HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Je huis een thuis maken en dat zo houden!

Je huis een thuis maken en dat zo houden!. Je huis moet veilig, warm en liefdevol aanvoelen. Je moet je er echt thuis kunnen voelen. Meestal lukt dat al aardig door onze eigen spulletjes er neer te zetten maar toch kunnen alleen spullen je huis geen thuis maken, geen thuis laten voelen.

Je huis een thuis maken en dat zo houden!. Je huis moet veilig, warm en liefdevol aanvoelen. Je moet je er echt thuis kunnen voelen. Meestal lukt dat al aardig door onze eigen spulletjes er neer te zetten maar toch kunnen alleen spullen je huis geen thuis maken, geen thuis laten voelen. Dit heeft met nog een aantal dingen te maken. Namelijk de grond waar het op staat, de omgeving (de wijk), de buren. Maar ook de belevenissen van het huis door de jaren heeft wordt er op geslagen. Sommige dingen verhuizen mee met jou of met de oude bewoners maar ze kunnen ook binnen komen via jou of bezoekers. Maar het kan ook zo zijn dat de entiteiten, energieën, overledenen gewoon verbonden zijn met het huis of de grond waarop het huis gebouwd is.

Wat kun je eraan doen om je huis positief te laten voelen. Ik weet niet of jullie weleens gehoord hebben van de gouden driehoek. Dit is geen echte gouden driehoek maar dit bestaat uit 3 edelstenen die je huis beschermen. Het is dan ook aan te raden om er minimaal 1 in je huis te hebben het liefste ongeveer in het bidden van je woonkamer of huis. De drie edelstenen die horen bij de gouden driehoek zijn de Rose kwarts, het bergkristal en de amethist. Deze combinatie van stenen zullen je huis beschermen. Ik raad je aan om de stenen in een spirituele winkel aan te voelen of het goed voelt. Iedere edelsteen is toch weer een beetje anders. Ook betreft het gevoel. Om het beste resultaat te hebben mogen de stenen niet te klein zijn. Ikzelf heb ze zo groots dat ze in mijn hand passen en dat ik makkelijk mijn vingers erom heen kan sluiten.

Als je eenmaal de edelestenen hebt gekozen die voor jou goed aanvoelen kun je ze nog niet meteen gebruiken je zult ze namelijk eerst moeten zuiveren zodat ze helemaal schoon zijn en vrij van andere energieën die erin zijn gekomen in de winkel en daarvoor. Je kunt je edelstenen zuiveren door ze 3 tot 5 minuten onder stromend water af te spoelen. En vervolgens 24 uur in bronwater laten liggen. Gewoon kraanwater kan ook maar de voorkeur gaat uit naar bronwater. Als je dat eenmaal hebt gedaan kun je ze in een driehoek in het midden van je woonkamer leggen. Maar dan ben je er nog niet helemaal. Edelstenen raken vol en verzadigd. Het is daarom noodzakelijk om ze 1x per maand in de volle maan te leggen. Door het licht van de volle maan laat je, je edelstenen weer op. Mocht je het vergeten zijn is dit ook geen ramp dan kun je ze in de volle zon leggen, en of weer 3 tot 5 minuten afspoelen onder stromend water. Maar de voorkeur gaat uit naar het licht van de volle maan omdat deze het krachtigste is en het beste werkt.

Ook kun je ervoor kiezen om in elke hoek van elke kamer in je huis een tijgeroog neer te leggen deze beschermd jou en je gezin ook tegen negatieve dingen dit mogen kleintjes zijn, maar bij de voordeur en de achterdeur heb je weer een grote nodig. Minimaal de grote van je hand dat je vingers makkelijk omsluiten maar groter is beter. Ook deze moet je natuurlijk eerst zuiveren voor je ze gebruikt. Zoals ik al eerder heb vermeld hierboven. Maar niet alleen edelstenen helpen je bij een schoonhuis die positief aanvoelt ook witte kaarsen helpen met het zuiveren van de energie in je huis. Brand daarom elke dag witte kaarsen zodat je het langste en het beste effect hebt. Je kunt er tevens de engelen bij vragen je te helpen je huis te zuiveren en te ontdoen van alle negatieve energieën zodat er ruimte komt voor de positieve.

Wierook helpt ook om te zuiveren vooral de witte salie. Maar ik wil er dan wel bij zeggen dat wierook ervoor zorgt dat je positieve en negatieve aantrekt dan is het wel raadzaam bijna noodzakelijk de engelen te vragen alleen de positieve binnen te laten en de rest buiten te laten staan. Zodat je er geen last van krijgt. Wierook zorgt voor een soort deur namelijk. Ook als je je gehele huis zuivert moet je er wel echt zeker van zijn dat het niet satans negatief is zeg maar. Anders kun je het beter laten doen door iemand die dit vrijwel dagelijks doet en weet wat hij of zij is het doen en moet doen het je huis uit te krijgen. Wierook geeft ze nieuwe energie dus dan zou het kunnen verergeren. Op naar een mooi, positief gevoel in je huis.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Datum: 29-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten