HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Mediumschap of fabeltjes praat?

Iedereen heeft het paranormale in zich zitten. Daar is geen twijfel over mogelijk. Velen willen niets met het paranormale te maken hebben en verdringen het. Anderen weten er weer niet mee om te gaan.

Iedereen heeft het paranormale in zich zitten. Daar is geen twijfel over mogelijk. Velen willen niets met het paranormale te maken hebben en verdringen het. Anderen weten er weer niet mee om te gaan. Sommigen denken weer dat ze boven het licht uitstijgen en zo is gelukkig iedereen anders op het gebied van het paragnosten gebeuren.
Healingen en magnetiseren vallen ook onder het paranormale. Zo kun je een cursus volgen o.a voor het Reiki Masterschap of Sjamanisme. Dit zijn cursussen van jaren. Als je een weekend cursus aangeboden wordt, heb je met zakkenvullers te doen. Een weekend cursus Reiki eerste, tweede en de Mastergraad is onmogelijk. Je zal een leuk gekladderd papiertje krijgen, maar denk a.u.b. echt niet dat jij je dan Reiki Master mag noemen.

Wie een cursus Mediumschap gaat volgen komt er snel achter welke paranormale gave het fijnste aanvoelt en kan zo verder groeien in het Mediumschap. Een medium wordt gezien als allround. Een medium kan inzichten geven en communiceren met gidsen en overledenen. Een paragnost kan bijvoorbeeld alleen helderziend zijn of helderhorend. Een medium is allround. Een paragnost heeft enkele gaven.

Sommige beginnen een praktijk vanuit huis. Dan kunnen klanten tegen een vergoeding daar terecht voor inzichten. Anderen gaan werken bij een paragnosten bellijn of medium chat.
Je haalt op het internet meestal de beginnende of onzekere mediums of paragnosten er direct uit. Sommige mediums zwerven over het internet en zijn op verschillende bellijnen en mediumchat websites te vinden. Dit noemen ze in de volksmond pakken wat je pakken kunt en heeft toch niets met paragnosten te maken. Dan wordt er gezegd: ik wil zoveel mensen helpen als ik kan? Mensen helpen vraag ik dan?? Als een website speciaal is en het medium is speciaal en die ene paranormale website is overal te vinden op het internet, waarom moet een medium dan op meerdere paragnostenlijnen werken? Ik vind het medium dan geen goed medium.

Een medium moet ervoor zorgen dat de klant deze zoekt. Ook moet de klant de keus krijgen dat per website ook verschillende mediums werken en niet dat als een klant een willekeurige website aanklikt er dezelfde mediums op werken. Sommige graailijnhouders vinden het wel leuk en zijn net kraaien. Als ze er maar een beetje van mee kunnen eten. Wij hebben het nu wel over de onzekere beginnende mediums en mensen die overal werken en eigenlijk niet thuis horen op een medium bel -en chatlijn.

Dit is weer zo’n dom fabeltje van mij en ik snap er ook helemaal niets van. Want ik vind het logisch dat als een klant een website uit kiest, dat deze het niet leuk vindt, als deze op Qmediums kijkt dat er hier de mediums van Allmediums.nl op te vinden zijn.
Een klant wil onderscheid en heeft er niets aan dat mediums over het internet zwerven. Zou Trees bij Qmediums zitten? NEE nu even kijken bij Mediumangel? Ook niet, dan maar even kijken bij mediums.nl OOOh, ik zie het al. Trees is nu aan het werk bij paragnostenchat.

Het is te vergelijken met de televisie. Elke zender moet anders zijn en iets anders te bieden hebben. Een presentator werkt ook niet bij bijvoorbeeld RTL4, Veronica en SBS6.

Ach, dit is natuurlijk weer fabeltjes praat.
Word vervolgd
Voor vanavond oogjes dicht en snaveltjes toe.
 

Datum: 29-09-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten