HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Ik voel me zo machteloos

Allemaal komen we in ons leven in situaties terecht waarin we ons zo machteloos voelen, dat we bij het minste of geringste in huilen uitbarsten

voor ons gevoel niets meer aankunnen en we ongelooflijk kwetsbaar zijn, zodanig dat je jezelf alleen maar ziet als een niksnut, die zelf niets voor elkaar krijgt en anderen nodig heeft, die voor je zorgen.

Vaak gebeurt dit in een periode waarin in je leven veel wegvalt, als een baan, ouders, andere dierbaren. Het kan ook je leven lang een struggle zijn, dat je maar met moeite het je lukt een leven te leiden zoals anderen het doen en je dat ongelooflijk moeilijk vindt. Vaak zoek je dan troost, in overmatig eten of spullen kopen of dat het zomaar kan zijn dat drank een goede vriend van je wordt.

Voor anderen loop je dan weg voor je verantwoordelijkheden, gedraag je je als een kleuter, maar zij weten niet hoe jij je diep van binnen voelt. Je weet het zelfs niet eens, hoe moet je het dan aan anderen vertellen? Je machteloos voelen, geeft als vanzelf een machteloos gevoel en maken we ons klein en onzichtbaar bij. Wegduiken voor familieaangelegenheden, daar heb je diverse smoesjes voor. Of vergeten van dat toch oh zo belangrijk sollicitatiegesprek. Je durfde niet, je voelde er geen kracht voor en ja, je weet heus diep van binnen wel wat er aan schort en je wil wel anders, maar hoe.

Weet dan dat er voor jou hulpverleners klaarstaan. Hulpverleners die niet oordelen. Die jou begrijpen, waar je je hele hart bij uit kunt storten en je mee kunt chatten, op jouw moment en jouw tijd, want ze staan 24 uur voor je ter beschikking. Je vindt ze op www.qmediumchat.nl. Ze hoeven eigenlijk niets van je te weten, ja je naam en je leeftijd en dan voelen ze al heel goed aan waar jij mee zit. Ze weten hoe ze jou uit die machteloze situatie kunnen halen. Ze hebben engelengeduld met je en hoe fijn is dat als jij je zo machteloos voelt. Denk dus niet dat niemand er voor je is, want de mediums, paragnosten, healers, waarzeggers maken geen onderscheid, die helpen iedereen, dus ook jou, hoe klein jij je ook zelf voelt.

De mediums van qmediumchat hebben voor jou de juiste tools, zullen de juiste snaar bij je raken, waardoor jijzelf in babystapjes je minder machteloos zult gaan voelen. Elk chatgesprek met een medium van qmediumchat gaat jou helpen dat machteloze gevoel om te zetten in kracht en voor je het weet, zie je ineens jezelf staan. Gebeuren er dingen in je leven die je niet had gedacht nog mee te zullen maken.

Het medium van www.qmediumchat.nl zal je dat al voorspellen en zeggen, let maar op, er gaan mooie dingen gebeuren, het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is er in te gaan geloven en er op te vertrouwen. En doordat je dat gaat doen, ga je ook weer op jezelf vertrouwen en in jezelf geloven. Jouw medium is jouw rots in de branding die jou door deze zware tijd heen sleept, elke dag weer, net zolang totdat jij haar los durft te laten en vertrouwt op jezelf.

Zie jouw machteloosheid ook eens als een kans. Een kans om alles vanaf nu anders te gaan doen. Een soort van nieuwe start die voor jou klaarligt en jij mag creëren, naar eigen inzicht en ideeën en samen met jouw medium er naar kijkt op een afstandje. En dat je zelf begint te geloven dat je dromen toch nog verwezenlijkt zullen gaan worden. Zo zet je die periode van machteloosheid, samen met jouw medium van www.qmediumchat.nl om naar een periode van kracht, waarin jij het heft in handen gaat nemen.

Je vrienden gaat krijgen, maar dan wel echte vrienden. Waarin je de drank gaat laten staan, jezelf heel goed in de gaten hebt als het moeilijk wordt in je leven, maar dan direct bijstuurt. Wat heb ik een steun gekregen van mijn medium, denk je dan even en je chat nogmaals met haar na lange tijd. En ze weet nog wie je bent en ze geeft aan, ik heb je lange tijd niet gehoord en dat is goed, want dan weet ik dat het met jou goed gaat! Liefdevolle groet, medium Von qmediumchat.nl
 

Datum: 29-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten