Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Toolkit voor daten rond je 40ste

Na een verbroken relatie weer gaan daten. De een stort zich direct in het daten, de ander moet er niet aan denken, maar op een gegeven ogenblik wil toch iedereen wel weer opnieuw een relatie. Daten als je jong bent,

Na een verbroken relatie weer gaan daten. De een stort zich direct in het daten, de ander moet er niet aan denken, maar op een gegeven ogenblik wil toch iedereen wel weer opnieuw een relatie. Daten als je jong bent, is anders dan op je 40ste. Op jonge leeftijd daten heeft meer in zich van, we zijn verliefd, we zijn verloofd en een logisch gevolg is we zijn getrouwd en blijven bij elkaar voor de eeuwigheid. Veder kijken we nergens naar.

Daten rond je 40ste gaat niet zoals rond je 20ste. Want jij bent anders en degene die je tegen gaat komen ook en beiden hebben al het een en ander meegemaakt en je wilt nooit meer geconfronteerd worden met de pijn die de scheiding met zich mee heeft gebracht. Je kan wat huiverig en angstig zijn het daten, en toch lonkt het, want in ons als mens zit iets dat zegt, zonder relatie hoor je er niet bij en als mens willen we dat romantische plaatje verwezenlijken wat ons wordt voorgeschoteld.

Om te genieten van daten rond je 40ste en succesvol te maken heb je een aantal dingen nodig.
Alle woorden waarin het woord Zelf zit, om er een paar te noemen, Zelfvertrouwen, Zelfrespect, Zelfacceptatie, Zelfbewustheid. Maar ook Realiteitszin en de Naïviteit voorbij zijn. Dit is je toolkit voor succesvol daten.

Vertrouw je namelijk niet op jezelf, heb je geen idee of degene die je tegen gaat komen, het wel echt meent. Je hebt het nodig om in te zien dat hij jou serieus neemt.

Zelfrespect heb je nodig om je in een relatie gelijkwaardig op te kunnen stellen. Te lief te aardig heb je vaak alleen respect voor een ander en niet voor jezelf. Dan ga je in de relatie de verzorgende rol op je nemen, vind je in het begin alles geweldig en fantastisch en cijfer je jezelf weg, omdat zelfrespect ontbreekt. Gevolg, relatie is niet zoals jij het je hebt voorgesteld.

Zelfbewustheid heb je nodig om je bewust te zijn dat je je realiseert hoe het andere geslacht/de ander in elkaar steekt. Bewust zijn dat een man een jager is en dat het jagersinstinct altijd aanstaat. Hetzij sluimerend als er een relatie is en vol openstaat als er geen relatie is. Ben je je hier niet van bewust en de man overlaad je de eerste maanden met veel lieve woorden, hij jaagt en daarna kan hij ineens niet meer praten, ben je naïef geweest en heb je veel te snel al gedacht dat hij de ware voor je was. Gevolg, de relatie is een desillusie.

Op je 40ste daten, hoe dan wel?
Zie het eerste jaar als een jaar waarin het woord relatie nog helemaal niet aan de orde is, maar wel sprake is van een commitment. Het gevolg hiervan is, dat je je vrijer voelt en komt ten goede aan het daten. Het commitment is nodig om ergens op te kunnen bouwen. Ben je niet duidelijk naar elkaar in het doel waar jullie naar streven, start je te bouwen op los zand, dan gaat het op voorhand al de verkeerde kant op. Dit is de eerste stap.

De tweede stap is, zie het eerste jaar als een snuffeljaar, een jaar waarin je elkaar op je gemak leert kennen. Waarin je je eigen leven blijft leiden zoals je hiervoor deed en je kijkt, je voelt, je observeert. Je kijkt naar de ander zijn gedrag, past dat bij mij. Je kijkt naar het karakter. Weet dat van het eerste jaar, het eerste half jaar beiden een soort van toneelstukje opvoeren. We zetten ons beste beentje voor, laten nog niet het achterste van onze tong zien, of juist wel, dan betekent het dat je je bewust bent van het feit dat de ander nog niet los is van de vorige relatie en het beter is afstand te nemen, of totdat de ander er wel klaar voor is, of verder te gaan. Na het eerste half jaar worden we losser in de relatie, gaan we onze ware aard laten zien en die kan wel eens heel anders zijn dat in het begin. Heb je je ziel en je zaligheid er al compleet ingestort, kan dit een domper geven, die je aan jezelf te danken hebt. Jij bent er immers zelf te snel in gaan staan. Naïef geweest.

De derde stap, is niet naïef zijn. Naïef zijn staat voor ohh wat leuk, de ander vindt mij leuk en nu blijven we voor altijd bij elkaar. Zo werkt het niet. Op je 40ste ga je op een volwassen manier met jezelf om. Je hebt geleerd jezelf ook belangrijk te vinden en bij naïviteit cijfer je jezelf nog steeds weg en sta je in feite in een stand van, ik hoop maar dat de ander blijft. Geheid steven je af op een breuk waarin je je gekwetst voelt en wederom veel pijn ervaart. Dit zoek je zelf op.

De vierde stap is, blijf je eigen leven leiden. De focus compleet op de relatie leggen, is de dolksteek voor de relatie. Een relatie floreert als beiden een eigen leven hebben en zichzelf op waarde schatten. Een relatie gaat naar de knoppen als een van de twee de relatie op de eerste plaats zet. De ander voelt dat, is bang zijn ruimte kwijt te raken, voelt dat de ander te veel op hem leunt, het werkt niet. Gevolg, breuk, de ander wil geen claimgedrag.

De vijfde stap is communicatie. In het begin kunnen we dat heel goed. Kijk in het tweede half jaar of er nog steeds goed gecommuniceerd kan worden. Staat de ander er niet voor open, laat dat dan een teken zijn.

De zesde stap, is de liefde voor jezelf serieus nemen. Dan heb je in de gaten, want dan voel je of de ander ook serieus is, de verantwoordelijkheid pakt om er een succes van te maken. Dat de ander eerlijk en oprecht is. Liefde is voelen en niet denken, dat is plaatjes invullen zoals je zou willen dat het was en dat gebeurt nooit. Zo zie je of de woorden die de ander uitspreekt ook waarmaakt ja of nee.

Zet met jezelf het eerste jaar eens een paar keer een stap terug en maak de balans op voor jezelf, waarbij je de roze bril afzet. Stel jezelf een aantal vragen. Zitten we op dezelfde golflengte? Maakt de ander echt waar wat hij zegt. Is er wederzijds vertrouwen en respect? Kun je hier 100% ja op zeggen, dan is alles ok, zo niet, stuur bij, dan neem je je ruimte in, dan laat je niet met je sollen waar je achteraf spijt van hebt. Werkt bijsturen niet, neem dan afscheid, want dit gaat je niet gelukkig maken.

Moraal van daten op je 40ste, heb jezelf lief, heb zelfvertrouwen en lees tussen de regels door en dat kun je als je niet naïef bent, want dan denk je in romantische paatjes in plaats van de realiteit onder ogen te zien. Hulp nodig hierbij, schroom niet en bel of chat met me. Geniet van het daten! Liefs Clarissa
 

Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.