HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Hoe beloon jij jezelf!

Met het weekend voor de deur, zou het zo maar eens kunnen zijn, dat je in je hoofd al allerlei plannen hebt bedacht om eens lekker niks te doen

eens eindelijk tijd voor jezelf gaat nemen, je door niets en niemand gestoord wilt worden, maar ja, het zijn plannen in je hoofd, waar bij je een bepaald beeld hebt. En dan komt het! Die plannen in je hoofd zijn er niet voor niets. Het is de conversatie die je met jezelf in je hoofd hebt en dolgraag wilt, maar eigenlijk aan je laars lapt. Waarmee je eigenlijk tegen jezelf zegt, klets maar lekker, ik hoor je wel maar doe er niets mee.

Want het weekend komt er wel, als vanzelf, en al die plannen die je in je hoofd hebt, komt in de praktijk niets van terecht, want je moet van jezelf toch van alles. Terwijl ik dit opschrijf, voel ik dat ik aan het rennen en vliegen ben, voel ik dat ik steeds sneller en sneller ga zitten tikken. Zie je wat het effect is, van niet luisteren naar jezelf en jezelf iets op je mouw spelt!

Voordat je het weet, is het maandag en baal je van jezelf dat je geen tijd hebt genomen voor jezelf. Dat je dat plaatje wat je in je hoofd had op de vrijdag en je zo'n ongelooflijk goed gevoel gaf, je zag het al helemaal voor je, niets van terecht is gekomen. Hoe komt dat toch, dat we als mens zoveel kunnen bedenken, zien en als het er op aankomt het nooit zo is, zoals we het hebben gevoeld toen we er aan dachten het te gaan doen!

We belonen onszelf niet. We vinden onszelf helemaal niet belangrijk. We staan niet bewust stil bij onze eigen behoeftes en plaatjes zijn altijd mooi en gelukzalig, maar in realiteit ziet het er anders uit en is het het nooit. En dat komt echt, omdat jij jezelf niet beloont.

Jezelf belonen, is jezelf op waarde schatten. Is jezelf belangrijk vinden, net zo belangrijk als ieder ander mens in je leven. Jezelf belonen, is tijd voor jezelf nemen. ECHT tijd voor jezelf nemen. Niet alleen in je hoofd het plaatje zien en er vervolgens niets mee doen.

Door jezelf het belonen te ontnemen, niet toe te zeggen, raken we ontevreden en gefrustreerd, het wordt namelijk nooit zoals je het voor je hebt gezien en dat geeft ergernis. Neem dus dat stemmetje dat tegen jouzelf zegt, vanaf nu eens heel serieus. En als je op vrijdag voelt dat het weekend voor de deur staat en je hebt daar een bepaald beeld bij, creëer dat beeld dan ook! Laat het je niet ontglippen. Want hoe belangrijk is het voor jou om zonder teleurstellingen en frustraties rond te lopen? Heel belangrijk, neem ik voor nu even aan. Niemand houdt het vol als de ander zich niet aan de afspraken houdt en dat geldt exact hetzelfde voor als je je niet houdt aan de afspraken met jezelf.

Dus! Het weekend staat voor de deur, en al moet je heel veel, al vraagt iedereen om jouw gezelschap, voel wat goed is voor jou en beloon jezelf door toe te geven aan dat plaatje wat je in je hoofd hebt hoe of het weekend er voor jou uit zou moeten zien. Dit vraagt iets van jou. Zelfdiscipline. En ik kan mij zo voorstellen dat je daar heel snel weer van af kan en gaat wijken. Want het is moeilijk, heel moeilijk om je te houden aan je eigen afspraken. Een beetje hulp hierbij van een coach, counselor, healer, iemand die spiritueel is onderlegd zou geen kwaad kunnen. Die kunnen jou helpen voor dit pad te kiezen. Handvatten aanreiken en dienen als een liefdevolle stok achter de deur. Om die reden wijs ik je op de website www.mediumsenparagnosten.nl. Hier vind je mensen die bekwaam zijn in het omzetten van jouw gedachten in reële plaatjes met bijbehorend gevoel. Kies bijvoorbeeld eens voor een chat met Medium/paragnost Es, zij legt voor jou kaarten en schetst zo jouw situatie. Of kies voor een chat met medium Hana, ze staat voor je klaar om al je vragen liefdevol te beantwoorden. Ze is gespecialiseerd in spirituele groei en jij staat voor jouw eigen spirituele pad, om niet alleen nog maar te denken in wat je zou willen en hoe het er uit moet zien, maar het ook daadwerkelijk te doen.

Beloon jezelf eens met een chat van een kwalitatief zeer goede website waarbij ik je de website Qmediumchat aanraad. Behoefte aan een chat met een collega of mij, ik lees je graag. Geniet van het weekend! Liefs Von
 

Datum: 09-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten