HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

layla 2

Heldervoelend ,helderwetend medium en Tarot kaartlegster met kennis van psychologie ;relatieadvies tweelingzielen en andere inzichten ,ik ben een waarzegster en kan antwoorden zoeken op al uw vragen .
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over layla 2

35 jaar ervaring met de Tarotkaarten ;heldervoelend en helderwetend medium . het komt soms voor dat ik contact krijg met gene zijde maar dit kan ik niet garanderen ,dit gebeurt vooral spontaan en dan voel ik energie en geef ik boodschappen door ,ik kan geen overledene zien wel voelen
.
,Relatie advies voor tweelingzielen en algemene jaarvoorspellingen;life en mental coaching ,kennis psychologie waardoor ik iets meer inzicht kan geven over het gedrag van de ander..

Gaves: Coaching, Foto lezen, Kaartleggen, Medium, Paragnost, Relatie coach, Runen stenen, Spiritueel huizen reinigen, Tarot kaarten, Waarzegger, Wicca
Talen: Nederlands, English, Deutch, Français

Recensies van klanten (18)

Weermaals een fijn en stipt gesprek. Dank!!
★★★★★ Anonieme gebruiker 15-02-2021
Deze vrouw is super. Ik vertelde weinig en ze voelde alles goed aan. Ik ben erg gerust gesteld en ze bevestigde wat ik diep in mijn hart al wist. Ze gaf alles aan precies zo als het was. Dank je wel xx
★★★★★ Anonieme gebruiker 15-08-2020
Lieve Layla, Beetje bij beetje begint alles op zijn plek te vallen wat je mij had verteld. Heel langzaam aan, maar dat durf ik toch te zeggen, begint alles wat je mij hebt weten te vertellen uit te komen.
★★★★★ Anonieme gebruiker 29-07-2020
Fijn gesprek
★★★★★ Anonieme gebruiker 19-06-2020
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met layla 2 om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten