HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

De spiegel van jezelf

De ultieme spiegel van jezelf zijn natuurlijk je kinderen of je huisdieren. Als je namelijk naar hun gedrag en doen en laten kijkt zie je jezelf, ja ook de slechte dingen. De kunst is om ook die onder ogen te komen.

Het maakt niet uit als er dingen bij zijn die je natuurlijk niet ziet. Maar zo kun je er wel iets aan doen. Kinderen en dieren zijn puur, zij kopiëren datgene wat ze dagelijks zien in hun eigen leven, daarom is het vooral bij kinderen misschien wel noodzakelijk dat je je eigen in-perfect heden ziet, herkend en erkend. Je hoeft niet perfect te zijn dat is niemand maar bij sommige dingen is het van essentieel belang dat de kinderen dit gedrag niet over gaan nemen in hun eigen leven.

Dit kan het hoeft niet maar het kan als ze ouder worden misschien een probleem vormen.
Welke dingen komen vaak aan bod als we het hebben over je spiegel?
Natuurlijk en ik denk wel op nummer 1 op relatie gebied. Dit hoeft overigens niet per definitie te gaan over een liefdesrelatie dit kan ook zijn, een familieband, een vriendschap, een werk relatie enzovoorts enzovoorts….

Als eerste is het natuurlijk belangrijk om andere de ruimte te geven om hun eigen ik te kunnen en mogen zijn. Geef ze de ruimte voor hun eigen gedachten en gevoelens ook al ben je het er niet mee eens.

Zorg dat je goed je grenzen aangeeft niet alleen voor anderen maar vooral voor jezelf! Zodat je tijd, je gezondheid, je energie en je creativiteit op een goed niveau blijven staan.
Respecteer en bescherm jezelf, houdt van jezelf!

Behandel anderen met respect zo creëer je dat anderen jou ook met respect behandelen. Probeer te denken en te handelen ik behandel een ander zoals ik ook behandeld wil worden. Dus ben altijd eerlijk, vriendelijk en liefdevol.
Luister echt naar een ander als iemand iets verteld we vinden het allemaal prettig als er naar ons geluisterd wordt.
Op het gebied van werk. Ook iets wat natuurlijk vaak terugkomt en waar we eigenlijk allemaal wel mee te maken krijgen in ons leven.

Als je je energie, je werkvermogen, je talenten en je gaven gebruikt voor anderen zullen er nieuwe deuren en dus ook kansen voor je opengaan.

Geef je werk carrière de gelegenheid je eigen creativiteit erin te stoppen en doe dit vol passie ook dat zal zijn vruchten afwerpen.
Stel prioriteiten, blijf gefocust met alles wat je doet en onderneemt. Zie de dingen ook niet als vanzelfsprekend.
Maak af waar je mee bezig bent, dus als je aan iets begint, begin er dan ook voor de volle 100% mee en stop niet voor je klaar bent, mits je het niet op 1 dag af krijgt natuurlijk. Probeer op je werkplek geen ruimte te laten voor negatieve dingen. Bewaar en behoud de vrede. Mocht je geen werk hebben op dit moment blijf dan denken uiteindelijk vindt de juiste baan vindt jou, natuurlijk bedoel ik niet dat je maar moet stoppen met zoeken, maar de vacature zal op je pad komen voor de juiste baan voor jouw!

Lichamelijke en spirituele gezondheid.
Houd van je eigen gevoel voor humor. Luister naar je eigen lichaam! Wees aardig voor jezelf, volg je intuïtie, wees geduldig, en respecteer je eigen minpunten. Waardeer jezelf. Waardeer alles wat je ziet, hoort, proeft en ruikt. Ook voor de dagelijkse dingen in het leven. Begin je dag altijd met het idee dat er een wonder gaat gebeuren. Laat je leiden door je eigen positieve gedachten. Goede nachtrust is essentieel voor een uitgerust en gezond lichaam. Je eigen leven, is namelijk een afspiegeling van je eigen ik, van je eigen mooie wonderbaarlijke ziel.

Het milieu, een beter milieu begint echt bij jezelf, dit is echt waar! Leef in de schoonheid van je omgeving, van de natuur en alles om je heen. Ruim al je rommel op, houdt het opgeruimd en netjes, zo zul je merken dat je een stuk minder stress ervaart en dat je in je hoofd rustig wordt. Een opgeruimde omgeving is een opgeruimde bovenkamer, zodat je trots bent op elke kamer elk stukje van je huis en natuurlijk om je huis. Ben je dat niet doe er iets aan!! En wel vandaag nog. Maak een begin, doe desnoods kamer voor kamer. Laat alles los wat je niet leuk of prettig vindt, laat het achter je!

Voorspoed: hoe beter je voor jezelf zorgt hoe beter het met je zal gaan. Streef naar onafhankelijkheid op elk vlak, maar als het gaat om financieel gebied, leef volgens je budget, geef niet meer uit dan je kunt en spaar voor een mooie, goede en zekere toekomst ook dit zal je trots maken. En dan kun en mag je ook echt trots op jezelf zijn. Voel je geweldig als je ook maar een 1 euro spaargeld hebt. Wees er trots op want er komen nog meer euro’s aan.
Kortom denk en herhaal iedere dag de zin. Mijn leven bestaat alleen maar uit wonderen, liefde en positiviteit elke dag op nieuw.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.

Medium Dely
 

Datum: 12-04-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten