HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Verleden tijd

Is het wel zo dat je de dingen uit je verleden zomaar los kan laten? Ik ben ervan overtuigd dat je beter kan leren de dingen een plek te geven en dat het daardoor vanzelf los gelaten kan worden, oftewel het laat jou dan los.

Als we weten dat alles energie is dan weten we ook dat energie in de gedachten zit en daardoor ook het verleden kan worden vastgehouden.
Mensen die langdurig in stress en pijnlijke situaties hebben gezeten kunnen een chemische onbalans in de hersenen krijgen waardoor het lastiger is om los te komen van het verleden. Maar door training en een bewustwordingsprogramma kunnen deze mensen zeker wel weer gezonde gedachten ontwikkelen.

Anders is het als je vast blijft houden dat niets werkt zoals het werken moet, en dat je daardoor weer angst creëert omdat de dingen nu eenmaal zo zijn.
Kijk eens diep bij jezelf naar binnen, en misschien wil je dan eens de tijd nemen om de confrontatie aan te gaan met je pijnstukken.
Alles wat je verbergt voor jezelf dat verberg je ook voor de ander en omgekeerd.

Je kan nooit jezelf zijn bij een partner als je al die lagen die diepere lagen in je onderbewustzijn niet aan durft te gaan.
En de angst bevriest je dat begrijp ik heel goed ieder mens heeft ooit in min of meerdere mate pijn en verdriet gehad.
Zij het in relatie of vanuit het thuisfront oftewel heb je het in vorige levens meegenomen tijdens de incarnatie, niemand zal zonder pijn zijn in het aardse leven.

Deze pijn en dat verdriet maakt ons krachtiger of het breekt ons af doordat we er niet naar toe durven gaan.
Heb de moed om je stukken aan te gaan lieve mens.
Ik ken mensen die al twintig jaar in hetzelfde blijven zitten en ik ben ervan overtuigd dat er zijn die nog langer de drama’s in hun leven blijven koesteren.
Je pijn aangaan kan nooit erger zijn dan de verloren jaren in pijn blijven beleven.

Je ontzegt jezelf zoveel moois in het leven en daardoor maak je ook weer keer op keer dezelfde misstappen, ik praat niet graag over fouten omdat het in mijn gevoel gaat om groei en de daaruit volgende pijnen dus de groeipijnen net zoals opgroeiende kinderen pijn kunnen hebben.
Je moet er doorheen gaan om resultaat te kunnen behalen.

Op dit moment is het de meest mooie tijd om aan je genezing te werken, door de planeet ‘’Cheiron de gewonde genezer’’ is er een buitengewoon mooie kans om aan je zelf te werken. Alles werkt nu mee in het Universum en je kan daar zeker gebruik van maken.

Laat alles eens lekker stromen en ga voor jezelf.
Kies voor je eigen leven en ga een reis naar binnen maken waardoor je alles vanuit je verleden kan opschonen.
Je kan dit doen met of zonder hulp.

Wil je er eens over praten met mij dan kun je mij bereiken bij paragnost-Eddie box 68 of bij Top-paragnosten box 52

Heb het goed met jezelf,

warme groet,
Lis
 

Datum: 10-03-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten