Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Geen brede rug

Allemaal kennen we wel de uitdrukking, ach ik heb een brede rug en we gebruiken deze opmerking op momenten dat we in ons leven veel

roddel en achterklap horen. Het raakt ons wel, maar we proberen het van onze brede rug te laten glijden. Dat is lastig, want elke opmerking achter je rug om, doet iets met ons, ook al druk je het weg en laat je het van je breder rug glijden. We willen als mens niet geconfronteerd worden met opmerkingen en meningen van anderen. Dat kan ook niet, maar het gebeurt aan de lopende band. Zeker in de tegenwoordige tijd, want hoe makkelijk is het niet, je mening te ventileren op social media. Binnen een paar luttele seconden heb je je ongezouten mening getypt en is zichtbaar voor de hele wereld. De impact van jouw mening daar sta je niet bij stil. Want we mogen toch alles zeggen!

Dat we er een ander pijn mee kunnen doen, mee kunnen kwetsen, ach dat is bijzaak. Moet de ander maar harder worden. Ik neem mijn petje af voor diegenen die vaak in de schijnwerpers staan, even diegenen daargelaten die zelf kiezen voor die schijnwerpers op de verkeerde manier. Dat noem ik de aandachtvragers. Want wie zit in feite te wachten op een kijkje in een andermans leven? Ja, ik weet het, we smullen er van. Is het gezond? Is het respectvol? Nee, maar in de tegenwoordige tijd is gezien worden een vereiste. Als je jezelf dus zo nodig in de schijnwerpers wilt zetten, moet je daar ook de consequenties van nemen en niet miepen als je bagger over je heen krijgt.

Ik heb het nu meer over de mens, de mens die zichzelf niet zo in de schijnwerpers zet, maar wel geconfronteerd kan worden met die schijnwerpers en dan vaak ongewild. Het gebeurt in het klein, op de werkvloer al bijvoorbeeld. Achter je rug om wordt er door collega’s over je gepraat. Vaak doe je hier zelf ook aan mee en weet je, het doet iets met je psyche, die vindt dit niet fijn. Die laat dan ook zijn stem horen, en die stem die uit zich in schuldgevoel, onzekerheid. Want diep van binnen als mens weten we heel goed dat we niets te zeggen hebben over een ander. We hebben daar geen recht op. We hebben wel recht op onze mening, maar zonder iemand onderuit te schoffelen. Je wilt niet weten hoeveel relaties, familiaire, liefdes, vriendschappen ten onder gaan aan roddel en achterklap.

Om die reden wou ik dat ik een smalle rug had en die heb ik. Ik ben namelijk al lange tijd geleden gestopt met aandacht vragen, met te praten over anderen achter hun rug om. Als ik wil praten doe ik dat met de persoon zelf. En het mooie van dit alles is, dat het zoveel rust geeft, dat het geven van je mening aan degene die het betreft, zoveel fijner is. Waarbij ik wel de kanttekening maak dat mijn mening geven, ik pas doe, als de ander er voor openstaat. Dit is een kunst die jij ook kunt leren en hiervoor kun je je richten op een spirituele hulplijn.

Op de spirituele website www.qmediumchat.nl helpen ze je graag bij je persoonlijke groei. Helpen ze je graag naar een smalle rug, zodat je geen last meer hebt van ongezouten meningen, van roddel en achterklap. Want jouw houding bepaalt mede of anderen over je praten. Hoe gek dat ook klinkt. Door je houding en gedrag te veranderen, te gaan leven vanuit je eigen kracht, stopt de roddel. En op www.qmediumchat.nl geven ze je de antwoorden en de inzichten mee hoe jij de verandering hier in kunt zijn. Gun jezelf dus eens een keer een chat met een van de top consulenten van www.qmediumchat.nl. Zij zijn gescreend, leveren om die reden kwaliteit. Kunnen je aangeven waar je nu staat met jezelf en antwoorden geven over jouw toekomst. Hoe of jij zelf naar deze toekomst toe kunt werken.

Want zeg nu zelf, een leven waarin rust de boventoon voert, waarin jij bepaalt wat goed is voor jou en anderen in je leven zijn, zoals jij het wilt, dat is toch een veel fijner leven dan een leven waarin anderen jouw gemoedsrust bepalen! Jij hebt zelf alles in de hand en hoe je daar kunt komen, daarvoor kun je de helpende hand kiezen door middel van een chat met een van de consulenten van www.qmediumchat.nl Liefdevolle groet Von, qmediumchat.nl
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612