..
Één tijdje geleden heb ik Angie gecontacteerd. Ondertussen is 1 van haar voorspellingen uit gekomen. Dus ik vertrouw er op dat de rest ook gaat komen. Dankjewel!
Ze voelt alles heel goed aan! Top mens ben blij je gesproken te hebben :)
Super consult, hopelijk spreken we elkaar nog eens!

Welkom op Qmediumchat

Bel en Chatlijn waar je 24/7 terecht kan bij Erkende Paragnosten en Mediums voor al jouw Levensvragen, Spirituele groei en Bewustwording! Q-mediumchat onderscheidt zich door de jarenlange ervaren en gekwalificeerde Q-Mediums, voor Mens en Dier, Diepte-en Bewustzijnscoaches! Direct bellen: NL 0909 333233 (€ 1,00 p.m.) BE 0907 37066 € (1,50 p.m.)

Vakmanschap, Discretie en Vertrouwen zijn het Visitekaartje. Kiezen voor Q-Mediumchat is kiezen voor Kwaliteit!. Kies voor een Chat, Bel of Email consult. Of kijk op onze gratis Horoscoop van de dag!  Voor Sms consulten klik hier!  

Filters en zoekopties
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten