Verzekerd zijn van een goede relatie

Verzekerd zijn van een goede relatie. Iedereen wil verzekerd zijn van een goed oneindige ware liefde. Maar in veel gevallen onder ons blijkt achter af dat de ander toch niet zo is als we dachten of is het toch niet de liefde van mijn leven als wat je altijd voor ogen hebt gehad

Verzekerd zijn van een goede relatie. Iedereen wil verzekerd zijn van een goed oneindige ware liefde. Maar in veel gevallen onder ons blijkt achter af dat de ander toch niet zo is als we dachten of is het toch niet de liefde van mijn leven als wat je altijd voor ogen hebt gehad. Dit komt omdat we op een roze wolk zitten als we verliefd zijn. En als de relatie net verbroken is zijn we vaak opzoek naar gezelschap omdat we iemand missen. Als je echt erover nadenkt is het niet de ex die je dan mist maar gewoon iemand om je heen. Het alleen zijn is dan ook vooral in het begin heel erg moeilijk voor de meeste mensen. Daarnaast zit je in een bepaalde cirkel die je moet gaan doorbreken als je in die cirkel blijft zul je altijd hetzelfde soort mensen blijven aantrekken maar dus ook hetzelfde soort problemen. Vandaar dat ik zeg dat je de cirkel moet doorbreken het is eigenlijk zelfs noodzaak om dit te doen wil je groeien en verder kunnen in je leven op een positieve manier. Ik ga dan ook proberen om je stap voor stap te vertellen hoe je dit zou kunnen doen. Dus hoe je die cirkel kunt doorbreken. En in mijn woorden lijkt het misschien heel makkelijk en simpel maar vergis je niet want dat is het niet. Alles behalve eigenlijk.

Als eerste als je relatie net uit is ga je twijfelen aan jezelf en al je beslissingen en keuzes van je hele leven. Je hebt vaak het gevoel dat je misleid bent en dat je dus voor de gek gehouden bent. Het komt voor jou over als de andere altijd een masker heeft gedragen en dat op het laatste half jaar misschien jaar het masker is afgegaan. Ik kan je vertellen en verzekeren dit gebeurt ons allemaal. Ik denk dat het ook te maken heeft dat de andere misschien bang is zijn ware ik te laten zien, bang voor een reactie. Bij een echte goede relatie kun je gewoon jezelf te zijn en hoef je niet iemand anders te spelen dit ga je nooit vol houden. En wie is er nu leuker dan jezelf. Want iedereen is uniek en iedereen mag er zijn.
Mijn mening na een relatiebreuk is dan ook om even tijd te nemen voor jezelf ( uitzonderingen daargelaten). Trek je even terug. Kom weer met beiden voeten op de grond en wordt weer helemaal jezelf. In iedere relatie ga je je aanpassen aan de ander je neemt dus ook zijn of haar gewoontes, reacties en meningen deels over. Ook dit is geen schande en heel erg normaal. Neem de tijd om jezelf weer terug te vinden en te worden. En zeker de een heeft dit in een maand gedaan en de andere doet er misschien 2 jaar over. Maar ik kan je verzekeren dat het je zal helpen als je dit doet. Je moet ook leren om alleen te zijn. Om het vooral niet erg te vinden dingen alleen te doen of jezelf te vermaken. Het gekke is altijd als je alleen bent verlang je vaak naar iemand om je leven mee te delen en als je, je leven met iemand deelt verlang je soms ( als je relatie niet geheel goed is zie je dat vooral vaak) om alleen te zijn. Kortom houd eerst van jezelf, maar houd echt van jezelf. Accepteer wie je bent als persoon, accepteer hoe je eruit ziet. Je bent mooi, je bent uniek. En je mag er zijn. Als je namelijk eerst echt van jezelf houdt dan pas kun je die liefde geven aan een ander. En we weten dat ook allemaal wel maar ja toepassen en jezelf echt overtuigen is een ander ding. Geloof je me als ik zeg dat je de liefde verdient. Iedereen verdient het om geliefd te worden, om de liefde te geven. Ja ook jij verdient het dat iemand echt van je houdt, niet alleen om je geeft. Dit kun je eigenlijk pas echt doen als je je ex ( je verleden) hebt losgelaten. Begin met je energie te zuiveren je verleden achter je te laten zodat je aan die mooie nieuwe toekomst kunt beginnen. Leer van de dingen die je met je ex hebt meegemaakt. Neem ze mee in je toekomst ( de lesen alleen) zodat je de fouten die je gemaakt hebt niet nog een keer maakt.

Als je dit alles hebt gedaan en ook echt hebt gedaan je de tijd erin hebt genomen dan kun je je gaan open stellen. Stel je open voor de liefde het mag weer het is goed. Neem je tijd en misschien is je zielsverwant, je ware juist wel iemand betreft het type waar je doorgaans niet op valt. Maar dit is niet erg. Doorbreek je oude gewoontes doorbreek die cirkel. Laat ook de controle los om opzoek te gaan naar iemand. Ga niet zoeken laat jou zielsverwant op jou pad komen. Soms is het iemand uit je verleden, of gewoon iemand die je al kent. Misschien is het je beste maatje. Jullie zullen elkaar op het voor jullie juiste tijd in jullie leven weer ontmoeten of samen komen. Blijf positief, blijf optimistisch. Want positieve gedachten en er vertrouwen in hebben zullen je de romantische liefde op je pad brengen. Wees niet bang om je open te stellen wees niet bang om weer iemand lief te hebben. Open je hart, maar vergelijk ook niemand met je ex heb geen vooroordelen. Ga fris en puur op iemand af. Denk er elke dag een paar keer per dag aan dat je je zielsverwant wilt aantrekken, dat je hem of haar wilt leren kennen of dat hij of zij weer op je pad komt. Soms kan het even duren wil het niet te graag want dan zul je merken dat het langer duurt. Of dat je denkt dat het iemand is en blijkt het toch niet zo te zijn. Denk echt vanuit je hart en niet impulsief. Als je je zielsverwant hebt ontmoet en je weet dat hij of zij het is dan zul je voelen dat diegene je ware liefde is. Het voelt anders, het voelt vertrouwd, jullie hebben een bepaalde aantrekkingskracht een chemie die jullie beiden niet kunnen verklaren of moeilijk kunnen verklaren. Jullie hebben het gevoel dat jullie elkaar al jaren kennen en alles gaat vanzelf, jullie vertrouwen elkaar, jullie durven jezelf te zijn. Je hebt eindelijk het gevoel dat je jezelf ook mag zijn. Je durft gek te doen, je speelsheid te laten zien zonder dat je bang bent dat de ander erop afknapt. Jullie hebben gesprekken van hart tot hart als nooit te voren, je durft eindelijk je open te stellen en te praten over alles, zo leren jullie elkaar (nog) beter kennen jullie band word daardoor zo sterk is dat niemand deze meer kapot kan maken. Ook bij eventuele minder leuke gebeurtenissen groeien jullie juist dichter naar elkaar in plaats van, van elkaar af zoals in eerdere relaties. Als je dit voelt geef die relatie een kans, neem de eventuele tijd die er nodig is. Ik kan je verzekeren dat dat echt de moeite waard is. Maar jullie moeten ook voor deze relatie moeite blijven doen. Het zal makkelijker en natuurlijker gaan dan bij vorige maar jullie moeten hem beiden blijven onderhouden. Laat elkaar ook zien en merken dat jullie van elkaar houden. Zo blijft de magie in de relatie en zullen jullie uitgroeien als 1 team. 2 harten die zijn samen gesmolten tot 1 hart maar die ieder een eigen persoon blijven en vooral durven blijven. Welkom in de wondere wereld van de echte liefde.

Heel veel liefde, licht, hulp en kracht.
Medium Dely