Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Nieuwetijdskinderen/ Indigo kinderen

Nieuwetijdskinderen/ Indigo kinderen

Wat zijn Indigokinderen/ nieuwetijdskinderen? Dat zijn kinderen die een ander energieniveau hebben dan de ‘’ gewone kinderen’’ natuurlijk hoeven dit geen kinderen (meer) te zijn. Deze groep mensen zijn (vaak) hoog gevoelig

en hebben daardoor doorgaans vaak problemen met bijvoorbeeld gezag en autoriteit. Als je zo iemand zegt je moet dit of dat doen kun je erop gaan zitten wachten dat degene er frontaal tegen ingaat. Maar als je tegen deze persoon zegt zou je dit willen doen want dan zou je me helpen of wil je iets voor me doen, zou je me willen helpen met…. Dan zul je merken dat ze dan ook vol liefde dit voor je willen en gaan doen.

Zo kunnen deze groep mensen ook absoluut niet tegen oneerlijkheid en onrecht. Als ze het gevoel hebben dat ze oneerlijk behandeld worden dan zullen ze dit ook meestal doormiddel van gedrag terugkaatsen.

Gelukkig staan veel meer mensen open dat er groepen mensen zijn die een ander energieniveau hebben dan zij. Maar gelukkig wordt het allemaal ook veel meer en beter bespreekbaar zodat de begeleiding en opvoeding van deze mensen vooral in hun kindertijd veel beter en makkelijker gaat. Gelukkig zijn er nu ook een aantal boeken geschreven over het herkennen van deze mensen of misschien zelfs wel jezelf.

Ik zal dan ook hier een aantal kenmerken voor jullie benoemen er zijn er natuurlijk veel meer. Maar dan hebben jullie een idee en geeft het jou of je ouders inzichten maar ook en vooral want dat is uiteindelijk mijn doel dat jullie beter begrepen worden en dat je vooral jezelf beter leert begrijpen. Voor de ouders wil ik dan ook nog benadrukken dat er verschillende soorten indigokinderen zijn. Mijn oudste zoon zoekt zijn aandacht, zijn frustratie op door negatieve aandacht te vragen, hij lijkt daardoor ook vaak een probleemkind. Hij vindt het moeilijk zich te uiten en doet dit dan ook vaak door negatief gedrag. Maar mijn jongste zoon daarentegen doet dit door de clown uit te hangen, hij zal je ook terecht wijzen als je niet eerlijk en oprecht bent of als je iets doet wat (hij) ook niet mag maar meer op een leuke manier. Waardoor het ook eerder geaccepteerd wordt. Natuurlijk zijn er mensen die denken nee ik ben de volwassenen dus ik heb gelijk daar zal een kind zoals een indigokind geen genoegen mee nemen en zal dan ook gefrustreerd raken ook zal dit kind je dan anders gaan benaderen en behandelen tot dat je hem als gelijke behandeld.

Andere kenmerken zijn dat ze vaak dingen zeggen en dingen weten die je eigenlijk uit de mond van een volwassenen zou verwachten, ze zijn dus gewoon “wijzer’ dan andere. Ze handelen vaak vanuit hun gevoel hun intuïtie in plaats van met hun verstand, ook hebben deze mensen/kinderen vaak hun paranormale vermogen al sterk ontwikkeld. Sommige kinderen/ mensen zijn ook dyslexie waardoor de frustratie vaak nog groter is op school als het nog niet erkend is omdat ze dan niet mee kunnen komen in de klas. Ik raad daarom ook heel sterk aan dat als je een paar van deze punten herkend of erkend geef het op school aan. Laat ze hem al behandelen als dat hij of zij het heeft en bekijk of het dan beter gaat.

Wat ook een heel duidelijk kenmerk is dat deze groep mensen heel erg gevoelig zijn voor veranderingen, stemmingen en het aanvoelen van anderen. Ik moet vooral mijn oudste zoon stap voor stap vertellen wat de bedoeling is als hij bijvoorbeeld op schoolreis gaat. Of dat er iets anders gebeurd op school dan dat hij gewend is. Ook heeft hij bijvoorbeeld heel veel moeite als er iemand anders voor de klas staat dan hij gewend is. Dan gaat hij de hele tijd de grenzen opzoeken hoe ver hij kan en mag gaan. Ik geef dan meteen aan tegen de nieuwe leerkracht dat ze meteen met de vuist (bij wijze van spreken) op tafel moeten slaan. Heel duidelijk aangeven dit zijn de regels, dit zijn mijn grenzen. Doe je dat niet zal hij er compleet overheen gaan walsen. Ook als hij 1 vinger een keer krijgt ben je eigenlijk alweer verloren.

Kortom vooral de groep die aandacht vraagt met negativiteit zoals wij dat zien hebben structuur, regels en duidelijkheid nodig. Hebben ze dat niet, dan weten ze niet waar ze aan toe zijn en zal hun gedrag als buitensporig worden beschouwd. Het is inderdaad een hele uitdaging om deze groep te begeleiden en op te voeden maar vooral te begrijpen. Maar als je ze wilt begrijpen als je je gaat verdiepen in hun of misschien wel in jezelf dan ben je al een heel stuk verder. Het zal niet makkelijk zijn maar ze zullen je er eeuwig dankbaar voor zijn. Als je je er verder in gaat verdiepen hoeven ook niet alle kenmerken erbij te horen het is een indicatie van ongeveer om ze te herkennen en erkennen. Nog steeds leert iedereen er veel over elke dag weer opnieuw. En hopelijk wordt op een dag iedereen wakker om hiervoor open te staan en er mee om te leren gaan.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Medium Layla-Ki
In gesprek
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Martina
In gesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching