HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Hoe toon jij je genegenheid aan anderen

Hoe toon jij je genegenheid aan anderen. Genegenheid tonen kan op zoveel verschillende manieren. Die allen stuk voor stuk prachtig zijn. Want wat is er niet mooier dan van een ander, genegenheid te mogen ontvangen.

Hoe toon jij je genegenheid aan anderen. Genegenheid tonen kan op zoveel verschillende manieren. Die allen stuk voor stuk prachtig zijn. Want wat is er niet mooier dan van een ander, genegenheid te mogen ontvangen. Om genegenheid te ontvangen, zul je er zelf wel open voor moeten durven staan en de ander de kans ertoe moeten willen geven. Hier kan het wel eens in misgaan.

Te veel genegenheid geven
Want zie je dat als jij zelf te veel genegenheid geeft, of nodig hebt, de ander het om die reden jou niet kan geven. Omdat je die ander daar de ruimte niet voor geeft. Of dat je het van die ander niet krijgt, omdat die misschien het niet heeft geleerd! Er zijn zoveel redenen op te noemen. Feit blijft dat we als mens genegenheid nodig hebben. Anders kwijnen we weg. Het is bewezen dat bij 3 baby aapjes, ze twee aapjes overladen met genegenheid en de ander alleen maar eten, drinken en een schone luier gaven. Dit baby aapje kwijnde weg en is overleden. Een gruwelijke tekst, maar wel een, waar wij de mens veel lering uit kunnen te trekken. Wil je weten of je te veel genegenheid geeft, of te weinig krijgt, chat dan gerust eens met een top consulent op www.qmediumchat.nl

Te weinig genegenheid krijgen
Vind jij dat je te weinig genegenheid ontvangt, dan adviseer ik je zeker ook eens te gaan chatten met een top paragnost of medium, een top astroloog op www.qmediumchat.nl. En wel om de volgende reden. Wellicht ben je bang het te ontvangen, vaak is dat de enige reden. Onthoud je jezelf de genegenheid van een ander, omdat je het niet gewend bent. De mediums helpen je graag hierin antwoorden en inzichten te geven. Zo dat je leert open te staan genegenheid te durven te gaan ontvangen.

Genegenheid via woorden
Aangezien we als mens graag horen dat een ander ons genegen is, willen we graag genegenheid ontvangen in woorden. Als we ze niet krijgen, gaan we er om vragen. Houd je echt wel van mij! Zie je wat je doet, je vindt diep van binnen dat je onvoldoende genegenheid krijgt en gaat er om vragen. Dit zegt over jou, dat je telkens een bevestiging nodig hebt, vanuit je eigen onzekerheid. Het zegt over de ander dat die wellicht genegenheid op een andere manier geeft, maar jij het niet hoort. Wie weet kun je het dan wel zien, maar daar moet je open voor staan.

Genegenheid via cadeautjes
Een persoon die moeite heeft om genegenheid te laten zien in woorden, kiest dan vaak voor het geven van cadeautjes. Dit kunnen zichtbare cadeaus zijn, in de vorm van een bos bloemen, een nieuwe telefoon, in ieder geval iets tastbaars.

Cadeautjes geven zonder woorden, kunnen ook liefdevolle gebaren zijn. Of juist iets voor een ander doen uit zichzelf. Zo geeft ieder mens op zijn eigen manier genegenheid, want we willen namelijk altijd onze liefde tonen aan anderen. Dat is een menselijk gegeven. Het is ons hart dat ons daartoe aanzet.

Genegenheid kent vele manieren
Als jij datgene wat een ander jou aan genegenheid geeft, niet genoeg vindt. Sta dan eens bewust stil bij jezelf. Wie weet geeft de ander het je wel, maar op een hele andere manier dan dat jij het doet. Wie weet ben jij verbaal sterk, heb je een open karakter en gaat het je gemakkelijk af, met woorden de ander genegenheid te geven. Kijk dan eens naar de ander zijn gebaren. En kun je daar uit opmaken dat die ander je wel genegenheid geeft, alleen op een andere manier.

Genegenheid is voelen
De enige manier om genegenheid in de gaten te hebben, is voelen. Daarbij maak je gebruik van al je zintuigen die dan een gevoel afgeven, van het is goed of het kan beter. Vind je dat het beter kan, maak dat in de relatie bespreekbaar met diegene. Zo bouw je samen aan wat beiden nodig hebben aan genegenheid.

Liefdevolle groet, medium Von, qmediumchat.nl
 

Datum: 12-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten