Toolkit voor daten rond je 40ste

Na een verbroken relatie weer gaan daten. De een stort zich direct in het daten, de ander moet er niet aan denken, maar op een gegeven ogenblik wil toch iedereen wel weer opnieuw een relatie. Daten als je jong bent,

Na een verbroken relatie weer gaan daten. De een stort zich direct in het daten, de ander moet er niet aan denken, maar op een gegeven ogenblik wil toch iedereen wel weer opnieuw een relatie. Daten als je jong bent, is anders dan op je 40ste. Op jonge leeftijd daten heeft meer in zich van, we zijn verliefd, we zijn verloofd en een logisch gevolg is we zijn getrouwd en blijven bij elkaar voor de eeuwigheid. Veder kijken we nergens naar.

Daten rond je 40ste gaat niet zoals rond je 20ste. Want jij bent anders en degene die je tegen gaat komen ook en beiden hebben al het een en ander meegemaakt en je wilt nooit meer geconfronteerd worden met de pijn die de scheiding met zich mee heeft gebracht. Je kan wat huiverig en angstig zijn het daten, en toch lonkt het, want in ons als mens zit iets dat zegt, zonder relatie hoor je er niet bij en als mens willen we dat romantische plaatje verwezenlijken wat ons wordt voorgeschoteld.

Om te genieten van daten rond je 40ste en succesvol te maken heb je een aantal dingen nodig.
Alle woorden waarin het woord Zelf zit, om er een paar te noemen, Zelfvertrouwen, Zelfrespect, Zelfacceptatie, Zelfbewustheid. Maar ook Realiteitszin en de Naïviteit voorbij zijn. Dit is je toolkit voor succesvol daten.

Vertrouw je namelijk niet op jezelf, heb je geen idee of degene die je tegen gaat komen, het wel echt meent. Je hebt het nodig om in te zien dat hij jou serieus neemt.

Zelfrespect heb je nodig om je in een relatie gelijkwaardig op te kunnen stellen. Te lief te aardig heb je vaak alleen respect voor een ander en niet voor jezelf. Dan ga je in de relatie de verzorgende rol op je nemen, vind je in het begin alles geweldig en fantastisch en cijfer je jezelf weg, omdat zelfrespect ontbreekt. Gevolg, relatie is niet zoals jij het je hebt voorgesteld.

Zelfbewustheid heb je nodig om je bewust te zijn dat je je realiseert hoe het andere geslacht/de ander in elkaar steekt. Bewust zijn dat een man een jager is en dat het jagersinstinct altijd aanstaat. Hetzij sluimerend als er een relatie is en vol openstaat als er geen relatie is. Ben je je hier niet van bewust en de man overlaad je de eerste maanden met veel lieve woorden, hij jaagt en daarna kan hij ineens niet meer praten, ben je naïef geweest en heb je veel te snel al gedacht dat hij de ware voor je was. Gevolg, de relatie is een desillusie.

Op je 40ste daten, hoe dan wel?
Zie het eerste jaar als een jaar waarin het woord relatie nog helemaal niet aan de orde is, maar wel sprake is van een commitment. Het gevolg hiervan is, dat je je vrijer voelt en komt ten goede aan het daten. Het commitment is nodig om ergens op te kunnen bouwen. Ben je niet duidelijk naar elkaar in het doel waar jullie naar streven, start je te bouwen op los zand, dan gaat het op voorhand al de verkeerde kant op. Dit is de eerste stap.

De tweede stap is, zie het eerste jaar als een snuffeljaar, een jaar waarin je elkaar op je gemak leert kennen. Waarin je je eigen leven blijft leiden zoals je hiervoor deed en je kijkt, je voelt, je observeert. Je kijkt naar de ander zijn gedrag, past dat bij mij. Je kijkt naar het karakter. Weet dat van het eerste jaar, het eerste half jaar beiden een soort van toneelstukje opvoeren. We zetten ons beste beentje voor, laten nog niet het achterste van onze tong zien, of juist wel, dan betekent het dat je je bewust bent van het feit dat de ander nog niet los is van de vorige relatie en het beter is afstand te nemen, of totdat de ander er wel klaar voor is, of verder te gaan. Na het eerste half jaar worden we losser in de relatie, gaan we onze ware aard laten zien en die kan wel eens heel anders zijn dat in het begin. Heb je je ziel en je zaligheid er al compleet ingestort, kan dit een domper geven, die je aan jezelf te danken hebt. Jij bent er immers zelf te snel in gaan staan. Naïef geweest.

De derde stap, is niet naïef zijn. Naïef zijn staat voor ohh wat leuk, de ander vindt mij leuk en nu blijven we voor altijd bij elkaar. Zo werkt het niet. Op je 40ste ga je op een volwassen manier met jezelf om. Je hebt geleerd jezelf ook belangrijk te vinden en bij naïviteit cijfer je jezelf nog steeds weg en sta je in feite in een stand van, ik hoop maar dat de ander blijft. Geheid steven je af op een breuk waarin je je gekwetst voelt en wederom veel pijn ervaart. Dit zoek je zelf op.

De vierde stap is, blijf je eigen leven leiden. De focus compleet op de relatie leggen, is de dolksteek voor de relatie. Een relatie floreert als beiden een eigen leven hebben en zichzelf op waarde schatten. Een relatie gaat naar de knoppen als een van de twee de relatie op de eerste plaats zet. De ander voelt dat, is bang zijn ruimte kwijt te raken, voelt dat de ander te veel op hem leunt, het werkt niet. Gevolg, breuk, de ander wil geen claimgedrag.

De vijfde stap is communicatie. In het begin kunnen we dat heel goed. Kijk in het tweede half jaar of er nog steeds goed gecommuniceerd kan worden. Staat de ander er niet voor open, laat dat dan een teken zijn.

De zesde stap, is de liefde voor jezelf serieus nemen. Dan heb je in de gaten, want dan voel je of de ander ook serieus is, de verantwoordelijkheid pakt om er een succes van te maken. Dat de ander eerlijk en oprecht is. Liefde is voelen en niet denken, dat is plaatjes invullen zoals je zou willen dat het was en dat gebeurt nooit. Zo zie je of de woorden die de ander uitspreekt ook waarmaakt ja of nee.

Zet met jezelf het eerste jaar eens een paar keer een stap terug en maak de balans op voor jezelf, waarbij je de roze bril afzet. Stel jezelf een aantal vragen. Zitten we op dezelfde golflengte? Maakt de ander echt waar wat hij zegt. Is er wederzijds vertrouwen en respect? Kun je hier 100% ja op zeggen, dan is alles ok, zo niet, stuur bij, dan neem je je ruimte in, dan laat je niet met je sollen waar je achteraf spijt van hebt. Werkt bijsturen niet, neem dan afscheid, want dit gaat je niet gelukkig maken.

Moraal van daten op je 40ste, heb jezelf lief, heb zelfvertrouwen en lees tussen de regels door en dat kun je als je niet naïef bent, want dan denk je in romantische paatjes in plaats van de realiteit onder ogen te zien. Hulp nodig hierbij, schroom niet en bel of chat met me. Geniet van het daten! Liefs Clarissa
 

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Michael
Ingesprek
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.