Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Te streng voor jezelf

Heel vaak komt het voor dat we te streng zijn voor onszelf we leggen de lat, veel en veel te hoog. Zelfs dan zo hoog dat het gewoon niet meer realistisch is.

Dan is het vandaag de dag en de tijd om daar een einde aan te maken. We gaan dan ook starten door ons verleden los te laten. Alles wat we hebben meegemaakt in ons verleden en dan bedoel ik vooral de negatieve dingen moeten we per direct loslaten. We kunnen dit niet meer veranderen, maar wat geweest is, is geweest leer er dan ook je wijze lessen uit. Wees dankbaar voor het feit dat je er iets van geleerd hebt. Maar je hebt het verder niet meer nodig in het heden en de toekomst. Snijd de draden door met personen, met gebeurtenissen, schrijf ze op en gooi vervolgens het briefje weg.

Kortom LAAT HET LOS! Neem van dit moment dan ook gebruik om alles en iedereen te vergeven van wat je hebt meegedaan, wat je is aangedaan. Laat de oude patronen los en vergeef iets of iemand nog vandaag. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar als je het blijft herhalen een paar keer per dag zul je merken dat het steeds beter gaat en dat je ook echt gaat vergeven. Door een ander te vergeven laat je het ook los maar ook heel belangrijk je groeit er zelf weer van. En daardoor kun je ook weer groeien.

Soms blijven we steken op een bepaald punt in ons leven gewoon omdat we niet vergeven en niet loslaten. Dan vraag je je misschien af ik kan dat niet loslaten, nou dat kun je wel! En alleen jij kunt dit! Zie alles en iedereen als onschuldig. In de zin van als iets bij jouw negatief overkomt hoef de ander dit niet negatief te bedoelen. Dit komt gewoon op hoe we ons op dat moment voelen, waar we staan in het leven, maar ook omdat iedereen uniek is. Iedereen interpreteert dingen anders en daardoor krijg je dan ook vaak een meningsverschil of een ruzie. Ik raad dan ook altijd ten strengste af om dingen via een bericht of iets dergelijks uit te vechten. Waarom omdat woorden vaak heel anders gelezen worden als dat de ander misschien zegt. Als je tegenover elkaar staat dan pas kun je merken op welke toon iemand iets zegt de gezichtsuitdrukkingen die erbij zitten. En dan nog wil het niet automatisch betekenen dat iemand het slecht bedoeld. Stel je gewoon voor dat iedereen het goed met je voorheeft. Want over het algemeen is dat ook zo. En als iemand dat toch niet heeft zie hem of haar dan toch als onschuldig.

Mensen worden vaak gemaakt hoe ze zijn door gebeurtenissen, daarom begin met jezelf dingen los te laten en de onschuld in te zien. Zie alleen de liefde in alles en iedereen laat geen ruimte over voor haat, afgunst, jaloezie en noem alle negatieve aspecten allemaal maar op. Als je loslaat als je je overgeeft aan het loslaten, zal je leven ook een stuk makkelijker worden. Want we maken het ons zelf vaak gewoon te moeilijk. Omdat we onszelf en of andere willen straffen met daden en acties maar het is veel mooier, maar ook moeilijker te vergeven.

Buiten dit alles is het ook belangrijk om echt eens even eerlijk te zijn ten opzichte van jezelf. Heel vaak zie je als je goed gaat nadenken dat je dat heel vaak niet bent omdat je wordt meegezogen door het negatieve maar hoe vaak gebeurt dat niet bij jezelf. Van een actie komt een reactie en je kunt geen vuur met vuur bestrijden. Het is goed maar ook veilig om de waarheid over jezelf onder ogen te zien. Dit is ook noodzakelijk als je wilt veranderen als je de dingen anders wilt gaan zien. En nee niemand is perfect, maar dat hoeft ook niet! Het vergt kracht en moet om eerlijk te zijn tegenover jezelf. Maar het is het meer dan waard. Natuurlijk is het verder geven en nemen in het leven. Je hoeft het ook niet altijd met iedereen eens te zijn. Daarom zijn we allemaal anders. Ook is het niet verkeerd als soms een ander iets meer geeft en dan weer die. Maar je moet proberen het geven en nemen in een relatie wat voor een relatie dat dan ook is in balans te houden. Zo voorkom je ook ergernissen, en ook dan bekijk het met liefde en onschuld. Accepteer jezelf zoals je bent maar accepteer ook de ander zoals hij of zij is.

Accepteer de situatie en je ervaringen door het leven. Als je dat doet zullen anderen het ook sneller accepteren. Geef jezelf ook af en toe een schouderklopje, beloon jezelf af en toe. Ook jij hebt dat nodig en ook jij mag trots zijn op jezelf van wat je tot dusver hebt geleerd. Wees niet zo streng voor jezelf. Laat ook wat meer plezier in je leven, geniet van het leven, geniet van alles en iedereen om je heen. Heb vertrouwen in andere heb vertrouwen in situaties er zal niets op je pad komen wat je niet aankunt en als het dan wat moeilijker gaat zie het als een uitdaging, als alles maar van een Leie dakje zou gaan zou je er niets van leren. Beetje bij beetje zul je dan vooruitgang zien, je zult vooruitgang boeken. Het zal je dan ook meer dan een goed gevoel geven.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612