Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Toolkit voor daten rond je 40ste

Toolkit voor daten rond je 40ste

Na een verbroken relatie weer gaan daten. De een stort zich direct in het daten, de ander moet er niet aan denken, maar op een gegeven ogenblik wil toch iedereen wel weer opnieuw een relatie. Daten als je jong bent,

Na een verbroken relatie weer gaan daten. De een stort zich direct in het daten, de ander moet er niet aan denken, maar op een gegeven ogenblik wil toch iedereen wel weer opnieuw een relatie. Daten als je jong bent, is anders dan op je 40ste. Op jonge leeftijd daten heeft meer in zich van, we zijn verliefd, we zijn verloofd en een logisch gevolg is we zijn getrouwd en blijven bij elkaar voor de eeuwigheid. Veder kijken we nergens naar.

Daten rond je 40ste gaat niet zoals rond je 20ste. Want jij bent anders en degene die je tegen gaat komen ook en beiden hebben al het een en ander meegemaakt en je wilt nooit meer geconfronteerd worden met de pijn die de scheiding met zich mee heeft gebracht. Je kan wat huiverig en angstig zijn het daten, en toch lonkt het, want in ons als mens zit iets dat zegt, zonder relatie hoor je er niet bij en als mens willen we dat romantische plaatje verwezenlijken wat ons wordt voorgeschoteld.

Om te genieten van daten rond je 40ste en succesvol te maken heb je een aantal dingen nodig.
Alle woorden waarin het woord Zelf zit, om er een paar te noemen, Zelfvertrouwen, Zelfrespect, Zelfacceptatie, Zelfbewustheid. Maar ook Realiteitszin en de Naïviteit voorbij zijn. Dit is je toolkit voor succesvol daten.

Vertrouw je namelijk niet op jezelf, heb je geen idee of degene die je tegen gaat komen, het wel echt meent. Je hebt het nodig om in te zien dat hij jou serieus neemt.

Zelfrespect heb je nodig om je in een relatie gelijkwaardig op te kunnen stellen. Te lief te aardig heb je vaak alleen respect voor een ander en niet voor jezelf. Dan ga je in de relatie de verzorgende rol op je nemen, vind je in het begin alles geweldig en fantastisch en cijfer je jezelf weg, omdat zelfrespect ontbreekt. Gevolg, relatie is niet zoals jij het je hebt voorgesteld.

Zelfbewustheid heb je nodig om je bewust te zijn dat je je realiseert hoe het andere geslacht/de ander in elkaar steekt. Bewust zijn dat een man een jager is en dat het jagersinstinct altijd aanstaat. Hetzij sluimerend als er een relatie is en vol openstaat als er geen relatie is. Ben je je hier niet van bewust en de man overlaad je de eerste maanden met veel lieve woorden, hij jaagt en daarna kan hij ineens niet meer praten, ben je naïef geweest en heb je veel te snel al gedacht dat hij de ware voor je was. Gevolg, de relatie is een desillusie.

Op je 40ste daten, hoe dan wel?
Zie het eerste jaar als een jaar waarin het woord relatie nog helemaal niet aan de orde is, maar wel sprake is van een commitment. Het gevolg hiervan is, dat je je vrijer voelt en komt ten goede aan het daten. Het commitment is nodig om ergens op te kunnen bouwen. Ben je niet duidelijk naar elkaar in het doel waar jullie naar streven, start je te bouwen op los zand, dan gaat het op voorhand al de verkeerde kant op. Dit is de eerste stap.

De tweede stap is, zie het eerste jaar als een snuffeljaar, een jaar waarin je elkaar op je gemak leert kennen. Waarin je je eigen leven blijft leiden zoals je hiervoor deed en je kijkt, je voelt, je observeert. Je kijkt naar de ander zijn gedrag, past dat bij mij. Je kijkt naar het karakter. Weet dat van het eerste jaar, het eerste half jaar beiden een soort van toneelstukje opvoeren. We zetten ons beste beentje voor, laten nog niet het achterste van onze tong zien, of juist wel, dan betekent het dat je je bewust bent van het feit dat de ander nog niet los is van de vorige relatie en het beter is afstand te nemen, of totdat de ander er wel klaar voor is, of verder te gaan. Na het eerste half jaar worden we losser in de relatie, gaan we onze ware aard laten zien en die kan wel eens heel anders zijn dat in het begin. Heb je je ziel en je zaligheid er al compleet ingestort, kan dit een domper geven, die je aan jezelf te danken hebt. Jij bent er immers zelf te snel in gaan staan. Naïef geweest.

De derde stap, is niet naïef zijn. Naïef zijn staat voor ohh wat leuk, de ander vindt mij leuk en nu blijven we voor altijd bij elkaar. Zo werkt het niet. Op je 40ste ga je op een volwassen manier met jezelf om. Je hebt geleerd jezelf ook belangrijk te vinden en bij naïviteit cijfer je jezelf nog steeds weg en sta je in feite in een stand van, ik hoop maar dat de ander blijft. Geheid steven je af op een breuk waarin je je gekwetst voelt en wederom veel pijn ervaart. Dit zoek je zelf op.

De vierde stap is, blijf je eigen leven leiden. De focus compleet op de relatie leggen, is de dolksteek voor de relatie. Een relatie floreert als beiden een eigen leven hebben en zichzelf op waarde schatten. Een relatie gaat naar de knoppen als een van de twee de relatie op de eerste plaats zet. De ander voelt dat, is bang zijn ruimte kwijt te raken, voelt dat de ander te veel op hem leunt, het werkt niet. Gevolg, breuk, de ander wil geen claimgedrag.

De vijfde stap is communicatie. In het begin kunnen we dat heel goed. Kijk in het tweede half jaar of er nog steeds goed gecommuniceerd kan worden. Staat de ander er niet voor open, laat dat dan een teken zijn.

De zesde stap, is de liefde voor jezelf serieus nemen. Dan heb je in de gaten, want dan voel je of de ander ook serieus is, de verantwoordelijkheid pakt om er een succes van te maken. Dat de ander eerlijk en oprecht is. Liefde is voelen en niet denken, dat is plaatjes invullen zoals je zou willen dat het was en dat gebeurt nooit. Zo zie je of de woorden die de ander uitspreekt ook waarmaakt ja of nee.

Zet met jezelf het eerste jaar eens een paar keer een stap terug en maak de balans op voor jezelf, waarbij je de roze bril afzet. Stel jezelf een aantal vragen. Zitten we op dezelfde golflengte? Maakt de ander echt waar wat hij zegt. Is er wederzijds vertrouwen en respect? Kun je hier 100% ja op zeggen, dan is alles ok, zo niet, stuur bij, dan neem je je ruimte in, dan laat je niet met je sollen waar je achteraf spijt van hebt. Werkt bijsturen niet, neem dan afscheid, want dit gaat je niet gelukkig maken.

Moraal van daten op je 40ste, heb jezelf lief, heb zelfvertrouwen en lees tussen de regels door en dat kun je als je niet naïef bent, want dan denk je in romantische paatjes in plaats van de realiteit onder ogen te zien. Hulp nodig hierbij, schroom niet en bel of chat met me. Geniet van het daten! Liefs Clarissa
 

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Daniël
In gesprek
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching