Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Verzekerd zijn van een goede relatie

Verzekerd zijn van een goede relatie

Verzekerd zijn van een goede relatie. Iedereen wil verzekerd zijn van een goed oneindige ware liefde. Maar in veel gevallen onder ons blijkt achter af dat de ander toch niet zo is als we dachten of is het toch niet de liefde van mijn leven als wat je altijd voor ogen hebt gehad

Verzekerd zijn van een goede relatie. Iedereen wil verzekerd zijn van een goed oneindige ware liefde. Maar in veel gevallen onder ons blijkt achter af dat de ander toch niet zo is als we dachten of is het toch niet de liefde van mijn leven als wat je altijd voor ogen hebt gehad. Dit komt omdat we op een roze wolk zitten als we verliefd zijn. En als de relatie net verbroken is zijn we vaak opzoek naar gezelschap omdat we iemand missen. Als je echt erover nadenkt is het niet de ex die je dan mist maar gewoon iemand om je heen. Het alleen zijn is dan ook vooral in het begin heel erg moeilijk voor de meeste mensen. Daarnaast zit je in een bepaalde cirkel die je moet gaan doorbreken als je in die cirkel blijft zul je altijd hetzelfde soort mensen blijven aantrekken maar dus ook hetzelfde soort problemen. Vandaar dat ik zeg dat je de cirkel moet doorbreken het is eigenlijk zelfs noodzaak om dit te doen wil je groeien en verder kunnen in je leven op een positieve manier. Ik ga dan ook proberen om je stap voor stap te vertellen hoe je dit zou kunnen doen. Dus hoe je die cirkel kunt doorbreken. En in mijn woorden lijkt het misschien heel makkelijk en simpel maar vergis je niet want dat is het niet. Alles behalve eigenlijk.

Als eerste als je relatie net uit is ga je twijfelen aan jezelf en al je beslissingen en keuzes van je hele leven. Je hebt vaak het gevoel dat je misleid bent en dat je dus voor de gek gehouden bent. Het komt voor jou over als de andere altijd een masker heeft gedragen en dat op het laatste half jaar misschien jaar het masker is afgegaan. Ik kan je vertellen en verzekeren dit gebeurt ons allemaal. Ik denk dat het ook te maken heeft dat de andere misschien bang is zijn ware ik te laten zien, bang voor een reactie. Bij een echte goede relatie kun je gewoon jezelf te zijn en hoef je niet iemand anders te spelen dit ga je nooit vol houden. En wie is er nu leuker dan jezelf. Want iedereen is uniek en iedereen mag er zijn.
Mijn mening na een relatiebreuk is dan ook om even tijd te nemen voor jezelf ( uitzonderingen daargelaten). Trek je even terug. Kom weer met beiden voeten op de grond en wordt weer helemaal jezelf. In iedere relatie ga je je aanpassen aan de ander je neemt dus ook zijn of haar gewoontes, reacties en meningen deels over. Ook dit is geen schande en heel erg normaal. Neem de tijd om jezelf weer terug te vinden en te worden. En zeker de een heeft dit in een maand gedaan en de andere doet er misschien 2 jaar over. Maar ik kan je verzekeren dat het je zal helpen als je dit doet. Je moet ook leren om alleen te zijn. Om het vooral niet erg te vinden dingen alleen te doen of jezelf te vermaken. Het gekke is altijd als je alleen bent verlang je vaak naar iemand om je leven mee te delen en als je, je leven met iemand deelt verlang je soms ( als je relatie niet geheel goed is zie je dat vooral vaak) om alleen te zijn. Kortom houd eerst van jezelf, maar houd echt van jezelf. Accepteer wie je bent als persoon, accepteer hoe je eruit ziet. Je bent mooi, je bent uniek. En je mag er zijn. Als je namelijk eerst echt van jezelf houdt dan pas kun je die liefde geven aan een ander. En we weten dat ook allemaal wel maar ja toepassen en jezelf echt overtuigen is een ander ding. Geloof je me als ik zeg dat je de liefde verdient. Iedereen verdient het om geliefd te worden, om de liefde te geven. Ja ook jij verdient het dat iemand echt van je houdt, niet alleen om je geeft. Dit kun je eigenlijk pas echt doen als je je ex ( je verleden) hebt losgelaten. Begin met je energie te zuiveren je verleden achter je te laten zodat je aan die mooie nieuwe toekomst kunt beginnen. Leer van de dingen die je met je ex hebt meegemaakt. Neem ze mee in je toekomst ( de lesen alleen) zodat je de fouten die je gemaakt hebt niet nog een keer maakt.

Als je dit alles hebt gedaan en ook echt hebt gedaan je de tijd erin hebt genomen dan kun je je gaan open stellen. Stel je open voor de liefde het mag weer het is goed. Neem je tijd en misschien is je zielsverwant, je ware juist wel iemand betreft het type waar je doorgaans niet op valt. Maar dit is niet erg. Doorbreek je oude gewoontes doorbreek die cirkel. Laat ook de controle los om opzoek te gaan naar iemand. Ga niet zoeken laat jou zielsverwant op jou pad komen. Soms is het iemand uit je verleden, of gewoon iemand die je al kent. Misschien is het je beste maatje. Jullie zullen elkaar op het voor jullie juiste tijd in jullie leven weer ontmoeten of samen komen. Blijf positief, blijf optimistisch. Want positieve gedachten en er vertrouwen in hebben zullen je de romantische liefde op je pad brengen. Wees niet bang om je open te stellen wees niet bang om weer iemand lief te hebben. Open je hart, maar vergelijk ook niemand met je ex heb geen vooroordelen. Ga fris en puur op iemand af. Denk er elke dag een paar keer per dag aan dat je je zielsverwant wilt aantrekken, dat je hem of haar wilt leren kennen of dat hij of zij weer op je pad komt. Soms kan het even duren wil het niet te graag want dan zul je merken dat het langer duurt. Of dat je denkt dat het iemand is en blijkt het toch niet zo te zijn. Denk echt vanuit je hart en niet impulsief. Als je je zielsverwant hebt ontmoet en je weet dat hij of zij het is dan zul je voelen dat diegene je ware liefde is. Het voelt anders, het voelt vertrouwd, jullie hebben een bepaalde aantrekkingskracht een chemie die jullie beiden niet kunnen verklaren of moeilijk kunnen verklaren. Jullie hebben het gevoel dat jullie elkaar al jaren kennen en alles gaat vanzelf, jullie vertrouwen elkaar, jullie durven jezelf te zijn. Je hebt eindelijk het gevoel dat je jezelf ook mag zijn. Je durft gek te doen, je speelsheid te laten zien zonder dat je bang bent dat de ander erop afknapt. Jullie hebben gesprekken van hart tot hart als nooit te voren, je durft eindelijk je open te stellen en te praten over alles, zo leren jullie elkaar (nog) beter kennen jullie band word daardoor zo sterk is dat niemand deze meer kapot kan maken. Ook bij eventuele minder leuke gebeurtenissen groeien jullie juist dichter naar elkaar in plaats van, van elkaar af zoals in eerdere relaties. Als je dit voelt geef die relatie een kans, neem de eventuele tijd die er nodig is. Ik kan je verzekeren dat dat echt de moeite waard is. Maar jullie moeten ook voor deze relatie moeite blijven doen. Het zal makkelijker en natuurlijker gaan dan bij vorige maar jullie moeten hem beiden blijven onderhouden. Laat elkaar ook zien en merken dat jullie van elkaar houden. Zo blijft de magie in de relatie en zullen jullie uitgroeien als 1 team. 2 harten die zijn samen gesmolten tot 1 hart maar die ieder een eigen persoon blijven en vooral durven blijven. Welkom in de wondere wereld van de echte liefde.

Heel veel liefde, licht, hulp en kracht.
Medium Dely
 

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Beschikbaar
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Beschikbaar
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Medium Rosali
Beschikbaar
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Margret
Ingesprek
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Cleopatra
Ingesprek
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Nieuw! Heldervoelend • Intuïtief Coach • HSP • Relaties • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Psychische problemen • Angst • Stress

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.