Ik ben zo gevoelig

Wat moet ik toch doen aan die gevoeligheid, ik word er gek van. Ik ruik voel proef alles veel sterker dan anderen en niemand die het heeft in mijn omgeving en ik heb er daardoor

meer last van. Stel ik mij aan, of is het er gewoon echt en pas ik niet in de omgeving waarin ik mij bevind.
Wat moet ik doen mevrouw ik weet het niet meer. Deze en nog veel meer vragen over gevoeligheid kan ik alleen maar beantwoorden met: ‘’laat het er zijn’’ je kan dat niet zo heel gauw veranderen.
En je moet je ook niet gaan aanpassen aan de anderen want dat gaat niet werken.
We worden allemaal geboren met een blauwdruk die we hebben meegekregen vanuit onze ware essentie.
Dus incarneer je vanuit een ander sterrenstelsel waar alles heel zuiver was naar de aarde waar zware bedwelmende geuren hangen, dan kan dit op zijn zachts voor ernstige klachten zorgen. Dit is in je jonge jaren niet echt merkbaar maar later als je ouder wordt zal je dat zeker wel ondervinden.
Heb je last van veel te veel harde en knallende geluiden dan zijn je oren overgevoelig daarvoor.
En heb je last van de additieven en toevoegingen in het voedsel dan zal je jezelf aan mogen passen door gezonde en zuivere voeding tot je te nemen.

Soms is het aanvoelen wat goed voor je is en je niet door je omgeving laten gek maken dat jij je aanstelt of dat iets psychisch is.
Je kan een heel ander systeem hebben dan anderen en je daardoor niet fijn voelen bij de aardse dingen die anderen wel kunnen verdragen .
En dat gaat tot voedsel, kleding waar bepaalde stoffen inzitten, en geuren.
Dit laatste kan een behoorlijke kwelling zijn omdat het wel ernstig is op de aarde je kan niemand meer voorbij lopen zonder dat je bedwelmd wordt door geuren.
Dit kan zo heftig je systeem binnen komen dat je er ziek door kan worden.
Als jij hier last van hebt dan ben je een van de miljoenen mensen die over de hele wereld verspreid zijn en last hebben daarvan.

Het is zo dat er in verschillende landen al restaurants zijn waar je niet met zware geuren op mag komen omdat dit de smaakbeleving verstoord.
En daar zit zeker iets in, net zoals roken in restaurants ook verboden is.
Je kan je hierin zeer eenzaam en alleen in voelen want het is voor maar weinig mensen te begrijpen dat je daar zo lastig van kan worden.
Maar goed we leven echt in een ziekmakende maatschappij waar menigeen niet echt begrijpt wat een schade het kan doen aan het lichaam.

Als je zou weten hoe ons lichaam reageert op stoffen die niet in ons lichaam thuishoren dan zou het voor veel mensen eindelijk eens duidelijk worden.
Vergelijk het maar met een auto.
Als je verkeerde benzine in je tank gooit dan zal je auto schade oplopen.
Als je je auto wast met een schuurspons dan zal de laklaag er niet meer zo mooi uitzien en na verloop van tijd niet zo best meer uitzien.
Je lichaam heeft dus ook veel te lijden van stoffen die niet goed zijn voor het menselijk systeem.

Het is al zichtbaar bij de nieuwe golf kinderen die zijn geboren .
Al de kinderen vanaf zo een jaar of vier hebben in meer of mindere mate te maken met problemen rond de schadelijke stoffen in de voeding.
Deze kinderen worden vaak ten onrechte gediagnostiseerd met de hedendaagse termen als addh, adhd etc.
Maar de schadelijke stoffen die deze kinderen binnenkrijgen veroorzaken meer leed dan menigeen denkt, het verstoort hun hele hormoonhuishouding met alle gevolgen van dien.

Goed opletten is echt van belang zowel voor de kinderen als voor jezelf. En laat je niets wijsmaken want ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en zolang er honderden vogels dood uit de boom vallen door straling is het ook heel begrijpelijk dat een mensenlichaam ziek kan worden door diverse chemische stoffen.
We hebben een lichtlichaam en we zijn niet gebouwd op al die ziekmakende stoffen. Bescherm jezelf maar goed je hebt uiteindelijk de verantwoording over je eigen lichaam. En niemand voelt wat jij voelt.

Wil je hier eens met mij over chatten schroom dan niet om contact op te nemen met mij.

Ik ben bereikbaar bij Paragnost-Eddie box 68 en bij Top-paragnosten box 52.

Hartegroet,
Lis