Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Healing tao

Het is de mens zelf die voorbijgaat aan zijn eigen energie, er zich vaak niet eens bewust van is. Dat we allen energie zijn, dat energie zoals we die uitstralen

impact heeft op de omgeving en daarmee reacties van anderen oproepen. Staan we vaak niet bij stil. Is onze energie zacht, dankbaar, respectvol, krijgen we deze ook terug. Zoals jij bent, zo reageert jouw medemens op jou.

Ervaar je dus strijd met anderen, bedenk dan eens of jij wellicht naar de ander op een manier hebt gereageerd waar jij jezelf niet bewust van was en de reactie van de ander terecht hebt gekregen, waardoor jij je nu geschoffeerd voelt en de ander wel iets aan zou willen doen.

Om meer bewust te worden van je eigen energie en de impact er van op anderen is healing tao heel geschikt. Mantak Chia is de grondlegger van healing tao. Het gaan beoefenen van healing tao geeft je als mens veel. In de vorm van emotionele balans, een goede gezondheid, spiritueel bewustzijn, persoonlijke groei, aarden en balans.

Op www.qmediumchat.nl kun je aan de slag met healing tao. Hier vind je healers die zich hebben gespecialiseerd in healing tao. Zoals je ziet biedt healing ongelooflijk veel voordelen. Een healer kan jou of afstand healen, maar geeft je ook handvatten, inzichten en een manier mee om zelf ook te werken aan jouw persoonlijke stabiliteit. Heb je het momenteel zwaar in je leven? Dan is een healing van een healer die je kunt vinden op www.qmediumchat.nl zeker een aanrader.

Op de website www.qmediumchat.nl kun je chatten met een healer. Chatten om jezelf meer rust te gunnen, met jezelf in balans te komen, te groeien naar emotionele stabiliteit. Want als jouw leven telkens weer onderuit gehaald wordt door negatieve omstandigheden, en je jezelf steeds meer en meer kwijtraakt, dan heb je hulp en ondersteuning nodig. Dan kan een healer jou uitkomst bieden.

Vaak gaan we pas over tot het zoeken van hulp als we het zelf niet meer weten. Dan is er zoveel gebeurd waar we totaal geen grip meer op hebben. Wat we dan doen, is ons vastklampen aan het oude. Want toen was het goed, we willen alles weer terug, want toen hadden we onszelf in de hand. Ga er vanuit dat als alles uit je leven verdwijnt, dat daar een reden voor is. Dat je van boven een teken krijgt om juist het oude los te laten, jezelf te helen en in te zien dat je oude leven je juist niet bracht wat goed is voor jou.

Een healer is dan een uitkomst. Want en healer gaat jou inzichten geven waarom alles uit je leven verdwijnt. Waarom het beter is niet meer terug te verlangen naar het oude leven. Want als je heel eerlijk bent naar jezelf. Was dat oude leven nou echt zo’n fijn leven? Nee, het is bekend, vertrouwt en nu je overgeleverd bent aan alle onzekerheden van het leven, zoek je naar houvast.

Dat houvast vind je bij een healer, een medium, een paragnost werkzaam op www.qmediumchat.nl Pak die kans om jouw nieuwe leven vorm te gaan geven, het oude leven vaarwel te zeggen. Laat je hierin begeleiden door een healing tao, die jou een spiegel gaat voorhouden waardoor je eindelijk tot een besef komt, dat je nog nooit van je leven emotioneel volwassen bent geweest. Dat je nog nooit voor jezelf bent opgekomen, hebt klaargestaan. Een goed medium kan jou dit je laten zien.

Een healer gaat met jou aan de slag, om eerst de grote wond te healen, je hart weer aan jou terug te geven. Zodat energie in je lijf weer de kans krijgt te gaan stromen. Een healer zal tijdens dit proces heel voorzichtig via de chat aan je laten zien, welke stapjes jij daarvoor kunt zetten. Kies voor een online healing tao met een gekwalificeerd healer tao. Het zal met vallen en opstaan gaan, maar jouw healer laat je nooit in de steek. Die staat elke dag voor je klaar. Investeer in jezelf, en doe dat met regelmatige chats op www.qmediumchat.nl. Je zult zien dat je nooit meer terug wilt naar je oude leven en het nieuwe leven geheeld en onbezorgd durft tegemoet te zien. Liefdevolle groet, Von qmediumchat.nl
 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612