Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Bergen beklimmen Qmediumchat

Bergen beklimmen Qmediumchat

Verwachtingen van ouders zijn hooggespannen, ze willen dat hun kinderen mee kunnen in de maatschappij. En juist die gedachte al

meekunnen in de maatschappij, legt het kind een druk op. Al zeggen we het niet als zodanig tegen het kind, het kind voelt het wel. Maar ja, we staan nu allemaal eenmaal zo in het leven, ik wil mee kunnen lopen met de massa, ik moet scoren, ik wil bergen beklimmen, dan tel ik mee, dan ben ik belangrijk. Dat we zo leven, is niet gek, want ons is ook geleerd, goed te presteren, om mee te kunnen doen in de maatschappij. Want doe je dat niet, val je buiten de boot, ben je de outcast en laten anderen je links liggen. Dat willen we niet.

De druk die we als mens voelen, door dit ene zinnetje, meetellen in de maatschappij, is groot. Nu is niets doen, ook geen optie, daar word je als mens ook niet gelukkig van, net zo min dat je gaat presteren om mee te tellen. Wat dan wel? En hoe zouden ouders hun kinderen hier in kunnen begeleiden, dat ze enerzijds presteren, zonder die druk te hoeven voelen van de maatschappij?

Een mens kan van nature, bergen beklimmen, letterlijk en figuurlijk. Het beklimmen van een berg voelt als een overwinning, waarbij een gevoel van trots je overmeestert. Je hebt het toch maar mooi geflikt en je voelt diep van binnen een enorm gevoel van. Ik kan het! Ik heb het gedaan, het heeft enorm veel van mij gevergd, maar ik sta er toch maar op de top! Het beklimmen van een berg, is een eigen keuze. Niet iedereen gaat bergen beklimmen. Niet iedereen heeft daar zin in, net zo min als iedereen zin heeft om aan de top van het leven te willen staan. Hier zit de dualiteit.

Elk kind kan bergen beklimmen, maar wel op zijn eigen manier. En al helemaal niet onder druk van de maatschappij. Ouders kunnen hier hun kind in positieve zin in stimuleren, maar wijken vaak af van hun eigen pad., als ze al een eigen pad met hun kind bewandelen. De druk vanuit school, de gesprekken met de juf, meester, docent, waarin altijd wel iets aangegeven wordt waarin jouw kind minder in is, of gedrag vertoont waar jij als ouder niet blij mee bent, haalt ouders van hun eigen pad af. Het kind moet worden bijgestuurd, ja inderdaad, dat klopt, het moet tenslotte alles nog leren. Maar stuur dan wel juist bij, dat het kind ook de ruimte krijgt zijn eigen identiteit te ontwikkelen, in plaats van dat er geluisterd wordt naar de buitenwereld. De druk van de maatschappij.

Want die buitenwereld is niet jouw wereld. Jouw wereld is wie jij bent, zoals jij wilt zijn. Alleen jij hebt ook niet de kans gekregen je eigen bergen te beklimmen en je geeft dit een op een door aan je kinderen. Want wanneer ben je trots op je kinderen? Juist, als ze luisteren, in de pas blijven lopen niet lastig zijn, doen wat van ze wordt gevraagd. En zo gaan we geheel voorbij aan het kind zelf, die dromen heeft welke bergen hij wil beklimmen later in zijn leven, maar niet de ruimte krijgt het te mogen onderzoeken.

Zolang de mening van de maatschappij telt, zijn er maar heel weinig die durven te kiezen voor het beklimmen van hun eigen bergen in het leven. Toch is de drang groot om die eigen bergen wel te halen en juist doordat de maatschappij iets anders wilt, dan het kind zelf, kan het kind gedrag gaan vertonen waarmee het kind zichzelf buiten de boot prijst en wellicht nooit toe gaat komen aan zijn eigen dromen en bergen om te beklimmen.

We doen dus braaf wat van ons wordt verwacht, we schikken ons in ons lot, maar we hebben nog nooit echt diep van binnen dat gelukzalige gevoel ervaren, van trots zijn op jezelf. Dit gaat zich wreken, dit gaat een keer niet goed. Gevolgen van het niet zelf mogen beslissen welke berg jij zou willen beklimmen, zijn groot. Je kiest niet bewust voor een vak wat je later zou willen uitoefenen. Je kiest niet bewust voor een partner. Je doet het, omdat de maatschappij er om vraagt. Je negeert je eigen gevoel, je eigen waarheid en je blijft maar zoeken en zoeken, net zolang totdat alles om je heen als een kaartenhuis in elkaar valt, je miserabel voelt, alles kwijt bent. En dan, dan is er ineens ruimte voor een compleet nieuwe start. Dan ben je volwassen en kun je het op jouw manier doen. Jouw bergen komen ineens in zicht. En hoe komt dat! Omdat je niet langer de waarheid, jouw waarheid kunt verloochenen. Je hebt ineens een zeker weten diep van binnen, dat als jij niet jouw bergen gaat beklimmen je op je sterfbed niet tegen jezelf kunt zeggen, je hebt alles uit het leven gehaald, het is goed zo.

Lieve ouders kijk goed en luister goed naar jouw kinderen, waar hun behoefte liggen. Het gaat niet alleen om presteren en de maatschappij gelukkig te maken, maak je kind gelukkig door zijn eigen bergen te laten beklimmen. En als jouw leven nu in puin ligt, zie het niet als iets negatiefs. Zie het als een nieuw begin, waarin jij datgene gaat doen wat je altijd al wilde doen. Jouw bergen beklimmen. Heb je behoefte hier over te willen chatten? Bij Qmediumchat zitten zeer ervaren mediums en paragnosten, kaartleggers, die jou inzichten kunnen geven in jouw pad, als je even niet meer weet welke bergen voor jou goed zijn. Wil je chatten? Kies dan één van mijn collega’s of voor Von bij Qmediumchat. Ik spreek je snel. Liefs Von
 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching