HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Innerlijke kind

Innerlijke kind, Iedereen heeft een innerlijk kind. Misschien heb je geleerd om je verlangens het zwijgen op te leggen en herken je in jezelf het patroon van anderen te pleasen. Wanneer je je verlangens en je wensen geen ruimte geeft,

Innerlijke kind, Iedereen heeft een innerlijk kind. Misschien heb je geleerd om je verlangens het zwijgen op te leggen en herken je in jezelf het patroon van anderen te pleasen. Wanneer je je verlangens en je wensen geen ruimte geeft, niet erkent, kan je meer en meer gaan ervaren dat je levensvreugde verdwijnt. Wellicht was je als kind al heel gevoelig voor de noden, verwachtingen en wensen van anderen.

Je zal wellicht nu ervaren dat je het anders wilt. Je komt op voor jezelf door heel goed te luisteren en te voelen wat je verlangt in je hart. Het is tijd om als een kind te luisteren, te omarmen om je binnenwereld te verkennen en contact te maken met je emoties.
Je mag vertrouwen op je innerlijke weten en je gevoelens. Verbind je emotioneel met de diepere lagen die vragen om tot uitdrukking te komen. Alle gevoelens mogen worden ervaren en worden gezien. Het ene gevoel is niet beter of slechter dan het andere gevoel. Gevoelens zijn er als boodschappers van je Ziel.
Je innerlijke kind liefhebben, respecteren en eren, tijd maken om plezier te maken, te spelen, te verzorgen enzovoort. Er zijn ontelbare manieren om je innerlijke kind te ervaren van binnenuit. Laat alle oordelen over de behoeften van je innerlijke kind los. Stoor je niet langer aan oordelen van de omgeving en deel je vreugde en liefde.

Je innerlijke kind heeft geen verwachtingen, is grenzeloos aanwezig en heeft zonder eisen lief.
Ervaar je het als moeilijk om contact te maken met je innerlijke kind, dan kan het omgaan en observeren van kinderen een mooie manier zijn om spelenderwijze te ervaren wat je je zelf misschien te lang hebt onthouden van een bezield vreugdevol bestaan.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com
 

Datum: 04-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten