Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Stop met ontkennen dat het anders kan

Stop met ontkennen dat het anders kan

Dat het leven geen sprookje is dat weten we inmiddels allemaal wel. Maar dat wij mensen grotendeels alles zelf in handen hebben dat willen mensen niet altijd zo zien.

Dat het leven geen sprookje is dat weten we inmiddels allemaal wel.
Maar dat wij mensen grotendeels alles zelf in handen hebben dat willen mensen niet altijd zo zien.
In de regel is het zo dat men elkaar vaak de schuld geeft van de nare dingen die wij op ons pad krijgen maar dat is maar deels een waarheid.
Wat is überhaupt waarheid?
Zijn je gevoelens waarheid omdat jij ze voelt, of zijn je gevoelens ingefluisterd door anderen?
Is het nare gevoel dat je hebt van jou, of is het van de mensen waar je mee in verbinding staat?
Voel je dat je klaar bent met een situatie en kun je er niet uit ontsnappen, omdat je dat denkt , of omdat dit echt zo is?
Niemand hoeft een gevangene te zijn van een situatie.
Alles waar we inzitten of in terecht zijn gekomen hebben we uiteindelijk zelf gecreëerd, zij het door dat je zelf beslissingen hebt genomen of dat anderen dit voor jou hebben gedaan.
In het eerste geval is het zo dat je dan zelf hebt aangezet tot hetgeen je inzit en in het 2e geval ook want je hebt toestemming gegeven aan de ander om voor jou te beslissen.

We zijn wel allemaal verbonden met elkaar maar je mag niet je autonomie verliezen door alles uit handen te geven.
Het is nimmer de bedoeling je kracht aan anderen weg te geven en daardoor het slachtoffer te worden van degene die je in bedwang houdt.
Dat is misschien wel een boute uitspraak, maar realiseer je dat daarmee juist het begin van afhankelijkheid ontstaat.
En dit is iets wat zo vaak gebeurt in relaties of gezinnen, familie.
‘’Dat kan ik niet jij kan dit beter dan ik’’ een veelgehoorde uitspraak.
Ik lees eerder ‘’ik heb daar geen zin in, ‘’doe jij dit maar’’.
De ander paaien omdat het dan lijkt alsof de ander daar geweldig goed in is.
Zo manipuleren we elkaar de hele dag door.
En doordat we er allemaal in min of meerdere mate mee te maken hebben zij het dmv onze kinderen, ouders of vrienden sluipt het erin zonder dat we er erg in hebben.
We zijn ook niet altijd in staat om adequaat te reageren op een situatie en daardoor vergeten we wel eens consequent te zijn.
Wat dan uiteraard de weg dan vrij maakt voor degene die ons aan het bespelen is. Ikzelf heb de vervelende gewoonte om alles voor anderen op te knappen, omdat de anderen te lui zijn of het inzicht ‘’zoals ze zelf zeggen’’ niet hebben in een situatie.

‘’Wat ik dan voor het gemak vergeet’’, is dat ikzelf ook alles heb moeten leren, en aandacht heb moeten geven aan situaties.
Zo zie je maar we lopen er allemaal in met open ogen.
De mens is zeer geraffineerd in het bedenken van smoezen of gebruikt elkaar om de minder leuke klusjes op te knappen.
Ach jij doet het altijd zo goed, en of ja ik doe het een volgend keer wel.
Veel laten we dus zelf gebeuren om de lieve vrede te bewaren?, of omdat we niet beter weten en dus ook gevangen zitten in ons eigen gebrouwen systeem?
We zouden beter eens stoppen met ontkennen dat het allemaal anders kan.

Dat er niet voor niets regels zijn, en zeker gedragsregels waardoor het voor iedereen in huis eens wat makkelijker kan zijn.

De meeste ouders laten hun nog thuiswonende kinderen veel te vrij en deze profiteren daar lustig van.
Dus ja mama zal het wel doen want dat doet ze mijn hele leven al, en of ik ruim dat wel op en dat de hele dag laten liggen.
Een zeer ergerlijk gedrag waar ik zelf mijn wenkbrauwen nog wel eens flink voor optrek.
Zoveel ouders hebben de gewoonte om kinderen flink te verwennen.
Dit zou eens mogen stoppen. Het begint uiteindelijk allemaal thuis onder het dak van de ouders.
Wat denk je dat een kind wat gaat samenwonen voor de kiezen krijgt met een partner die juist wel graag van orde en netheid houdt?
Juist, problemen met de partner en onvrede in de relatie en dit begint al meteen.

De vrouwen van tegenwoordig werken ook, en al zeker als er kinderen komen dan wordt de druk te groot.
Regelmatig hoor ik dat vrouwen in een burn-out zitten omdat ze te veel stress ervaren vanwege het gezin.
Daarom zijn er regels die iedereen gewoon moet naleven en ik hoor je al denken regels zijn er om doorbroken te worden, maar als je samen in een huis woont dan heeft iedereen zich gewoon maar te houden aan de gedragsregels dat maakt het wel zo prettig voor mekaar.
Het leven is al lastig genoeg.
Afspraken nakomen is ook zo een ding.
Als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt met elkaar hou je daar dan aan ook dat maakt het leven voor elkaar een flink stuk aangenamer.
En als het zo heel moeilijk is om je hieraan te houden dan is het misschien handig om je eigen plek te zoeken, dan heeft niemand meer last van elkaar.
Leven en laten leven kan alleen maar als er respectvol met elkaar wordt omgegaan en iedereen de grenzen van de ander respecteert.
Als dat niet mogelijk is dan is er ook geen leven mogelijk samen.

Mocht je zelf in zo een situatie zitten of er eens over willen praten met mij of de een van de collega’s schroom dan niet om het contact op te nemen.

Hartegroet,
Lis
 

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Medium Daniël
In gesprek
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Layla-Ki
In gesprek
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching