Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Beschermengelen

Beschermengelen

Beschermengelen. Iedereen heeft weleens van beschermengelen gehoord het word ook vaak gebruikt als het maar net goed gaat. Ik ga een aantal beschermengelen voor je benoemen en waar ze voor zijn. Deze engelen zijn ook vaak degene die je hebt uitgekozen je hele leven bij je aan je zijde te staan.

Beschermengelen. Iedereen heeft weleens van beschermengelen gehoord het word ook vaak gebruikt als het maar net goed gaat. Ik ga een aantal beschermengelen voor je benoemen en waar ze voor zijn. Deze engelen zijn ook vaak degene die je hebt uitgekozen je hele leven bij je aan je zijde te staan.

Aartsengel Ariel: Aartsengel Ariel ook wel de leeuwin van God genoemd is de engel van de genezing, maar ook moed. Ze helpt je om je doel te behalen zeker als het gaat om een goed doel dat vreugde en geluk brengt aan iedereen. Ze helpt je om jou dat ene zetje te geven om met iets te beginnen waar je een aarzeling in had Uiteraard kun je haar ook voor andere dingen om hulp vragen maar dit is toch wel haar specialiteit. De kleur die bij haar hoort is zacht roze.
Aartsengel Azrael: Aartsengel Azrael is de engel die je helpt om je te troosten maar die ook ervoor zorgt dat jij iemand anders een schouder kan bieden, een luisterend oor en troost bied. Het is geen schande om verdrietig te zijn of om verdriet te hebben dat maakt je mens. Als je het even niet meer weet roep hem aan en hij zal je ook de raad geven buiten een schouder om op uit te huilen. Onthoudt goed je staat er nooit alleen voor! De kleur die bij hem hoort is zacht geel.
Aartsengel Chamuel: Aartsengel Chamuel is de engel die onder andere voor de vrede staat maar ook de acceptatie. Hij helpt je iedereen in zijn of haar waarde te laten accepteer hoe de mensen zijn. En hij helpt je bij het accepteren van situaties je kunt er niets aan veranderen je kunt er alleen het beste van maken. Je zult zien zodra je dit doet met wat hulp van hem dat het een stuk makkelijker wordt. Ook staat hij voor je gaat als het gaat de moeilijke dingen te overwinnen in de liefde. Het zal zeker niet makkelijk zijn om dit onder ogen te komen maar aartsengel Chamuel staat aan je zijde en zal je hierbij helpen en begeleiden. De kleur die bij hem hoort is ook zacht roze.
Aartsengel Gabriel: Aartsengel Gabriel is de engel die je de kracht geeft. haar energie is zo sterk het zal je verbazen hoe goed en intens je haar voelt als je haar aanroept. Geef alle negatieve dingen aan haar, je angsten, je verleden, je zorgen zodat je de kracht hebt en krijgt je leven vol liefde en geluk voort te zetten. De kleur die bij haar hoort is kristal wit.
Aartsengel Haniel: Aartsengel Haniel helpt je dingen te bereiken in je leven je mag dan ook dingen krijgen. Hoe meer je geeft hoe meer je ook terug krijgt. Je zult ze van hem ontvangen maar ook van andere mensen of dieren. Geven en nemen begint bij jezelf. De kleur die bij hem hoort is blauwachtig wit of koper.
Aartsengel Jeremiel: Aartsengel Jeremiel is de engel die je helpt dingen los te laten. Dus heb je moeite met een gebeurtenis of een situatie vraag hem om hulp je te helpen dit achter je te laten. Wat geweest is is geweest dat kun je niet meer veranderen, maar je hebt het ook niet meer nodig. Dus geef het met een gerust hart vol overgave maar weg. Dan ben jij er vanaf. Als je 1 deur dicht doet zul je merken en zien dat andere deuren voor je open gaan. Het zal met sommige dingen niet makkelijk zijn maar ik ben er voor je. De kleur die bij deze aartsengel hoort is diep paars.
Aartsengel Jophiel: Aartsengel Jophiel is de engel die ervoor zorgt dat je geduld kunt opbrengen of in iedergeval je ermee helpt. Neem de tijd voor sommige dingen in het leven. Als je geduld kunt opbrengen is dit een heel kostbaar bezit die je momenteel kunt hebben want iedereen heeft het (vaak) te druk met vanalles en nog wat. Lukt het je niet om geduld te hebben vraag haar dan om hulp. De kleur die bij deze engel hoort is geel.
Aartsengel Metatron: Aartsengel Metatron is de engel die wijsheid in zijn bezit heeft. Overdenk de dingen 2x misschien wel 3x iedere actie heeft een reactie soms een goede soms een slechte. Handel vanuit je hart maar ook met wijsheid. Metratron is tevens een engel die aards is geweest. Heb je begeleiding nodig bij een besluit vraag hem dan om je te helpen. De kleur die bij deze engel hoort is. Mint groen of oud rose.
Aartsengel Michael: Aartsengel Michael is de engel de je helpt en begeleidt beter te praten met mensen. Dus om beter en helder te communiceren. Durf je te uiten over je gevoelens en gedachten, als je het maar op een lieve manier overbrengt dan zullen ook andere echt naar je luisteren. Je zult zien dat er een wereld voor je open gaat op deze manier. De kleur die bij hem hoort is blauw.
Aartsengel Rafael: Aartsengel Rafael is de engel die je helpt meer vertrouwen te hebben en te krijgen in mensen en of situaties. Heb ook het vertrouwen in Rafael je zult weer opbloeien en stralen, maar ook beter worden. Vraag dagelijks om hulp en het vertrouwen zal terug komen. De kleur die bij hem hoort is groen.
Aartsengel Raguel: Aartsengel Raguel is de engel van de onvoorwaardelijke liefde, het enige wat je hoeft te doen is open je hart helemaal en echt openen niet denken dat je hem hebt geopend terwijl dit niet zo is. Wees dus hierin eerlijk ten opzichte van jezelf. Ook jij bent een geweldig persoon en mens je bent een verrijking op deze wereld, ook al voelt dat misschien vaak niet zo op dit moment. Vraag me om hulp en ik help je. De kleur die bij hem hoort is zacht blauw.
Aartsengel Raziel: Aartsengel Raziel dit is de engel van de onzekerheid. Je hoeft niet onzeker te zijn over jezelf, vertrouw en luister naar je intuitie want deze laat je nooit in de steek. Al jou dromen zullen uitkomen heb er vertrouwen in en je onzekerheid zal langzaam stukje voor stukje gaan verdwijnen. De kleur die bij deze engel hoort is indigo en regenboogkleuren.
Aartsengel Sandalphon: Aartsengel Sandalphon is de engel van de voorspoed hij zal je op elke manier helpen het leven een stukje makkelijker te maken hij zorgt ervoor dat alles tot een succes wordt. Laat je overweldigen door zijn liefdevolle energie en de warmte die hierin schuilt ook is hij de engel van de muziek, de harmonie. Sandalphon is net als metatron een engel die mens is geweest. Dit maakt hem voor mij wel extra bijzonder. De kleur die bij hem hoort is turquoise.
Aartsengel Uriel: Aartsengel Uriel is de engel die je beschermt en je zuivert. Ik zelf roep hem aan als ik mezelf ben het aarde om me zo volledig te zuiveren en te beschermen. Je voelt dat ook zijn geweldige energie zijn werk doen. De kleur die bij deze engel hoort is Oranje.
Aartsengel Zadkiel: Aartsengel Zadkiel is de engel die je helpt om te vergeven. In sommige situaties lijkt het onmogelijk iemand te vergeven toch is niets onmogelijk. Vergeving is iets heel dappers en zeker niet iedereen kan dit. Maar als jij bereid bent iemand echt te vergeven groei jij betreft je energie en persoonlijkheid weer torenhoog. Kunnen vergeven is heel speciaal en iets heel moois. De kleur die bij hem hoort is diep indigoblauw.

De kleuren zullen je helpen beter in contact te komen met de desbetreffende Aartsengel. Nogmaals ben je niet zeker welke engel je nodig hebt roep dan ze allemaal in het algemeen aan of de engel waar jij een goed gevoel bij hebt. Ze zullen je met liefde helpen, bestaan en begeleiden.
Veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Layla-Ki
In gesprek
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching