Boodschappen vanuit je ziel

Alles wat je meemaakt of het nu goed of slecht is, zie het toch als positief, ervaar het als een geschenk. Leer er je lessen uit. Soms duurt het ook even voor je erachter bent welke les je precies moest leren.

Maar heb er vertrouwen in dat alles zo gaat en loopt zoals het moet zijn.
Als je relaties wilt laten groeien, en ze naar een ander niveau wilt brengen dus wilt laten groeien, zul je als eerste de relatie met jezelf moeten verbeteren en laten groeien. Kortom houdt van jezelf, vergeef jezelf, accepteer jezelf en respecteer jezelf.
De kwaliteit van je gedachten is hetzelfde als de kwaliteit die je in je eigen leven meemaakt en ervaart. Je gedachten zijn namelijk de levende energieën die heel erg veel invloed hebben op wat je voor jezelf aantrekt in je leven. Dus denk alleen maar aan liefde dan zul je ook alleen maar de liefde aantrekken. Geef het uiteraard wel wat tijd.

Wat voor een veranderingen je ook meemaakt in je leven laat het niet veranderen. Blijf het met liefde en onschuld bekijken.
Soms lijken dingen niet perfect te gaan maar dat hoef ook niet, dit geeft je namelijk de ruimte om te leren en te groeien. Je leven blijft voortdurend veranderen, niet alleen je levenspad maar ook je inzichten veranderen door de lessen die je leert op dit pad. Je kunt het leven ook zien als een seizoen, elke keer dat er een nieuwe periode voor je aanbreekt verander je als het ware van seizoen, als dit gebeurt of als je zover bent om te veranderen, laat dan het oude los, en vergeef.

Breng meer tijd door in de natuur, de natuur is een genezende energie waardoor dat je alles beter en meer gaat waarderen en je met beide benen weer op de grond zet. Als je op dit punt bent gekomen in je leven vindt er ook weer een verandering plaats, het belangrijkste hierbij is wel blijf jezelf, je hoeft niet zoals iemand anders te zijn. Jij bent jij en je mag er wezen. Probeer voor jezelf eens de dingen ook te zien vanuit je hart, vanuit je buikgevoel alsof je vlinders voelt in je buik of bij andere alsof je kriebels voelt rondom je hart, dan ben je er namelijk zeker van dat je naar je intuïtie gaat luisteren en niet naar je verstand. Want de echte wijsheid komt van binnenuit. Vanuit je hart.

Als je bijvoorbeeld nog niet je ware geliefde bent tegen gekomen Ga dan niet hopeloos opzoek, als je dat namelijk wel doet neem je het risico dat je of de verkeerde geliefde tegen komt dus iemand die uiteindelijk toch niet voor jou bestemd is of er komt helemaal geen geliefde op je pad waardoor dat je de liefde misloopt om te geven en te ontvangen. Laat je gewoon leiden op je pad van je leven, alles komt zoals het komt. Zonder het dwangmatig te willen sturen. Alles wat er namelijk gebeurt in je leven gebeurt met en voor een reden, dit is natuurlijk iets wat bijna altijd terugkomt, maar het is dan juist ook heel erg belangrijk dat jullie dit ook echt in jullie opnemen. En hoe raar het ook klinkt buiten de lessen die je leert en moet leren. Je stuurt de gedachten ook zelf de wereld in, daardoor krijg je dat soort dingen ook weer terug. Dus let op je gedachten.

Als je mensen in je leven verliest door wat voor een reden dan ook wil het niet zeggen dat jullie ook echt gescheiden zijn, jullie blijven namelijk altijd spiritueel verbonden met de mensen en dieren waar je van houdt. Geen tijd, geen afstand, of wat dan ook kan die band namelijk breken.
Sta ook eens stil wat er echt belangrijk voor je is. Zo creëer en krijg je ook een andere kijk op het leven.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely