HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Von

Je komt er zelf niet uit en hebt veel vragen waar je geen antwoord op hebt. Ik kan ze je geven. Stel gerust al je vragen op gebied van liefde en relaties, werk, stress. Schets het heden en je toekomstpad.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Von

Er zijn periodes in ons leven die we niet in de hand hebben. Vaak hebben deze te maken met verlies. Verlies van een partner, kan ons in de ziel raken. Komt deze nog terug? Dat willen we graag weten. of komt er eindelijk eens een partner waarmee ik oud ga worden, die mij serieus neemt. Liefde is het mooiste wat er is, maar wat als liefde in je leven niet wil lukken. Het maakt je onzeker, angstig, gekwetst. Vaak zijn het kleine veranderingen die je kunt toepassen om wel die relatie van je leven te krijgen. Jij verdient liefde net als ieder ander.
Ik zet mensen weer heel snel in hun kracht, zodat je snel uit je diepe dal komt en weer liefde kunt toelaten, voor jezelf en anderen. Je kunt ook hier je vragen stellen per email. Dan krijg je van mij een terdege antwoord terug.

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Sjamaan
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (25)

Von wist waar ik focus nodig had en haar heldere boodschap kwam echt bij mij aan. Ze draait er niet omheen en zet je meteen aan het denken (over hoe jij je leven in eigen hand kan nemen). Ze straalt kracht & vertrouwen uit.
★★★★★ Anonieme gebruiker 05-09-2021
Ze zegt waar het op staat!
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-08-2021
waardevol
★★★★★ Anonieme gebruiker 11-07-2021
Mooie reading gehad op 1 januari 2021.....Je uitleg is helder en duidelijk.
★★★★★ Anonieme gebruiker 01-01-2021
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Von om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Von

Als liefde pijn doet

Niemand wil pijn voelen als het om de liefde gaat, juist niet. En toch, soms ontkomen we er niet aan dat de liefde wel pijn doet. Het overkomt ons, soms wisten we het al dat het stond te gebeuren, we voelden het al aan. Maar in de meeste gevallen overvalt het ons. Het moment dat het gebeurt, voelt alsof alles wegvalt in je leven. je hele leven is in één klap voorbij.

De mens is sterk, oersterk en uitgaande dat het universum ons nooit pijn wilt doen, is er altijd een reden als liefde pijn doet. Als jij zelf de reden niet ziet, of kunt bedenken, kun je mij, medium Von altijd raadplegen. Ik kan jou de reden geven waarom liefde voor jou op dat moment pijn doet. Ik kan je ook handvatten geven om er voor te zorgen dat de pijn zo snel mogelijk weg is.

Heb jij hulp nodig, wil je weten waarom liefde in jouw leven vaak pijn doet? Chat of bel me dan.

Liefdevolle groet,
Medium Von
MediumsenparagnostenEen moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten