HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Medium Roy

Gecertificeerd intuitief, helder voelend,horend,wetend & ziend medium/kaartlegger. Gecertificeerd gedrag en communicatie coach.
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Medium Roy

Lieve jij,

Welkom op mijn profiel
Ik ben Roy en ik ben een heldervoelend, horend, wetend, ziend en intuïtief gecertificeerd medium. Ik werk met de Lenormand, Zigeuner en de aime kaart en soms mijn pendel.

Zit u vast of loopt u ergens tegen aan? Wilt u spirituele inzichten of een kijkje in uw nabije toekomst?
Met behulp van mijn gids en gaven kijk ik een stukje mee op uw pad, de eerst komende tijd. Ik kijk niet verder dan de eerst volgende transformatie. GEEN vraag is te gek en u kunt letterlijk alles aan mij vragen behalve medische, gezondheids, overlijden en zwangerschap vragen.

Samen met mijn gaven, gids en mijn certificatie als zowel medium als communicatie / gedrag coach geven wij u inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van uzelf en anderen, bepaalde levenslessen en karmische bedoelingen vanuit het hiernamaals.

Ik en mijn gids van hierboven vinden het allerbelangrijkste dat wij heel erg handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mens en voor elkaar en respect vanuit beide kanten.
Wanneer u ons test zult u bij voorbaat al vage of niet kloppende antwoorden kunnen krijgen. Wij zijn hier niet om ons te bewijzen en het gaat niet om ons, maar volledig om u.
Ik werk zuiver vanuit het hart. Dit betekent dat ik soms misschien een ander antwoord geef dan u had verwacht of gehoopt. Weet dat ik dit enkel en puur alleen geef vanuit mijn mijn hart met de beste en meest oprechte bedoelingen om u verder te helpen, zonder enkele kwade intensie of om u bewust pijn te doen. Ik ben hier om u te helpen, advies te geven en te helen waar ik kan en dat lukt enkel door de waarheid door te geven en het niet mooier/slechter voor u te maken dan dat ik door mag krijgen voor u.

U krijgt alvast een voorproefje van mij van levensspreuken waar ik heel erg in geloof:

1) Handel altijd vanuit je hart en liefde. Liefde voor elkaar, liefde voor de mens, liefde voor de situatie, Maar vooral ook niet geheel onbelangrijk: liefde voor jezelf!
2) Waar een wil is, is een weg!
3) Wat moeten we met concurrentie als blijkt dat iedereen uniek is.
4) Wat je creëert zal ook gebeuren.
5) Wat je uitstraalt krijg je op je pad.
6) Je krijgt terug wat je geeft.
7) Als je ergens vol in gelooft, ga er dan vol voor, dan krijg je het gedaan!

Probeer het uit en laat u verrassen! Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten.
Tot snel & warme spirituele groeten.

Medium Roy

Gaves: Allround, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Pendel, Relatie coach, Tarot kaarten, Zigeuner kaarten
Talen: Nederlands, English, Deutch

Recensies van klanten (2)

Heel fijn om mee te praten met duidelijke antwoorden!
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-12-2020
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Medium Roy om een recensie te kunnen schrijven!Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten