HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Spirituele ontwikkeling.

Steeds meer en meer worden we als vanzelf geleid naar het spirituele. Als mens hebben we houvast nodig. Houvast op momenten dat ons

leven een deuk oplevert, dat we er zelf niet meer uitkomen en je tegen jezelf hardop zegt, ik weet het niet meer. Dan biedt het spirituele je hulp. Werd vroeger met name spirituele hulp ingeroepen als we er zelf helemaal doorheen zaten, wordt tegenwoordig het spirituele ook als een soort van leer gezien.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het spirituele en zou je je daar wel meer in willen ontwikkelen om zo meer verdieping in je leven te krijgen? Wend je dan een tot de spirituele chat site www.qmediumchat.nl hier kun je aan de slag met je spirituele ontwikkeling. Laat je inspireren door de mediums, paragnosten, healers, tarotleggers op deze website.

Je spiritueel ontwikkelen is niet gek. Het is jezelf naar een hoger plan brengen, met meer diepgang in het leven staan, het leven bewuster gaan leven, waardoor je het kan beleven in plaats voort te leven. Spiritualiteit is niet iets geheimzinnig, het is een vorm van leven waarbij jij jezelf aandacht geeft, leert jezelf te zien als een mooi schepsel dat het beste verdient en het mooiste uit het leven wilt halen.

Moet je je hiervoor dan gaan afzonderen, in retraite of gaan praten met je gids of je engel? Of moet je leren aura's te gaan lezen? Nee hoor, het is een bepaalde manier van leven en deze manier weten de mediums van www.qmediumchat.nl je heel goed te vertellen.

Hoe werkt dan een leven vanuit spiritualiteit?

Je kunt gaan leren te mediteren. Meditatie geeft stilte en vanuit die stilte komt jouw gevoel naar boven. Jouw gevoel heeft een stem en tijdens meditatie sta je open voor deze stem. Deze vertelt je wat goed voor je is, of wat voor jou belangrijk is. Zodat je er naar kunt gaan leven. Tevens geeft mediteren je rust. Wat nodig is om je in de hectische wereld van alledag staande te houden.

Spirituele ontwikkeling betekent ook geluk voelen, gelukkig zijn. Hoe doe je dat? Hoe kom je daar? Welnu, de mediums van www.qmediumchat.nl chatten daar graag met je over, die weten wat jou gelukkig kan maken en hoe je er komt. Het heeft in ieder geval te maken met je eigen gedachten. Denk je veel en vanuit de angst, dan zegt spirituele ontwikkeling. Laat gedachten eens los en als je wel ergens over nadenkt, kies dan voor je kracht er in te gaan staan en laat angst je niet de baas zijn.

Een andere onderdeel van spirituele ontwikkeling is aan de slag met loslaten van het willen hebben van de controle. Doorbreek automatische patronen die niet goed voor je zijn. Maak je jezelf hiervan bewust, zo ervaar je veel meer flow. Kan mij voorstellen dat hulp hierbij gewenst is en een paragnost op www.qmediumchat.nl bied jou deze hulp graag bij het loslaten van de controle.

Je spiritueel ontwikkelen werkt ook zeker door regelmatig een chat te hebben met verschillende consulenten op www.qmediumchat.nl. Zo leer je vanuit diverse invalshoeken jouw eigen spiritualiteit onder ogen te zien. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld eigen maken hoe jij zelf aan de slag kunt gaan met het lezen van kaarten, als tarot en lenormand.

Wat ook zeker helpt bij spirituele ontwikkeling, is gaan schrijven. Schrijven wat je meemaakt, wat in je opkomt, door bijvoorbeeld het bijhouden van een dagboek. En daarbij aan te geven welke gevoelens het bij je oproept. En door zo af en toe eens met een medium jouw bevindingen door te nemen. Kijken of je het van de juiste kant aanpakt. Er zijn legio mogelijkheden je spiritueel te ontwikkelen, maar de meest makkelijke, die dichtbij is, is www.qmediumchat.nl Liefdevolle groet, Von qmediumchat.nl
 

Datum: 13-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten