HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!
...

Nick

Ik ben Nicolaas, ik help je op weg met al je levensvragen. Ik ben echt een gevoelsmens. Mijn gevoel en gidsen weten precies de juiste informatie te geven .....
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Nick

Hi, welkom!
Ik ben Nicolaas, ik help je op weg met al je levensvragen. Ik ben echt een gevoelsmens. Mijn gevoel en gidsen weten precies de juiste informatie te geven op het gebied van liefde, werk en relatie. Ook kan ik heel goed analyseren en ben ik een echte filosoof. Ik kom ook graag met creatieve oplossingen. Het belangrijkste vind ik dat u zich bij mij op me gemak voel. Een sterke band is het allerbelangrijkst.

Specialisatie
Ik ben helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend en heb een goede mensenkennis. Ik werk aan de hand van nummerologie en ben ik expert op het gebied van dromen. Wanneer u mij uw foto doorstuurt, kan ik deze goed lezen. Ik kan met gemak switchen van energie en weet precies wat u nodig heeft op welk moment dan ook. Ik geef u ook advies geven op meditatie, zodat u weer in contact komt met uw innerlijke zelf.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Mensen komen echt met allerlei vragen naar me toe. U kunt vrijwel met alle vragen naar mij toekomen, en ik zal niet oordelen. Ik bied echt een luisterend oor. Niets is mij te gek.

Wat heb ik van je nodig?
Je voornaam en leeftijd of geboortedatum is voldoende. Een foto mag natuurlijk, maar hoeft niet hoor, kan prima zonder. Tot snel!

Sampai Besok.

Nicolaas

Gaves: Astrologie, Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Medium, Paragnost
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (10)

Een topper en voelt alles heel goed aan!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-04-2019
Nick is echt een toppertje!!
★☆☆☆☆ Anonieme gebruiker 19-09-2018
Nick is een top gozer!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 26-08-2018
Nick, Zeer fijne ervaring. Credits waren op. Heb met mezelf afgesproken dat ik niet meer dan20 credits koop dus helaas. Ik kom zeker nog eens terug
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-08-2018
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Nick om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten