HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Telepathie

Het lijk wel of je telepathisch bent zeg, want je denkt exact hetzelfde als ik. En kunnen we er om lachen dat we tegelijkertijd hetzelfde denken

We kennen allemaal wel zo'n situatie en vonden we dat aan de ene kant heel bijzonder, maar sloegen er verder niet zo veel acht op. Onder het woord telepathie wordt verstaan, het vermogen van rechtstreekse overdracht van gedachten en gevoelens, zonder daarbij gebruik te maken van taal of hulpmiddelen. En dat het bestaat is bewezen, want verklaar jij maar eens dat apen die aan deze kant van de wereld iets anders gingen eten, apen aan de andere kant van de wereld, hetzelfde deden?

Een spirituele hulpverlener op een goed spirituele hulplijn, als bijvoorbeeld www.qmediumchat.nl kijkt niet meer vreemd op van haar telepathisch vermogen. Sterker nog, ze maakt er graag gebruik van om anderen van dienst te kunnen zijn. Want een goed medium kan gedachten lezen en deze overdragen. En dat is dan ook de reden dat jij contact zoekt met spirituele hulpverleners.

Je hebt behoefte te weten hoe een ander zich voelt, waarom die ander een in jouw ogen irrationele beslissing heeft genomen. Want de ene dag zegt hij, ik hou van je en wil met jou oud worden en de volgende dag, zegt hij, ik beëindig de relatie! Voor een gewoon mens niet te bevatten. Voor iemand die over een telepathisch vermogen beschikt wel. Want die gaat invoelen op de persoon en ziet zo wat de reden is waarom deze persoon zo tegenstrijdig heeft gehandeld. En kan ook aangeven dat deze persoon wel of niet op de beslissing, die zoveel impact heeft op jou, wel of niet gaat terugkomen.

Telepathie is een interessant onderwerp voor wetenschappers en om die reden minder omstreden dan andere vormen uit de parapsychologie. Er wordt dus onderzoek gedaan naar het telepathisch vermogen van de mens en er wordt gekeken op welke manier het inzetbaar zou kunnen zijn. Door het bestuderen van dit fenomeen, zijn er al vele mooie conclusies uit voor gekomen.

Waarom bij de een het telepathisch vermogen beter is ontwikkeld, dan bij de ander, daar heeft de wetenschap nog geen antwoord op. Dat het bestaat is dus al wel een feit en om die reden is een bezoek aan een spirituele hulpverlener op een chat of bellijn gewoonweg heel slim om te doen. Kies dan wel voor een spirituele chat of bellijn waar je zeker van weet dat je contact krijgt met iemand die echt beschikt over een telepathisch vermogen en hier op gescreend zijn. De chatlijn waar je daar van op aan kunt is www.qmediumchat.nl.

Eigenlijk bezit iedereen telepathisch vermogen, en om die reden kun je het bij jezelf ook ontwikkelen. Je moet er wel voor openstaan en in geloven, anders kun je beter maar niet starten met de ontwikkeling er van en het overlaten aan professionals. Dat het bestaat, heeft een professor bewezen, die zich er in heeft verdiept en tot de volgende conclusie kwam. De natuur verzamelt informatie in velden, de zogenaamde morfogenetische velden. Dieren onderling maken gebruik van deze velden, zoals gezegd, apen aan deze kant geven via de morfogenetische velden iets door aan apen aan de andere kant van de wereld. Zo werkte dit exact hetzelfde bij vogels, mezen. Die hadden zich op een bepaalde plek aangeleerd, doppen van melkflessen af te halen en elke mees, waar die zich ook bevond, nam dit over.

Zo zie je maar, telepathie is geen hogere wiskunde, het bestaat en zowel dieren als mensen beschikken er over en geven het aan elkaar over. Chatten met een medium, paragnost is dus helemaal niet iets wat vreemd, of gek is. Het is gebruikmaken van het telepathische vermogen van een medium, die jou zo heel veel kan vertellen. Over jezelf, anderen in je omgeving en over je toekomst. Chat dus gerust met een telepathische kanjer op www.qmediumchat.nl Medium Von, qmediumchat.nl
 

Datum: 30-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten