Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Ik ben zo gevoelig

Wat moet ik toch doen aan die gevoeligheid, ik word er gek van. Ik ruik voel proef alles veel sterker dan anderen en niemand die het heeft in mijn omgeving en ik heb er daardoor

meer last van. Stel ik mij aan, of is het er gewoon echt en pas ik niet in de omgeving waarin ik mij bevind.
Wat moet ik doen mevrouw ik weet het niet meer. Deze en nog veel meer vragen over gevoeligheid kan ik alleen maar beantwoorden met: ‘’laat het er zijn’’ je kan dat niet zo heel gauw veranderen.
En je moet je ook niet gaan aanpassen aan de anderen want dat gaat niet werken.
We worden allemaal geboren met een blauwdruk die we hebben meegekregen vanuit onze ware essentie.
Dus incarneer je vanuit een ander sterrenstelsel waar alles heel zuiver was naar de aarde waar zware bedwelmende geuren hangen, dan kan dit op zijn zachts voor ernstige klachten zorgen. Dit is in je jonge jaren niet echt merkbaar maar later als je ouder wordt zal je dat zeker wel ondervinden.
Heb je last van veel te veel harde en knallende geluiden dan zijn je oren overgevoelig daarvoor.
En heb je last van de additieven en toevoegingen in het voedsel dan zal je jezelf aan mogen passen door gezonde en zuivere voeding tot je te nemen.

Soms is het aanvoelen wat goed voor je is en je niet door je omgeving laten gek maken dat jij je aanstelt of dat iets psychisch is.
Je kan een heel ander systeem hebben dan anderen en je daardoor niet fijn voelen bij de aardse dingen die anderen wel kunnen verdragen .
En dat gaat tot voedsel, kleding waar bepaalde stoffen inzitten, en geuren.
Dit laatste kan een behoorlijke kwelling zijn omdat het wel ernstig is op de aarde je kan niemand meer voorbij lopen zonder dat je bedwelmd wordt door geuren.
Dit kan zo heftig je systeem binnen komen dat je er ziek door kan worden.
Als jij hier last van hebt dan ben je een van de miljoenen mensen die over de hele wereld verspreid zijn en last hebben daarvan.

Het is zo dat er in verschillende landen al restaurants zijn waar je niet met zware geuren op mag komen omdat dit de smaakbeleving verstoord.
En daar zit zeker iets in, net zoals roken in restaurants ook verboden is.
Je kan je hierin zeer eenzaam en alleen in voelen want het is voor maar weinig mensen te begrijpen dat je daar zo lastig van kan worden.
Maar goed we leven echt in een ziekmakende maatschappij waar menigeen niet echt begrijpt wat een schade het kan doen aan het lichaam.

Als je zou weten hoe ons lichaam reageert op stoffen die niet in ons lichaam thuishoren dan zou het voor veel mensen eindelijk eens duidelijk worden.
Vergelijk het maar met een auto.
Als je verkeerde benzine in je tank gooit dan zal je auto schade oplopen.
Als je je auto wast met een schuurspons dan zal de laklaag er niet meer zo mooi uitzien en na verloop van tijd niet zo best meer uitzien.
Je lichaam heeft dus ook veel te lijden van stoffen die niet goed zijn voor het menselijk systeem.

Het is al zichtbaar bij de nieuwe golf kinderen die zijn geboren .
Al de kinderen vanaf zo een jaar of vier hebben in meer of mindere mate te maken met problemen rond de schadelijke stoffen in de voeding.
Deze kinderen worden vaak ten onrechte gediagnostiseerd met de hedendaagse termen als addh, adhd etc.
Maar de schadelijke stoffen die deze kinderen binnenkrijgen veroorzaken meer leed dan menigeen denkt, het verstoort hun hele hormoonhuishouding met alle gevolgen van dien.

Goed opletten is echt van belang zowel voor de kinderen als voor jezelf. En laat je niets wijsmaken want ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en zolang er honderden vogels dood uit de boom vallen door straling is het ook heel begrijpelijk dat een mensenlichaam ziek kan worden door diverse chemische stoffen.
We hebben een lichtlichaam en we zijn niet gebouwd op al die ziekmakende stoffen. Bescherm jezelf maar goed je hebt uiteindelijk de verantwoording over je eigen lichaam. En niemand voelt wat jij voelt.

Wil je hier eens met mij over chatten schroom dan niet om contact op te nemen met mij.

Ik ben bereikbaar bij Paragnost-Eddie box 68 en bij Top-paragnosten box 52.

Hartegroet,
Lis 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612