Uitleg van readings

Wat zijn readings nu precies. Vaak krijg ik de vraag wat readings nu precies zijn. Ik ga het jullie zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Een reading geeft je een overzicht wat er zoal speelt in je leven maar het kan ook gaan over dingen die nog moeten komen

Wat zijn readings nu precies.
Vaak krijg ik de vraag wat readings nu precies zijn. Ik ga het jullie zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Een reading geeft je een overzicht wat er zoal speelt in je leven maar het kan ook gaan over dingen die nog moeten komen, dingen die nu op dit moment een grote rol spelen bewust en of onbewust. Een reading kan natuurlijk ook gaan over iemand anders bijvoorbeeld een overleden dierbare. Kortom alles betreft het spirituele wat je antwoorden en inzichten geeft wordt samengevat onder het word reading / consult.

Waar moet je opletten als je van iemand een reading wilt ontvangen.
Ik denk dat het belangrijkste waar je op moet letten als je van iemand een reading wilt ontvangen is luisteren naar je eigen gevoel, maar dan bedoel ik echt luisteren. Als je twijfelt, je niet prettig voelt of een ander negatief gevoel hebt moet je het niet doen. Een goede consulente / medium/paragnost zal hetzelfde doen. Als je er met een negatief gevoel het gesprek aangaat dan zul je op het einde geen goed gevoel hebben gehad over het gesprek en waarschijnlijk ook niet alle antwoorden hebben gekregen die je graag zou willen. Wel moet je natuurlijk wel realistisch blijven dat je ook niet de antwoorden kunt horen / krijgen die je graag wilt. Eerlijkheid duurt het langste. Daarnaast is het van belang als je een online reading ontvangt dat je dit op erkende sites doet. De sites waar ik actief op ben daar moet iedereen een screening doen ook al hebben we al een klantenkring, eigen spirituele sites of wat dan ook. We hebben een aantal opdrachten moeten doen om te zien of we echt en oprecht zijn. Maar ook dat we op een bepaald niveau zitten betreft onze gaven.

Op welke manieren kun je readings krijgen.
Tegenwoordig kun je op allerlei soorten manieren readings ontvangen. Het is niet meer zoals vroeger alleen bij iemand thuis. Zelf heb ik zelden op het moment thuis readings omdat dit toch een bepaald risico met zich mee brengt wie je in je huis laat. En dus in je prive leven. Mijn man heeft daar geen prettig gevoel bij en zo sluiten we compromieen. De meeste readings geef ik via chat, maar ook via skype, messenger of per mail. Ook een bekende manier van een reading ontvangen is per telefoon doormiddel van een bel consult. Buiten op welke manier je een reading kunt ontvangen, gebruiken sommige ook hulpmiddelen of liever gezegd een voor jullie tastbaar iets. Voor de meeste van ons is het dat gewoon om jullie iets te geven in een reading wat jullie kunnen voelen en vasthouden. We zijn erachter dat veel mensen dit toch prettiger vinden dan gewoon een reading krijgen zonder de tastbare dingen. Voor mij zijn de hulpmiddelen puur voor jullie en heb ze niet nodig. Ik ben erachter dat ik van geluk mag spreken dat ik puur, open en helder genoeg ben van mezelf op dit moment en ook dit heb moeten oefenen en leren om het te erkennen en herkennen. Om terug te komen als hulpmiddelen word gebruik gemaakt van kaarten dit kunnen engelenkaarten zijn, inzichtkaarten, elfenkaarten, natuurkaarten, dierenkaarten noem maar op want er zijn heel veel verschillende soorten van en in en we hebben allemaal onze eigen voorkeuren. Natuurlijk mogen we onze geliefde pendel niet vergeten. Je hebt ook een biotensor, edelstenen ( alhoewel deze meer gebruikt worden na een reading om ( verder) te healen of juist te healen op welke manier dan ook). Ik heb in iedergeval altijd pen en papier erbij liggen om alles op te schrijven wat ik door krijg. Maar ook wierook en kaarsen branden er bij altijd.

Vanaf wanneer kun je zelf readings geven.
Dit is voor iedereen verschillend de een is er direct klaar voor en de andere heeft er een aantal jaren voor nodig. Het is denk ik een stukje onzekerheid, onwerkelijkheid en vertrouwen die je moet hebben. Oefen eerst een x aantal keer bij mensen uit je omgeving ik raad je wel af om dit in je naaste omgeving te doen omdat je al heel veel van hun weet en je zo niet kunt erkennen wat je door krijgt en wat je al wist. Als ik naar mezelf kijk ben ik readings gaan geven vanaf mijn 21ste maar zonder bijdrage. De eerste reading waar ik een bijdrage voor heb gevraagd is pas 3 jaar geleden geweest en best onwennig en vreemd maar wel nodig. Had ze op de kop gekregen van de engelen omdat mensen gebruik en misbruik van me maakten. Buiten dat een reading je veel tijd en energie kost.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend.
De prijzen zijn zo verschillend omdat we ons er zelf prettig bij moeten voelen maar ook moeten kijken naar ons eigen kunnen in de meeste gevallen zeker als ik weer kijk naar mezelf vragen we eigenlijk te weinig. Het gemiddelde per reading kost € 50,- per uur. Ikzelf werk niet graag tijds gebonden de ene reading duurt een uur voor alles beantwoord en verteld is en de andere 2 uur. Nu spreek ik wel van uitgebreide readings en geen 1 of 2 vragen.

Ik hoop jullie een idee te hebben gegeven wat het precies inhoud en hoop jullie terug te zien dat ik ook voor jullie mooie antwoorden kan en mag geven maar ook de inzichten die jullie op dat moment nodig hebben.

Heel veel liefde, licht en kracht.

Medium Dely