HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Jo-An

Paragnost, Intuïtief, heldervoelend. Graag help ik je bij vragen over de liefde. Ik voel in op naam en geboortedatum, ook kan ik foto lezen. Voel je vrij en welkom om je vragen aan mij te stellen. Wil je liever een e-mail consult, dan ontvang ik graag een geboortedatum van u en de persoon in kwestie, ook een naam en gerichte vragen waar ik op kan kijken. Ik kijk niet algemeen, graag uw vragen over de liefde. Hartelijke groeten, Jo-An
bellenNu niet beschikbaar
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenMakkelijk en snel!
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Jo-An

Ik sta zuiver en helder in het leven. Graag help ik je op weg met mijn gaves, helderhorend, heldervoelend en helderwetend. Stel uw vraag over de liefde aan mij. Mijn antwoorden zijn eerlijk en zuiver. Of wilt u liever een luisterend oor? voel u vrij en welkom om jezelf bij mij te uiten. Ook ben ik een gediplomeerd Lifecoach, motivatiecoach, om u spirit en handvatten in het leven mee te geven.

Wees welkom en chat met mij of stuur een e-mail!

Wil je liever een e-mail consult, dan ontvang ik graag een geboortedatum van u en de persoon in kwestie, ook een naam en gerichte vragen waar ik op kan kijken. Ik kijk niet algemeen, graag uw vragen over de liefde.

Hartelijke groeten,

Jo-AnGaves: Coaching, Foto lezen, Paragnost, Relatie coach
Talen: Nederlands

Recensies van klanten (39)

Lieve jo-an, Ook al mag ik wel rekenen op een goede afloop. Jij weet toch steeds heel veel boven te halen en te vertellen, of het nu positief of negatief is. Je geeft waarheid, op een mooie manier. Joyce xxx
★★★★★ Anonieme gebruiker 08-11-2020
Geweldig fijne gesprekken en goede raadgever echt aan te bevelen
★★★★★ Anonieme gebruiker 28-10-2020
Wat een prachtige vrouw, Jo-An is super. Ze heeft me kracht en positiviteit gegeven! Ze is zo echt, behulpzaam luistert neemt haar tijd... Wat ze me vertelde, is allemaal zo waar. Lieve Jo-An, Tot snel!
★★★★★ Anonieme gebruiker 19-10-2020
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Jo-An om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten