Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Verzekerd zijn van een goede relatie

Verzekerd zijn van een goede relatie. Iedereen wil verzekerd zijn van een goed oneindige ware liefde. Maar in veel gevallen onder ons blijkt achter af dat de ander toch niet zo is als we dachten of is het toch niet de liefde van mijn leven als wat je altijd voor ogen hebt gehad

Verzekerd zijn van een goede relatie. Iedereen wil verzekerd zijn van een goed oneindige ware liefde. Maar in veel gevallen onder ons blijkt achter af dat de ander toch niet zo is als we dachten of is het toch niet de liefde van mijn leven als wat je altijd voor ogen hebt gehad. Dit komt omdat we op een roze wolk zitten als we verliefd zijn. En als de relatie net verbroken is zijn we vaak opzoek naar gezelschap omdat we iemand missen. Als je echt erover nadenkt is het niet de ex die je dan mist maar gewoon iemand om je heen. Het alleen zijn is dan ook vooral in het begin heel erg moeilijk voor de meeste mensen. Daarnaast zit je in een bepaalde cirkel die je moet gaan doorbreken als je in die cirkel blijft zul je altijd hetzelfde soort mensen blijven aantrekken maar dus ook hetzelfde soort problemen. Vandaar dat ik zeg dat je de cirkel moet doorbreken het is eigenlijk zelfs noodzaak om dit te doen wil je groeien en verder kunnen in je leven op een positieve manier. Ik ga dan ook proberen om je stap voor stap te vertellen hoe je dit zou kunnen doen. Dus hoe je die cirkel kunt doorbreken. En in mijn woorden lijkt het misschien heel makkelijk en simpel maar vergis je niet want dat is het niet. Alles behalve eigenlijk.

Als eerste als je relatie net uit is ga je twijfelen aan jezelf en al je beslissingen en keuzes van je hele leven. Je hebt vaak het gevoel dat je misleid bent en dat je dus voor de gek gehouden bent. Het komt voor jou over als de andere altijd een masker heeft gedragen en dat op het laatste half jaar misschien jaar het masker is afgegaan. Ik kan je vertellen en verzekeren dit gebeurt ons allemaal. Ik denk dat het ook te maken heeft dat de andere misschien bang is zijn ware ik te laten zien, bang voor een reactie. Bij een echte goede relatie kun je gewoon jezelf te zijn en hoef je niet iemand anders te spelen dit ga je nooit vol houden. En wie is er nu leuker dan jezelf. Want iedereen is uniek en iedereen mag er zijn.
Mijn mening na een relatiebreuk is dan ook om even tijd te nemen voor jezelf ( uitzonderingen daargelaten). Trek je even terug. Kom weer met beiden voeten op de grond en wordt weer helemaal jezelf. In iedere relatie ga je je aanpassen aan de ander je neemt dus ook zijn of haar gewoontes, reacties en meningen deels over. Ook dit is geen schande en heel erg normaal. Neem de tijd om jezelf weer terug te vinden en te worden. En zeker de een heeft dit in een maand gedaan en de andere doet er misschien 2 jaar over. Maar ik kan je verzekeren dat het je zal helpen als je dit doet. Je moet ook leren om alleen te zijn. Om het vooral niet erg te vinden dingen alleen te doen of jezelf te vermaken. Het gekke is altijd als je alleen bent verlang je vaak naar iemand om je leven mee te delen en als je, je leven met iemand deelt verlang je soms ( als je relatie niet geheel goed is zie je dat vooral vaak) om alleen te zijn. Kortom houd eerst van jezelf, maar houd echt van jezelf. Accepteer wie je bent als persoon, accepteer hoe je eruit ziet. Je bent mooi, je bent uniek. En je mag er zijn. Als je namelijk eerst echt van jezelf houdt dan pas kun je die liefde geven aan een ander. En we weten dat ook allemaal wel maar ja toepassen en jezelf echt overtuigen is een ander ding. Geloof je me als ik zeg dat je de liefde verdient. Iedereen verdient het om geliefd te worden, om de liefde te geven. Ja ook jij verdient het dat iemand echt van je houdt, niet alleen om je geeft. Dit kun je eigenlijk pas echt doen als je je ex ( je verleden) hebt losgelaten. Begin met je energie te zuiveren je verleden achter je te laten zodat je aan die mooie nieuwe toekomst kunt beginnen. Leer van de dingen die je met je ex hebt meegemaakt. Neem ze mee in je toekomst ( de lesen alleen) zodat je de fouten die je gemaakt hebt niet nog een keer maakt.

Als je dit alles hebt gedaan en ook echt hebt gedaan je de tijd erin hebt genomen dan kun je je gaan open stellen. Stel je open voor de liefde het mag weer het is goed. Neem je tijd en misschien is je zielsverwant, je ware juist wel iemand betreft het type waar je doorgaans niet op valt. Maar dit is niet erg. Doorbreek je oude gewoontes doorbreek die cirkel. Laat ook de controle los om opzoek te gaan naar iemand. Ga niet zoeken laat jou zielsverwant op jou pad komen. Soms is het iemand uit je verleden, of gewoon iemand die je al kent. Misschien is het je beste maatje. Jullie zullen elkaar op het voor jullie juiste tijd in jullie leven weer ontmoeten of samen komen. Blijf positief, blijf optimistisch. Want positieve gedachten en er vertrouwen in hebben zullen je de romantische liefde op je pad brengen. Wees niet bang om je open te stellen wees niet bang om weer iemand lief te hebben. Open je hart, maar vergelijk ook niemand met je ex heb geen vooroordelen. Ga fris en puur op iemand af. Denk er elke dag een paar keer per dag aan dat je je zielsverwant wilt aantrekken, dat je hem of haar wilt leren kennen of dat hij of zij weer op je pad komt. Soms kan het even duren wil het niet te graag want dan zul je merken dat het langer duurt. Of dat je denkt dat het iemand is en blijkt het toch niet zo te zijn. Denk echt vanuit je hart en niet impulsief. Als je je zielsverwant hebt ontmoet en je weet dat hij of zij het is dan zul je voelen dat diegene je ware liefde is. Het voelt anders, het voelt vertrouwd, jullie hebben een bepaalde aantrekkingskracht een chemie die jullie beiden niet kunnen verklaren of moeilijk kunnen verklaren. Jullie hebben het gevoel dat jullie elkaar al jaren kennen en alles gaat vanzelf, jullie vertrouwen elkaar, jullie durven jezelf te zijn. Je hebt eindelijk het gevoel dat je jezelf ook mag zijn. Je durft gek te doen, je speelsheid te laten zien zonder dat je bang bent dat de ander erop afknapt. Jullie hebben gesprekken van hart tot hart als nooit te voren, je durft eindelijk je open te stellen en te praten over alles, zo leren jullie elkaar (nog) beter kennen jullie band word daardoor zo sterk is dat niemand deze meer kapot kan maken. Ook bij eventuele minder leuke gebeurtenissen groeien jullie juist dichter naar elkaar in plaats van, van elkaar af zoals in eerdere relaties. Als je dit voelt geef die relatie een kans, neem de eventuele tijd die er nodig is. Ik kan je verzekeren dat dat echt de moeite waard is. Maar jullie moeten ook voor deze relatie moeite blijven doen. Het zal makkelijker en natuurlijker gaan dan bij vorige maar jullie moeten hem beiden blijven onderhouden. Laat elkaar ook zien en merken dat jullie van elkaar houden. Zo blijft de magie in de relatie en zullen jullie uitgroeien als 1 team. 2 harten die zijn samen gesmolten tot 1 hart maar die ieder een eigen persoon blijven en vooral durven blijven. Welkom in de wondere wereld van de echte liefde.

Heel veel liefde, licht, hulp en kracht.
Medium Dely
 

Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.