HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Innerlijke rust en vrede.

Vaak vragen mensen zich af hoe ze innerlijke rust en vrede kunnen creëren. Dat zal ik jullie gaan vertellen. Mijn enigste verzoek is dat jullie andere mensen hier ook van bewust maken en zo dus ook kunnen en mogen helpen.

Laat dingen los, dus daar bedoel ik mee laat je verleden los, probeer je nergens aan te hechten zeker niet aan materiaal, dit is allemaal vervangbaar! Mensen, dieren zijn natuurlijk niet vervangbaar maar je kunt wel dankbaar zijn dat ze een deel hebben uitgemaakt van je leven dat je van ze hebt mogen leren en van ze hebt mogen genieten. Soms is de tijd gekomen dat mensen en dieren verder gaan is het niet hier op aarde dan wel in de hemel. Vergeet dan nooit dat ze altijd bij je zullen zijn alleen voor jou niet meer tastbaar op dat moment. Probeer dus je manier van denken te veranderen en bekijk de mogelijkheden die er zijn.

Luister meer en vooral naar je intuïtie, dus meer vanuit je hart en buik gevoel in plaats van met je verstand ook dan zul je merken dat er een hele andere wereld voor je opengaat. Je ziet/ voelt dingen eerder of meteen aankomen. Laat je innerlijke waakvlam dus nooit doven of vertroebelen zoals bij vele na verloop van tijd is. Laat je angsten los en neem risico’s ook dan zul je merken dat er een hele andere wereld voor je opengaat een betere wereld als je dit alles met de rest combineert. Probeer je dan ook voor te stellen dat mislukken niet mogelijk is. Dit is ook niet mogelijk want mislukken bestaat niet, misschien gaat het iets anders dan je had gehoopt of zou willen maar ook daarvoor is een reden 1 van die redenen is dat het de stempel geeft van jou, jij bent namelijk uniek en bijzonder en je mag er wezen.

Alles wat je geeft krijg je ook terug, echt alles je moet je er alleen meer bewust van worden, je kunt ook niets weg geven wat je niet hebt dus zet jezelf ertoe aan om datgene te krijgen wat je graag wilt en graag wilt bereiken. Houdt dit ook vast in je gedachten laat ze niet varen maar houdt ze vast. Houd ook echt van jezelf want als je niet van jezelf houdt kun je ook de liefde niet doorgeven aan een ander, respecteer jezelf ook misschien wel nog belangrijker. Probeer je niet te meten met een ander, ieder huisje heeft zijn kruisje en geen enkele persoon is perfect, dit kan maar hoeft ook niet. Jij bent jij en ik ben ik!

Wordt bewust van alles om je heen, wordt bewust van de ruimte om je heen, zo word je bewust van je gedachten, zo krijg je de controle over je gedachten, sta niet toe dat er negatieve gedachten in je opkomen, laat alleen mooie, liefdevolle gedachten binnen, zodat je deze ook naar buiten kan brengen. Je kunt ook de natuur in gaan om de rust en vrede om je heen te voelen en je zien. Om zo misschien makkelijker bewust te worden van je gedachten.

Volg je eigen pad, volg je eigen hart, probeer je niet te laten sturen door anderen en wat anderen vinden wat je moet doen. Leef ook nu, leef niet in het verleden en leef niet te ver in de toekomst. Laat alles op je af komen. Stel doelen voor jezelf wat je wilt bereiken en bereik ze. Laat niets aan het toeval over. Want voor niets gaat de zon op en je zult zelf je stappen moeten maken om iets voor elkaar te krijgen.
Stop met het denken dat iets niet lukt, stop met denken dat iets niet kan worden opgelost. Want voor alle problemen is een oplossing, soms een hele simpele en soms vergt het wat meer aandacht maar toch is voor alles een oplossing.
Erger je niet om anderen, mensen zijn uniek bekijk alles met liefde, zie alles en iedereen als onschuldig, maak geen verwijten, stop met het bijhouden als iemand iets zegt wat je niet zo leuk vindt. Accepteer dat iedereen is zoals hij is. Leer te vergeven, los te laten en verder te gaan.

Raak geïnspireerd over wie je bent, je hebt het volste recht hier te zijn in de wereld en ook jij hebt een mooi en bijzonder aandeel erin. Zie jezelf voor je zoals je bent, zoals je graag wilt zijn als je niet echt jezelf kunt zijn op dit moment. Zie ook relaties, dingen zoals jij graag wilt dat ze zijn. Maak je intenties, je doelen zichtbaar en je zult ze gaan ontvangen.
Laat je eigen ego soms even los vertrouw op de bron vanuit je hart ook zo maak je je leven een stuk makkelijker.

Zorg ervoor dat je geest in zijn kracht blijft of komt, zet schaamte uit je bewustzijn net zoals schuldgevoel, en wrok. Want jij hebt altijd een keuze, maak dan ook de keuze net als ik alles uit liefde te gaan zien en iedereen het voordeel van de twijfel te geven. Mocht iemand dan toch iets doen waardoor hij of zij het misschien niet verdient, denk dan toch dat je hem liefde stuurt want er moet een diepere reden zijn waardoor iemand dit dan zo doet. Maak van een actie geen ergere reactie, maar bestrijd hem want dan ben je een WINNAAR!
Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.
Medium Dely
 

Datum: 08-04-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten