HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Over ons

Qmediumschat Toppers!

Qmediumchat is de meest betrouwbare discrete plek waar jij elke dag je levensvragen kan voorleggen. Je vindt een bijzonder grote diversiteit aan ervaren en professioneel opgeleide kaartleggers, mediums, paragnosten, ruim georiënteerde therapeuten, healers voor mens en dier, numerologen, astrologen, diepte-en bewustzijnscoaches, HSP coaches en nog zoveel meer.
Alle consulenten zijn heel zorgvuldig gescreend op hun vakbekwaamheid en typekwaliteiten.


Het grote voordeel van de chatlijn is dat je vooraf rustig kan reflecteren over je vraag of vragen. In een chatgesprek wordt de kwaliteit van een gesprek of een reading mede bepaald door het zorgvuldig omschrijven van een situatie waardoor je meer inzichten verwerft.
Je kan ook terecht voor alle vragen rond jouw spirituele groei en transformatieproces.
Uiteraard kan je ook bij Qmediumchat terecht om je verhaal te delen. De chatlijn is op dit vlak heel laagdrempelig en geeft een veilig gevoel.

Een fotoreading behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hier wordt heel zorgvuldig en discreet mee omgegaan.
Jij bepaalt hoelang je een chatconsult wenst. Je weet dus perfect wat een chatconsult te kost.
Voor elke vraag of situatie vind je bij Qmediumchat een consulent die jou op de juiste manier kan helpen of ondersteunen. Voel je vrij in het maken van jouw keuze.
Als er zich een probleem voordoet, kan je een bericht nalaten via het contactformulier. Je vraag wordt altijd met het grootste respect behandeld.

Kwaliteit aanbieden is het belangrijkste doel van Qmediumchat.
Je bent van harte welkom!

 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten