HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Karma Iedereen kent het gezegde wel

Karma doet zijn werk. Maar klopt dit ook wel en hoe werkt karma precies dat zal ik je hieronder gaan uitleggen. Alhoewel de meeste het een grote lijnen wel zullen weten.

Wat is karma, karma is iets dat je terug krijgt, dit kan zijn op positief vlak maar het kan ook komen op negatief vlak. Karma kun je niet vasthouden, het is dus niet tastbaar tenminste dat ligt eraan hoe je het bekijkt maar dat leg ik je iets later uit. Karma is een soort energie daar vergelijk ik het mee een energie die ervoor zorgt dat iets terug op je pad komt goed of slecht.
Iedereen heeft te maken met karma of je het nu wilt of niet. Karma werkt gewoon heel simpel als volgt als je iets uitgeeft of dat nu goed of slecht is zul je dat in 3-voud terug ontvangen op je pad van het leven.

Om er wat voorbeelden in te geven. Als je iets doet voor een ander hoe klein het voor jou ook is zul je dit ooit in je leven terug ontvangen. Ik gaf vroeger altijd alles weg ( nog steeds wel maar niet meer alles) van iets groots tot kleins. Ik heb mijn oude meubels bijvoorbeeld vaker weg gegeven en nu kwam ik op een punt in mijn leven dat ik voor mezelf allemaal nieuwe meubels kon kopen. Dit is karma, de karma erin is dat ik geen 2de hands hoefde te kopen of te krijgen zoals ik vroeger altijd deed, ik heb alles weg gegeven dus de 3-voud terug is dat ik alles nieuw kon kopen wat ik graag wilde hebben.

Zo kun je voor jezelf nagaan wat je voor andere hebt gedaan wat je uiteindelijk in iets groters hebt terug gekregen. Dit hoeft ook niet om materiaal te gaan maar het kan ook te maken hebben met gebeurtenissen. Maar ik wilde jullie als eerste een tastbaar voorbeeld geven omdat mensen hier toch vaak naar snakken.
Helaas komt het wel bij de meeste mensen voor dat de slechte dingen die op ons pad komen we beter en langer onthouden dan de positieve dingen terwijl het eigenlijk juist andersom zou moeten zijn. Want waarom zouden we ons vast houden aan een rot gevoel, dat we zo graag dat fijne gevoel hebben.

Natuurlijk weten als het om karma gaat veel vaker als het om iets negatiefs gaat. Je hebt vast wel eens hardop of in gedachten gezegd waarom is mijn ex wel gelukkig nu met die andere, of waarom heeft mijn beste vriendin wel een leuke partner ontmoet. Later komt karma op de stoep en zorgt ervoor dat je ex iets negatiefs bij je gaat doen bijvoorbeeld uit het niets vol leugens een rechtszaak tegen je gaat beginnen of dat het uitgaat met jou partner. Dit is helaas dan toch de karma waar we aan moeten geloven die dan in 3-voud terug op ons pad komt. Natuurlijk als bij het voorbeeld de ex weer iets negatiefs doet komt dat bij hem of haar ook in 3-voud weer terug. Probeer iedereen alles te gunnen wat jezelf ook zou willen. Zo voorkom je eigenlijk negatieve karma misschien is het soms wat lastiger toe te passen en zo te denken als bij andere maar het zal je zeker helpen. Voor degene die al eerder blogs van me gelezen hebben zullen misschien dingen herkennen, karma heeft een heel dun lijntje met de wet van aantrekking namelijk.

Hierbij is ook alles wat je graag zou willen dat trek je aan. Op welke manier dan ook. Maar bij de wet van aantrekking gaat het vaak over gebeurtenissen die je graag wilt of materiaal, als je dit vol liefde, kriebels vanuit je hart voelt ga je het ook aantrekken. Zo is het misschien ook makkelijker de karma te draaien zodat het alleen nog positieve dingen op je pad gaat brengen. In plaats van de negatieve, let wel op ik zeg niet dat je nu altijd aardig moet zijn tegen iedereen. Maar je kunt er misschien wat dieper op ingaan voor jezelf dat een ander misschien een reden heeft bot en kortaf te zijn, misschien heeft degene amper geslapen slecht gegeten, slecht nieuws ontvangen waardoor hij of zij prikkelbaarder is. Hoe lastig het soms dan ook is je hoeft niet ook negatief te reageren ook al verdient hij of zij het. Soms als je even iets langer nadenkt voor je bijvoorbeeld terug antwoord en het anders verwoord zonder dat het als aanvallend kan worden opgevat ben je alweer een stuk dichterbij je doel namelijk alleen nog positieve karma aantrekken.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.

Medium Dely
 

Datum: 03-04-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten