HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Mieke

Hoogsensitief heldervoelend Transformatiecoach, Engelenmedium, ongeveer 35 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen, dieren.
bellen met creditsGelijk aan de lijn!
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Mieke

Hallo lieve mensen, Mijn naam is Mieke (geboren op 18 april 1958) een hoogsensitief heldervoelend- ziend- en -wetend erkend internationaal opgeleid Engelenmedium. Iedereen maakt een bijzondere transitie door op diverse levensvlakken.

Het oude paradigma brokkelt duidelijk af waardoor jij je onzeker, vertwijfeld en angstig kunt voelen. Omdat ik me heel bewust ben van de komende bewustzijnsveranderingen kan ik jou verder inspireren en de weg doorheen jouw transitieproces faciliteren.

Velen zijn op zoek naar hun werkelijke zielspotentieel, hun zielsbestemming en zielskleur. Velen verlangen zich uit te drukken vanuit authenticiteit. En om hierbij te komen zullen vele lagen vanuit conditionering ontmanteld moeten worden.

Je bent van harte welkom met alle vragen rond:
-Relaties en het ontmantelen en doorbreken van patronen- zielsrelaties en uitdagingen en hoe de uitdagingen vanuit persoonlijke ervaringen, naar verdieping en verbinding aangaan.
- Dieren: gediplomeerd energetisch dierentherapeute en gespecialiseerd in stervens- en rouwbegeleiding voor mens en dier- Bachbloesemtherapie voor dieren- Healing op afstand.
- Vanuit je authentieke zielskleur afstemmen op je zielsbestemming : loopbaan- en carrièregerichte vragen en coaching. Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach, Stress en burn-out specialisatie.
- Alle vragen rond Nieuwe Tijdskinderen: erkend internationaal Indigo Card Reader
- Vragen rond gezondheid : géén medische uitspraken noch diagnose. Opleidingen in natuurgeneeskunde. Door de toenemende verhoging van de energieën op aarde, is het mogelijk dat je fysieke lichaam hier heel wat last van ervaart. Wil je hierover meer weten, ook bij al deze vragen kan je bij mij terecht.

- Ik heb een pedagogische en sociaal opgeleide professionele achtergrond, met diverse therapeutische opleidingen waaronder Emotioneel lichaamswerk, Cranio-sacraal, Psycho-analyse, Emotioneel Evenwicht ( Dr Roy Martina), EMDR, NLP practitioner, Soul Body Fusion practitioner, Mindfulnesstrainer, Kleurentherapeute, diploma Hooggevoeligheid consulent. Op dit moment specialiseer ik me verder professioneel als Osho Zen Tarot reader en autisme.

Kennis en inzicht helpen je verder spiritualiteit in je dagelijkse leven te integreren. Voor de komende jaren is Uranus in Stier wat zeer concreet betekent dat iedereen te maken krijgt met onvoorspelbare wendingen. Vasthouden aan wat niet meer werkt komt op een helling te staan.

Mijn levensdoel is om jou te ondersteunen in het belichamen van jouw hoogste zielspotentieel, het integreren van denken, voelen en handelen, vanuit meer innerlijke vrede en een hoger bewustzijn te leren waarnemen situaties waarin je jezelf neigt te verliezen.

Voel je welkom om te chatten/ te bellen of een uitgebreid emailconsult te ontvangen.

Ik schrijf dagelijks 2 blogs voor paragnost Eddie die door de tijd heen aan inhoud zijn veranderd, omdat ook ik diepere lagen aanraak.

Mijn praktijk Amaranta voor mens en dier is gevestigd in België.
www.miekecoigne.com

Je bent van harte welkom
Mieke Box 45


Gaves: Allround, Coaching, Dieren fluisteraar, Foto lezen, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Tarot kaarten
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (21)

Heel fijn duidelijk gesprek
★★★★★ Anonieme gebruiker 04-06-2019
Fijn gesprek, en hoop voor de toekomst een topper Mieke xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 13-05-2019
Topper!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 08-05-2019
Dank je wel lieve Mieke. Je bent een topper. Neem zeker nog contact met je op en houd je op de hoogte.
★★★★★ Anonieme gebruiker 25-04-2019
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Mieke om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Blog van Mieke

Transformatie van seks naar liefde

Je verlangt naar iemand die van je houdt en als iemand van je houdt, voel je je in de zevende hemel. Je voelt je goed. Wat je je echter niet realiseert is dat de ander alleen maar van je houdt omdat hij ernaar verlangt dat jij van hem houdt. Het is precies zoals wanneer iemand aas naar de vissen uitwerpt: hij werpt het niet als een hapje eten voor de vis, hij werpt het om de vis te vangen. Het is niet zijn bedoeling het aan de vis te geven, hij doet het enkel omdat hij heel graag de vis wil hebben.
Alle verliefde mensen die je om je heen ziet, zijn alleen bezig aas uit te werpen om liefde te krijgen.

Het aas wordt voor een tijdje uitgegooid, totdat de ander het gevoel gaat krijgen dat er een kans is om liefde van die persoon te ontvangen.
Dan gaat die ander iets van `liefde` beginnen te tonen, tot ze zich allebei realiseren `bedelaars ` te zijn. Ze hebben zich vergist: beiden hadden zich voorgesteld dat de ander een koning was.

Na verloop van tijd beseffen beiden dat ze helemaal geen liefde van de ander krijgen, en dat is het moment waarop de wrijving begint. De zevende hemel is een hel geworden.

Iedereen verlangt naar liefde, maar weet niet hoe liefde ` te geven.` Dat is de oorzaak van al het geruzie en gemanipuleer.
Welke compromissen er ook worden gesloten, het doet er niet toe wat voor schikkingen er worden getroffen, zolang we niet in staat zijn op een onvoorwaardelijke manier liefde te geven, zal er niets veranderen. We blijven bedelaars. We vinden dat we liefde verdienen. We vinden dat we liefde waard zijn. We zoeken liefde bij een partner, en nog een partner en nog een partner. Seriële monogamie, polyamorie, noem het zoals je het wilt noemen. Het maakt niet uit.

Liefde dienen we te schenken en alles wat we ontvangen is een zegen.
En daar komt het verzet. JA MAAR...…
Mochten we een begin maken met liefde te geven, in plaats van erom te bedelen, te smeken, te eisen, dan pas is de kans veel groter dat liefde zoveel grootser wordt.

Als we liefde tot een eis maken, lijden we omdat we geen liefde kunnen eisen. Het feit dat er een behoefte is, betekent niet dat je het ook krijgt. Je vraagt je af waarom de ene wel liefde krijgt en jij niet. Je vraagt je af wat er dan mis met je is, je bent aantrekkelijk, je bent intelligent, je hebt zoveel liefde te geven.
Het grootste probleem in relaties dat liefde van beide kanten een verwachting is. Onbewust bedelen naar liefde.
De grootste kracht in liefde is liefde schenken, ook al ontvang je de liefde niet terug op dezelfde manier. Wat trouwens al een verwachting inhoudt.

Er is geen enkele energie op aarde zo krachtig als seksuele energie. De focus ligt het meest op `seks.` Seks dat zijn basis niet vindt in het goddelijke. Er zijn heel weinig mensen wier leven om het goddelijke draait. De meesten draaien zich om en leiden hun leven door middel van het sekscentrum.
Seksuele energie op zichzelf kan echter tot liefde getransformeerd worden en diezelfde energie kan, indien ze getransformeerd wordt, het pad naar `verlichting` worden. Verlichting niet vanuit oude spirituele invullingen. Verlichting als de weg naar het goddelijke in jezelf en de ander.

Als de seksuele energie stijgt, helpt het je de ultieme bewustzijnsstaat te bereiken; als deze energie zich omlaag beweegt, wat in 90 % van de relaties gebeurt, leidt het enkel tot een aardse seks, met een tijdelijke bevrediging. Een blijft voor sommigen iets knagen, een leegte ondanks het veelvuldige `seksen.` Wellicht ervaar je op een dieper niveau het ontwaken van je goddelijke essentie en kun je dit met je partner delen. De weg naar transformatieve liefde, hoog en diep.

Warme hartegroet
Mieke
Gebarsten kruik

Misschien denk je dat je niet perfect bent, omdat iets je niet lukt, omdat je geen partner hebt, om zovele redenen die meer verbonden zijn met maatschappelijke verwachtingen. Het volgende verhaal laat je zien dat zelfs een gebarsten kruik perfect kan zijn, gewoon zoals hij is. Op dezelfde manier ben je perfect zoals je bent. Met alle onvolkomenheden en dat maakt jou uniek, authentiek. Er was eens een waterdrager die iedere dag twee kruiken water naar zijn leermeester bracht. Hij liep iedere dag naar het dichtstbijzijnde water en vulde beide kruiken en liep terug met een kruik aan iedere kant van een stok die hij op zijn nek droeg.
Een van de kruiken was gebarsten en tegen de tijd dat de waterdrager bij zijn leermeester aankwam, was deze kruik nog maar voor de helft gevuld. Dit ging zo twee jaar door, waarin de waterdrager steeds anderhalve kruik water naar zijn leermeester bracht. De complete kruik was trots op zijn prestaties. De gebarsten kruik was verdrietig, omdat hij maar half zo goed werk leverde als hij zou moeten doen. Op een dag zei de gebarsten kruik tegen de waterdrager: ` Ik schaam me en voel me zo nutteloos. Ik ben onvolmaakt en kan niet eens een volle kruik water vasthouden. Niemand heeft iets aan mij.`
De waterdrager zei tegen de gebarsten kruik dat hij onderweg naar de grond moest kijken. De kruik zag de mooiste bloemen en platen aan zijn kant van het pad. De waterdrager legde de kruik uit: `Toen ik merkte dat je gebarsten was, besloot ik aan één kant van het pad zaad te strooien en iedere dag lek je water over die kant van het pad. Als je niet gebarsten was, zouden deze prachtige bloemen er nu niet zijn.`

Zo zie je maar dat alles perfect is zoals het is ook al lijkt het van niet.
Je bent hoe dan ook uniek!

Mieke
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten