HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Een knagend geweten

Ieders mens zijn geweten is anders. Wat jij belangrijk vindt, vindt een ander helemaal niet belangrijk

Maar het geweten, dat is iets wat we eigenlijk zelf niet echt in de hand hebben en zich zal laten gelden, als we iets op ons geweten hebben. Iedereen kent de uitdrukking. Heb je iets op je geweten. Zelfs als klein kind, kon je moeder dit al tegen je zeggen. Je kwam thuis uit school en je was stil en teruggetrokken, dat viel je moeder op en ze vroeg je dan. “Heb je soms iets op je geweten”. Zodra de mens iets doet buiten zijn eigen normen en waarden om, voel je in jezelf iets. Iets wat onplezierig aanvoelt. Iets wat je leven kan gaan bepalen, en vaak is dat, dat je iets hebt gedaan waar jezelf niet trots op bent en het begint aan je te knagen. Dat is dan iets wat je op je geweten hebt.

Dan kan iets heel kleins zijn, maar ook iets heel groots. Zo valt liegen ook onder iets op je geweten hebben. En al sta je er op het moment dat je liegt er totaal niet bij stil, er komt een moment dat je er in jezelf mee wordt geconfronteerd. Hoe werkt dat dan, want ik bepaal toch zelf wat ik doe en daar hoef ik mij toch niet schuldig over te voelen dan?

Inderdaad dat klopt, maar toch, schijnbaar is er een hogere macht, onzichtbaar die ons regisseert. Die bepaalt wat wel en niet goed is. Die ons begeleidt om ons leven lang goed te zijn, althans te leven met de juiste intenties. Je geweten gaat knagen, als je iets op je geweten hebt. Dan kan zich jaren later pas openbaren. Het openbaart zich als jij er klaar voor bent, als jij er aan toe bent, het in te kunnen zien en tot het besef komt dat je er niet langer mee rond kunt blijven lopen.

Een knagend geweten kan zich openbaren bij iemand die in je leven is, waarmee jij een relatie hebt, maar zeker ook bij jezelf. Als jij niet goed bent voor jezelf, ook dan gaat het geweten knagen. Ook dan kom je jezelf jaren later tegen en komt het besef naar boven dat je niet goed genoeg bent geweest voor jezelf, dat je jezelf hebt genegeerd, hebt verwaarloosd, dan komt het besef dat je jezelf hebt voorgelogen, jezelf hebt verloochent. En als je zover bent, dan wil je er over kunnen praten, want dat lucht op, dan knaagt het geweten minder aan je. Ging je vroeger hiervoor biechten, kun je nu terecht in het spirituele. Op de website www.qmediumchat.nl kun jij je richten, anoniem, tot een medium, een paragnost, een healer. Met deze consulent kun je praten over jouw knagend geweten.

Want dat knagen aan je geweten, zuigt je leeg. Het haalt alle energie uit je. Het maakt je vermoeid, je raakt jezelf er compleet door kwijt. En al denk je eerst, dit komt niet door mij, dit veroorzaken anderen. Het medium van www.qmediumchat.nl zal je laten inzien dat jijzelf degene bent die worstelt met een knagend geweten. Die bied je inzicht in jouw leven, waardoor je een knagend geweten opgelopen bent. Die laat je inzien waarom je telkens de verkeerde mensen op je pad kreeg. Die luistert aandachtig, het medium waar jij regelmatig mee chat, naar jouw verhaal. Die geeft je de tijd, de ruimte om jouw knagend geweten los te laten. Die chatgesprekken werken helend op jou. Je bent er klaar voor nu om voor eens en altijd af te rekenen met jouw knagend geweten en wat een prachtige hulp heb jij daarbij gekregen van jouw medium op www.qmediumchat.nl Zonder jouw chatmaatje was je dit niet gelukt en was je nooit zover gekomen met jezelf als waar je nu staat.

Je bent blij met de aangeboden hulp, je geniet telkens weer van de chat gesprekken met jouw medium. Op de een of andere manier word je er telkens weer naartoe getrokken, omdat de gesprekken zo waardevol zijn en zonder dat je het in de gaten hebt, ben je ineens veel krachtiger geworden. Ben je waarheid gaan spreken naar jezelf en naar anderen. Omdat je nooit meer last wilt hebben van een knagend geweten. Want je bent tot het besef gekomen dat als je niet eerlijk bent naar jezelf, je ook niet goed bent voor jezelf. Dank je wel lief medium van www.qmediumchat.nl voor al jouw liefdevolle woorden, jouw geduld, jouw inzichten om mij te verlossen van mijn knagend geweten. Liefdevolle groet, Von, medium qmediumchat.nl
 

Datum: 14-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten