Qmediumchat
24/7 Erkende Paragnosten en Mediums

Beschermengelen

Beschermengelen. Iedereen heeft weleens van beschermengelen gehoord het word ook vaak gebruikt als het maar net goed gaat. Ik ga een aantal beschermengelen voor je benoemen en waar ze voor zijn. Deze engelen zijn ook vaak degene die je hebt uitgekozen je hele leven bij je aan je zijde te staan.

Beschermengelen. Iedereen heeft weleens van beschermengelen gehoord het word ook vaak gebruikt als het maar net goed gaat. Ik ga een aantal beschermengelen voor je benoemen en waar ze voor zijn. Deze engelen zijn ook vaak degene die je hebt uitgekozen je hele leven bij je aan je zijde te staan.

Aartsengel Ariel: Aartsengel Ariel ook wel de leeuwin van God genoemd is de engel van de genezing, maar ook moed. Ze helpt je om je doel te behalen zeker als het gaat om een goed doel dat vreugde en geluk brengt aan iedereen. Ze helpt je om jou dat ene zetje te geven om met iets te beginnen waar je een aarzeling in had Uiteraard kun je haar ook voor andere dingen om hulp vragen maar dit is toch wel haar specialiteit. De kleur die bij haar hoort is zacht roze.
Aartsengel Azrael: Aartsengel Azrael is de engel die je helpt om je te troosten maar die ook ervoor zorgt dat jij iemand anders een schouder kan bieden, een luisterend oor en troost bied. Het is geen schande om verdrietig te zijn of om verdriet te hebben dat maakt je mens. Als je het even niet meer weet roep hem aan en hij zal je ook de raad geven buiten een schouder om op uit te huilen. Onthoudt goed je staat er nooit alleen voor! De kleur die bij hem hoort is zacht geel.
Aartsengel Chamuel: Aartsengel Chamuel is de engel die onder andere voor de vrede staat maar ook de acceptatie. Hij helpt je iedereen in zijn of haar waarde te laten accepteer hoe de mensen zijn. En hij helpt je bij het accepteren van situaties je kunt er niets aan veranderen je kunt er alleen het beste van maken. Je zult zien zodra je dit doet met wat hulp van hem dat het een stuk makkelijker wordt. Ook staat hij voor je gaat als het gaat de moeilijke dingen te overwinnen in de liefde. Het zal zeker niet makkelijk zijn om dit onder ogen te komen maar aartsengel Chamuel staat aan je zijde en zal je hierbij helpen en begeleiden. De kleur die bij hem hoort is ook zacht roze.
Aartsengel Gabriel: Aartsengel Gabriel is de engel die je de kracht geeft. haar energie is zo sterk het zal je verbazen hoe goed en intens je haar voelt als je haar aanroept. Geef alle negatieve dingen aan haar, je angsten, je verleden, je zorgen zodat je de kracht hebt en krijgt je leven vol liefde en geluk voort te zetten. De kleur die bij haar hoort is kristal wit.
Aartsengel Haniel: Aartsengel Haniel helpt je dingen te bereiken in je leven je mag dan ook dingen krijgen. Hoe meer je geeft hoe meer je ook terug krijgt. Je zult ze van hem ontvangen maar ook van andere mensen of dieren. Geven en nemen begint bij jezelf. De kleur die bij hem hoort is blauwachtig wit of koper.
Aartsengel Jeremiel: Aartsengel Jeremiel is de engel die je helpt dingen los te laten. Dus heb je moeite met een gebeurtenis of een situatie vraag hem om hulp je te helpen dit achter je te laten. Wat geweest is is geweest dat kun je niet meer veranderen, maar je hebt het ook niet meer nodig. Dus geef het met een gerust hart vol overgave maar weg. Dan ben jij er vanaf. Als je 1 deur dicht doet zul je merken en zien dat andere deuren voor je open gaan. Het zal met sommige dingen niet makkelijk zijn maar ik ben er voor je. De kleur die bij deze aartsengel hoort is diep paars.
Aartsengel Jophiel: Aartsengel Jophiel is de engel die ervoor zorgt dat je geduld kunt opbrengen of in iedergeval je ermee helpt. Neem de tijd voor sommige dingen in het leven. Als je geduld kunt opbrengen is dit een heel kostbaar bezit die je momenteel kunt hebben want iedereen heeft het (vaak) te druk met vanalles en nog wat. Lukt het je niet om geduld te hebben vraag haar dan om hulp. De kleur die bij deze engel hoort is geel.
Aartsengel Metatron: Aartsengel Metatron is de engel die wijsheid in zijn bezit heeft. Overdenk de dingen 2x misschien wel 3x iedere actie heeft een reactie soms een goede soms een slechte. Handel vanuit je hart maar ook met wijsheid. Metratron is tevens een engel die aards is geweest. Heb je begeleiding nodig bij een besluit vraag hem dan om je te helpen. De kleur die bij deze engel hoort is. Mint groen of oud rose.
Aartsengel Michael: Aartsengel Michael is de engel de je helpt en begeleidt beter te praten met mensen. Dus om beter en helder te communiceren. Durf je te uiten over je gevoelens en gedachten, als je het maar op een lieve manier overbrengt dan zullen ook andere echt naar je luisteren. Je zult zien dat er een wereld voor je open gaat op deze manier. De kleur die bij hem hoort is blauw.
Aartsengel Rafael: Aartsengel Rafael is de engel die je helpt meer vertrouwen te hebben en te krijgen in mensen en of situaties. Heb ook het vertrouwen in Rafael je zult weer opbloeien en stralen, maar ook beter worden. Vraag dagelijks om hulp en het vertrouwen zal terug komen. De kleur die bij hem hoort is groen.
Aartsengel Raguel: Aartsengel Raguel is de engel van de onvoorwaardelijke liefde, het enige wat je hoeft te doen is open je hart helemaal en echt openen niet denken dat je hem hebt geopend terwijl dit niet zo is. Wees dus hierin eerlijk ten opzichte van jezelf. Ook jij bent een geweldig persoon en mens je bent een verrijking op deze wereld, ook al voelt dat misschien vaak niet zo op dit moment. Vraag me om hulp en ik help je. De kleur die bij hem hoort is zacht blauw.
Aartsengel Raziel: Aartsengel Raziel dit is de engel van de onzekerheid. Je hoeft niet onzeker te zijn over jezelf, vertrouw en luister naar je intuitie want deze laat je nooit in de steek. Al jou dromen zullen uitkomen heb er vertrouwen in en je onzekerheid zal langzaam stukje voor stukje gaan verdwijnen. De kleur die bij deze engel hoort is indigo en regenboogkleuren.
Aartsengel Sandalphon: Aartsengel Sandalphon is de engel van de voorspoed hij zal je op elke manier helpen het leven een stukje makkelijker te maken hij zorgt ervoor dat alles tot een succes wordt. Laat je overweldigen door zijn liefdevolle energie en de warmte die hierin schuilt ook is hij de engel van de muziek, de harmonie. Sandalphon is net als metatron een engel die mens is geweest. Dit maakt hem voor mij wel extra bijzonder. De kleur die bij hem hoort is turquoise.
Aartsengel Uriel: Aartsengel Uriel is de engel die je beschermt en je zuivert. Ik zelf roep hem aan als ik mezelf ben het aarde om me zo volledig te zuiveren en te beschermen. Je voelt dat ook zijn geweldige energie zijn werk doen. De kleur die bij deze engel hoort is Oranje.
Aartsengel Zadkiel: Aartsengel Zadkiel is de engel die je helpt om te vergeven. In sommige situaties lijkt het onmogelijk iemand te vergeven toch is niets onmogelijk. Vergeving is iets heel dappers en zeker niet iedereen kan dit. Maar als jij bereid bent iemand echt te vergeven groei jij betreft je energie en persoonlijkheid weer torenhoog. Kunnen vergeven is heel speciaal en iets heel moois. De kleur die bij hem hoort is diep indigoblauw.

De kleuren zullen je helpen beter in contact te komen met de desbetreffende Aartsengel. Nogmaals ben je niet zeker welke engel je nodig hebt roep dan ze allemaal in het algemeen aan of de engel waar jij een goed gevoel bij hebt. Ze zullen je met liefde helpen, bestaan en begeleiden.
Veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.