HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Een healing via chat, kan dat!

kan dat! Kan dat wel, een healing ontvangen terwijl je chat met een healer? Jazeker wel, maar zoek wel een betrouwbare en een gescreende healer op

anders werkt de healing niet. En betrouwbare healers vind je op www.qmediumchat.nl . Andere spirituele chatlijnen hebben ook wel healers als medium staan, echter, vaak niet gescreend en loop je het risico geen profijt te hebben van de healing.

Hoe gaat een healing op de chat in zijn werk? Om dat te kunnen begrijpen, leg ik je eerst uit dat we allemaal energie zijn. We hebben energie nodig om de dag door te brengen en daarvoor slapen we. Als we overdag dingen doen die goed voor ons zijn, we onze grenzen bewaken, dan doen we zelfs op de dag ook nog energie op en houden we balans. Zo begrijp je dat we allemaal energie zijn.

Die energie kan uit balans geraken, omdat we ons in situaties manoeuvreren waardoor we energie te veel gaan gebruiken. Bijvoorbeeld blijven zitten in een relatie die niet goed voor ons is en energie kost in plaats van geeft. Werk doen waar je niet achter staat, maar toch maar blijft doen omdat er nu eenmaal geld mee is gemoeid. Zo kunnen er heel veel dingen zijn die ons energie ontnemen. En er een moment komt dat het je allemaal te veel wordt en een healing zou willen ontvangen om met jezelf weer meer rust te ervaren, blokkades op te heffen en energie op te doen.

Er is dus een verstoring in je energieveld en dat ervaar jij als vermoeidheid, want alles wat we zien, horen, ruiken, heeft een bepaalde trilling en die trilling die kan verstoord raken op emotioneel, fysiek, mentaal en zelfs op zielniveau. Een healer gaat aan de slag met jouw energie. De healer kan de blokkades opheffen, kan zorgen dat jij negatieve energie kan loslaten en je tegelijkertijd positieve energie geven. Een healing op afstand via de chat is dus mogelijk, omdat energie overal is en elke energie een trilling heeft en die trilling die voel jij en daardoor ervaar je verandering fysiek, mentaal door een healing.

Het maakt dus helemaal niet uit om voor een healing bij de ander zichtbaar aanwezig te zijn, dit kan dus heel goed via een chat. Elke healer heeft een eigen techniek daarvoor. De een maakt gebruik van zijn handen, de ander maakt gebruik van kristallen, die kan healen met een pendel. In feite maakt het voor jou niet uit welke methode de healer hanteert, als het maar gedegen gebeurt en niet iedere healer kan healen op afstand, de healers van www.qmediumchat.nl wel. Die zijn hiervoor gescreend.

Een healer kijkt als eerste naar je energie en je verstoorde chakra's. Want als die vastzitten is dat de eerste stap die gezet moet gaan worden, de aura's te openen. Jij voelt dat direct, want je ervaart een ontspannen en rustig gevoel. Daarna gaat de healer aan de slag met de blokkades en dan kan de healer doen door een handoplegging op afstand op de plek waar de blokkade zit. Dan voel je verlichting op die plek. De healer zendt energie uit door middel van zijn handen, de plek, bijvoorbeeld je nek die vastzit, ontvangt die energie en gaat zich ontspannen.

Tijdens de healing hoef jij zelf niets te doen, de healer chat met jou en tegelijkertijd werkt hij aan je energie. Het mooie van een chat is dat je deze vanuit je eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen en je de deur er niet voor uit hoeft. Na de chat voel je je ontspannen, voel je dat de blokkades weg zijn en voel je ook veel meer rust en kracht. Het kan zijn dat de blokkades groot zijn in jou. Dan kan een healer niet alles in één sessie helen. Neem dan binnen een paar dagen weer contact op met de healer van www.qmediumchat.nl voor een vervolgsessie.

Helende groet, Von qmediumchat.nl
 

Datum: 05-01-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten