HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Healing tao

Het is de mens zelf die voorbijgaat aan zijn eigen energie, er zich vaak niet eens bewust van is. Dat we allen energie zijn, dat energie zoals we die uitstralen

impact heeft op de omgeving en daarmee reacties van anderen oproepen. Staan we vaak niet bij stil. Is onze energie zacht, dankbaar, respectvol, krijgen we deze ook terug. Zoals jij bent, zo reageert jouw medemens op jou.

Ervaar je dus strijd met anderen, bedenk dan eens of jij wellicht naar de ander op een manier hebt gereageerd waar jij jezelf niet bewust van was en de reactie van de ander terecht hebt gekregen, waardoor jij je nu geschoffeerd voelt en de ander wel iets aan zou willen doen.

Om meer bewust te worden van je eigen energie en de impact er van op anderen is healing tao heel geschikt. Mantak Chia is de grondlegger van healing tao. Het gaan beoefenen van healing tao geeft je als mens veel. In de vorm van emotionele balans, een goede gezondheid, spiritueel bewustzijn, persoonlijke groei, aarden en balans.

Op www.qmediumchat.nl kun je aan de slag met healing tao. Hier vind je healers die zich hebben gespecialiseerd in healing tao. Zoals je ziet biedt healing ongelooflijk veel voordelen. Een healer kan jou of afstand healen, maar geeft je ook handvatten, inzichten en een manier mee om zelf ook te werken aan jouw persoonlijke stabiliteit. Heb je het momenteel zwaar in je leven? Dan is een healing van een healer die je kunt vinden op www.qmediumchat.nl zeker een aanrader.

Op de website www.qmediumchat.nl kun je chatten met een healer. Chatten om jezelf meer rust te gunnen, met jezelf in balans te komen, te groeien naar emotionele stabiliteit. Want als jouw leven telkens weer onderuit gehaald wordt door negatieve omstandigheden, en je jezelf steeds meer en meer kwijtraakt, dan heb je hulp en ondersteuning nodig. Dan kan een healer jou uitkomst bieden.

Vaak gaan we pas over tot het zoeken van hulp als we het zelf niet meer weten. Dan is er zoveel gebeurd waar we totaal geen grip meer op hebben. Wat we dan doen, is ons vastklampen aan het oude. Want toen was het goed, we willen alles weer terug, want toen hadden we onszelf in de hand. Ga er vanuit dat als alles uit je leven verdwijnt, dat daar een reden voor is. Dat je van boven een teken krijgt om juist het oude los te laten, jezelf te helen en in te zien dat je oude leven je juist niet bracht wat goed is voor jou.

Een healer is dan een uitkomst. Want en healer gaat jou inzichten geven waarom alles uit je leven verdwijnt. Waarom het beter is niet meer terug te verlangen naar het oude leven. Want als je heel eerlijk bent naar jezelf. Was dat oude leven nou echt zo'n fijn leven? Nee, het is bekend, vertrouwt en nu je overgeleverd bent aan alle onzekerheden van het leven, zoek je naar houvast.

Dat houvast vind je bij een healer, een medium, een paragnost werkzaam op www.qmediumchat.nl Pak die kans om jouw nieuwe leven vorm te gaan geven, het oude leven vaarwel te zeggen. Laat je hierin begeleiden door een healing tao, die jou een spiegel gaat voorhouden waardoor je eindelijk tot een besef komt, dat je nog nooit van je leven emotioneel volwassen bent geweest. Dat je nog nooit voor jezelf bent opgekomen, hebt klaargestaan. Een goed medium kan jou dit je laten zien.

Een healer gaat met jou aan de slag, om eerst de grote wond te healen, je hart weer aan jou terug te geven. Zodat energie in je lijf weer de kans krijgt te gaan stromen. Een healer zal tijdens dit proces heel voorzichtig via de chat aan je laten zien, welke stapjes jij daarvoor kunt zetten. Kies voor een online healing tao met een gekwalificeerd healer tao. Het zal met vallen en opstaan gaan, maar jouw healer laat je nooit in de steek. Die staat elke dag voor je klaar. Investeer in jezelf, en doe dat met regelmatige chats op www.qmediumchat.nl. Je zult zien dat je nooit meer terug wilt naar je oude leven en het nieuwe leven geheeld en onbezorgd durft tegemoet te zien. Liefdevolle groet, Von qmediumchat.nl
 

Datum: 23-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten