HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

kevin

Ik ben Kevin. Met een groot talent in astrologie en numerologie, ben ik in staat om de waarheid te onthullen. Als je je angstig voelt over je relatie, bel me dan, want mijn geschenk zal je leiden naar een gevoel van vrede. Ik ben hier voor jou.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over kevin

Internationaal bekend psychisch medium dat de gedachten, gevoelens en uitkomsten van uw dierbaren kan aanboren. Tijdschema`s gegeven.

Ik ben een gerespecteerd en waarheidsgetrouw psychisch medium dat een bijna-doodervaring is. Ik heb metingen gedaan met uitstekende feedback met meer dan 20.000 metingen gedaan tussen mijn thuiskantoor en online. Ik specialiseer me in liefde en relaties, familiezaken, familiezaken, die je helpen om je te machtigen op je levensreis en ook je eigen paranormale gaven.

Ik ben (helderziende) zie, hoor (clairaudient), (claircognizent) voel en gebruik ook mijn mediumschap-vermogens als iemand doorkomt. Ik werk met de geest om de meest waarheidsgetrouwe en juiste informatie die aan mij is gegeven, naar voren te brengen. Ik ben getest en gecertificeerd in tal van modaliteiten en ik geef ook workshops online en in persoon met betrekking tot paranormale vermogens, wet van aantrekking, Reiki, sjamanistische praktijken en nog veel meer dingen.

Mijn belofte aan jou is dat ik alleen breng wat goed of slecht voor me is. Ik zal geen sprookjes spinnen om je terug te laten komen. Ik geloof ook in `` Divine Timing `` en geef wel tijdsframes, maar dat hangt allemaal af van de genezing van beide partijen voordat het tot bloei kan komen. Ik ben een erg snelle typiste en kan je ook hulpmiddelen geven om te helen en vooruit te gaan, de focus op jou te houden en wat je graag naar voren wilt brengen. Dankzij mijn vaardigheden kan ik me verdiepen in het verleden, het heden en de toekomst om u te helpen de beste te zijn die u kunt zijn.

Gaves: Allround, Astrologie, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Medium, Relatie coach, Tarot kaarten, Waarzegger
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (12)

Een bijzonder gesprek gehad met Kevin , klopt precies en vooral nu , jammer dat hij geen Nederlands praat ik heb alles moeten vertalen omdat mijn Engels niet zo goed is
★★★★★ Anonieme gebruiker 30-03-2019
Kevin, Wauw....
★★★★★ Anonieme gebruiker 05-01-2019
Thanks for your help and advice hope to hear you again grts
★★★★★ Anonieme gebruiker 14-06-2018
Kind of confusing, plus I ran out of credits. But what was uplifting, is knowng that I will find a new love, this month. And that my finacial situation will change next month. Just stuff that I never thought of.
★★★☆☆ Anonieme gebruiker 10-06-2018
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met kevin om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten