HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Mieke

Hoogsensitief heldervoelend Transformatiecoach, Engelenmedium, ongeveer 35 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen, dieren.
bellen met creditsGelijk aan de lijn!
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Mieke

Hallo lieve mensen, Mijn naam is Mieke (geboren op 18 april 1958) een hoogsensitief heldervoelend- ziend- en -wetend erkend internationaal opgeleid Engelenmedium. Iedereen maakt een bijzondere transitie door op diverse levensvlakken.

Het oude paradigma brokkelt duidelijk af waardoor jij je onzeker, vertwijfeld en angstig kunt voelen. Omdat ik me heel bewust ben van de komende bewustzijnsveranderingen kan ik jou verder inspireren en de weg doorheen jouw transitieproces faciliteren.

Velen zijn op zoek naar hun werkelijke zielspotentieel, hun zielsbestemming en zielskleur. Velen verlangen zich uit te drukken vanuit authenticiteit. En om hierbij te komen zullen vele lagen vanuit conditionering ontmanteld moeten worden.

Je bent van harte welkom met alle vragen rond:
-Relaties en het ontmantelen en doorbreken van patronen- zielsrelaties en uitdagingen en hoe de uitdagingen vanuit persoonlijke ervaringen, naar verdieping en verbinding aangaan.
- Dieren: gediplomeerd energetisch dierentherapeute en gespecialiseerd in stervens- en rouwbegeleiding voor mens en dier- Bachbloesemtherapie voor dieren- Healing op afstand.
- Vanuit je authentieke zielskleur afstemmen op je zielsbestemming : loopbaan- en carrièregerichte vragen en coaching. Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach, Stress en burn-out specialisatie.
- Alle vragen rond Nieuwe Tijdskinderen: erkend internationaal Indigo Card Reader
- Vragen rond gezondheid : géén medische uitspraken noch diagnose. Opleidingen in natuurgeneeskunde. Door de toenemende verhoging van de energieën op aarde, is het mogelijk dat je fysieke lichaam hier heel wat last van ervaart. Wil je hierover meer weten, ook bij al deze vragen kan je bij mij terecht.

- Ik heb een pedagogische en sociaal opgeleide professionele achtergrond, met diverse therapeutische opleidingen waaronder Emotioneel lichaamswerk, Cranio-sacraal, Psycho-analyse, Emotioneel Evenwicht ( Dr Roy Martina), EMDR, NLP practitioner, Soul Body Fusion practitioner, Mindfulnesstrainer, Kleurentherapeute, diploma Hooggevoeligheid consulent. Op dit moment specialiseer ik me verder professioneel als Osho Zen Tarot reader en autisme.

Kennis en inzicht helpen je verder spiritualiteit in je dagelijkse leven te integreren. Voor de komende jaren is Uranus in Stier wat zeer concreet betekent dat iedereen te maken krijgt met onvoorspelbare wendingen. Vasthouden aan wat niet meer werkt komt op een helling te staan.

Mijn levensdoel is om jou te ondersteunen in het belichamen van jouw hoogste zielspotentieel, het integreren van denken, voelen en handelen, vanuit meer innerlijke vrede en een hoger bewustzijn te leren waarnemen situaties waarin je jezelf neigt te verliezen.

Voel je welkom om te chatten/ te bellen of een uitgebreid emailconsult te ontvangen.

Ik schrijf dagelijks 2 blogs voor paragnost Eddie die door de tijd heen aan inhoud zijn veranderd, omdat ook ik diepere lagen aanraak.

Mijn praktijk Amaranta voor mens en dier is gevestigd in België.
www.miekecoigne.com

Je bent van harte welkom
Mieke Box 45


Gaves: Allround, Coaching, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (20)

Topper!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 08-05-2019
Mieke, Ze was duidelijk naar mijn toe
★★★★★ Anonieme gebruiker 03-05-2019
Dank je wel lieve Mieke. Je bent een topper. Neem zeker nog contact met je op en houd je op de hoogte.
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-04-2019
Top babbel. Heeft deugd gedaan
★★★★☆ Anonieme gebruiker 20-02-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Mieke om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten