Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Uitleg van readings

Uitleg van readings

Wat zijn readings nu precies. Vaak krijg ik de vraag wat readings nu precies zijn. Ik ga het jullie zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Een reading geeft je een overzicht wat er zoal speelt in je leven maar het kan ook gaan over dingen die nog moeten komen

Wat zijn readings nu precies.
Vaak krijg ik de vraag wat readings nu precies zijn. Ik ga het jullie zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Een reading geeft je een overzicht wat er zoal speelt in je leven maar het kan ook gaan over dingen die nog moeten komen, dingen die nu op dit moment een grote rol spelen bewust en of onbewust. Een reading kan natuurlijk ook gaan over iemand anders bijvoorbeeld een overleden dierbare. Kortom alles betreft het spirituele wat je antwoorden en inzichten geeft wordt samengevat onder het word reading / consult.

Waar moet je opletten als je van iemand een reading wilt ontvangen.
Ik denk dat het belangrijkste waar je op moet letten als je van iemand een reading wilt ontvangen is luisteren naar je eigen gevoel, maar dan bedoel ik echt luisteren. Als je twijfelt, je niet prettig voelt of een ander negatief gevoel hebt moet je het niet doen. Een goede consulente / medium/paragnost zal hetzelfde doen. Als je er met een negatief gevoel het gesprek aangaat dan zul je op het einde geen goed gevoel hebben gehad over het gesprek en waarschijnlijk ook niet alle antwoorden hebben gekregen die je graag zou willen. Wel moet je natuurlijk wel realistisch blijven dat je ook niet de antwoorden kunt horen / krijgen die je graag wilt. Eerlijkheid duurt het langste. Daarnaast is het van belang als je een online reading ontvangt dat je dit op erkende sites doet. De sites waar ik actief op ben daar moet iedereen een screening doen ook al hebben we al een klantenkring, eigen spirituele sites of wat dan ook. We hebben een aantal opdrachten moeten doen om te zien of we echt en oprecht zijn. Maar ook dat we op een bepaald niveau zitten betreft onze gaven.

Op welke manieren kun je readings krijgen.
Tegenwoordig kun je op allerlei soorten manieren readings ontvangen. Het is niet meer zoals vroeger alleen bij iemand thuis. Zelf heb ik zelden op het moment thuis readings omdat dit toch een bepaald risico met zich mee brengt wie je in je huis laat. En dus in je prive leven. Mijn man heeft daar geen prettig gevoel bij en zo sluiten we compromieen. De meeste readings geef ik via chat, maar ook via skype, messenger of per mail. Ook een bekende manier van een reading ontvangen is per telefoon doormiddel van een bel consult. Buiten op welke manier je een reading kunt ontvangen, gebruiken sommige ook hulpmiddelen of liever gezegd een voor jullie tastbaar iets. Voor de meeste van ons is het dat gewoon om jullie iets te geven in een reading wat jullie kunnen voelen en vasthouden. We zijn erachter dat veel mensen dit toch prettiger vinden dan gewoon een reading krijgen zonder de tastbare dingen. Voor mij zijn de hulpmiddelen puur voor jullie en heb ze niet nodig. Ik ben erachter dat ik van geluk mag spreken dat ik puur, open en helder genoeg ben van mezelf op dit moment en ook dit heb moeten oefenen en leren om het te erkennen en herkennen. Om terug te komen als hulpmiddelen word gebruik gemaakt van kaarten dit kunnen engelenkaarten zijn, inzichtkaarten, elfenkaarten, natuurkaarten, dierenkaarten noem maar op want er zijn heel veel verschillende soorten van en in en we hebben allemaal onze eigen voorkeuren. Natuurlijk mogen we onze geliefde pendel niet vergeten. Je hebt ook een biotensor, edelstenen ( alhoewel deze meer gebruikt worden na een reading om ( verder) te healen of juist te healen op welke manier dan ook). Ik heb in iedergeval altijd pen en papier erbij liggen om alles op te schrijven wat ik door krijg. Maar ook wierook en kaarsen branden er bij altijd.

Vanaf wanneer kun je zelf readings geven.
Dit is voor iedereen verschillend de een is er direct klaar voor en de andere heeft er een aantal jaren voor nodig. Het is denk ik een stukje onzekerheid, onwerkelijkheid en vertrouwen die je moet hebben. Oefen eerst een x aantal keer bij mensen uit je omgeving ik raad je wel af om dit in je naaste omgeving te doen omdat je al heel veel van hun weet en je zo niet kunt erkennen wat je door krijgt en wat je al wist. Als ik naar mezelf kijk ben ik readings gaan geven vanaf mijn 21ste maar zonder bijdrage. De eerste reading waar ik een bijdrage voor heb gevraagd is pas 3 jaar geleden geweest en best onwennig en vreemd maar wel nodig. Had ze op de kop gekregen van de engelen omdat mensen gebruik en misbruik van me maakten. Buiten dat een reading je veel tijd en energie kost.

Waarom zijn de prijzen zo verschillend.
De prijzen zijn zo verschillend omdat we ons er zelf prettig bij moeten voelen maar ook moeten kijken naar ons eigen kunnen in de meeste gevallen zeker als ik weer kijk naar mezelf vragen we eigenlijk te weinig. Het gemiddelde per reading kost € 50,- per uur. Ikzelf werk niet graag tijds gebonden de ene reading duurt een uur voor alles beantwoord en verteld is en de andere 2 uur. Nu spreek ik wel van uitgebreide readings en geen 1 of 2 vragen.

Ik hoop jullie een idee te hebben gegeven wat het precies inhoud en hoop jullie terug te zien dat ik ook voor jullie mooie antwoorden kan en mag geven maar ook de inzichten die jullie op dat moment nodig hebben.

Heel veel liefde, licht en kracht.

Medium Dely
 

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
In gesprek
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching