HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

De heilige Koe

Je kent ze wel die mensen, het zijn met name mannen, of ben ik nu te kort door de bocht, die erg gek kunnen zijn met hun auto

Het lijkt dan wel alsof ze er mee getrouwd zijn. Elke week een wasbeurt, er mag geen krasje opkomen en als ze er mee rijden, oh zo voorzichtig. In mijn ogen is een auto een gebruiksvoorwerp en moet ik soms wel lachen om mannen die zo omgaan met hun heilige koe. Van mij mag het, alleen het zegt ook iets over hun karakter. Als vrouw moet je tussen de regels doorlezen toch!

De heilige koe kunnen we dus koesteren en zijn we zuinig op. Hij gaat regelmatig voor een beurt naar de garage, want oh wee als hij het niet meer zou doen en als we er mee rijden, letten we goed op. We rijden zorgvuldig, trappen op tijd op de rem, parkeren we hem op een plek zodanig dat iedereen er goed langs kan lopen.

Heb je jezelf wel eens de vraag gesteld waarom we onze heilige koe wel zo goed verzorgen en onszelf kunnen verwaarlozen? Want, trap jij altijd op tijd op de rem in je leven? Geef jij jezelf regelmatig een heerlijk verwenmoment? Nee hé, dat hangt er vanaf. Dat hangt van heel veel dingen af en met name of we er de tijd voor hebben. Sterker nog, of we de tijd er voor nemen!

Onze heilige koe is dus in zijn leven beter af dan wijzelf. Rare gewaarwording eigenlijk met soms cruciale gevolgen. Als we onze eigen rem niet kennen, blijven we door hollen, doorgaan, totdat de benzine op is. Pas dan gaan we naar de huisarts, oftewel de garage. We dempen de put, als het kalf verdronken is. Nadat we zijn opgelapt, gaan we direct weer in volle vaart vooruit en belanden we als vanzelf weer op een punt dat we uitgeput zijn, gestrest en vinden we het maar raar dat we niets meer kunnen.

Net zoals jouw heilige koe, zul jij moeten leren op tijd op de rem te trappen. Zul je jezelf goed moeten leren kennen, van je auto weet je ook hoe of hij optrekt, hoeveel benzine hij gebruikt, welk geluidje wel of niet klopt. Waak er dus voor telkens te laat te zijn, te laat naar de garage te gaan en elke keer met een kapotte auto geconfronteerd te worden.

Jouw garage is jouw momenten van rust, waar jij kunt bijtanken en bijkomen van de hectiek van alledag. Je kunt tijdens zo'n rustmoment ook gebruik maken van een heerlijk ontspannen chat met een medium healer, masseur, coach, counselor, die jou weer van energie kan voorzien, zodat je batterij weer wordt opgeladen en je voorkomt dat je auto weggesleept moet worden naar de garage.

Op de website www.qmediumchat staan zeer bekwame counselors, coaches, healers, masseurs die jou dat zetje in de rug kunnen geven dat jij nodig hebt om lekker rond te blijven rijden. Kijk eens op die website en laat je verrassen. Want verrassen hoort bij een verwenmomentje voor jezelf. Jezelf kietelen af en toe is geen overbodige luxe.

Patrice, en allround medium staat graag voor je klaar en kan je helpen op alle vlakken, chat gerust eens met haar. Ze begeleidt je eerlijk en oprecht op het spirituele pad. Of medium Micha, die kan jouw blokkades opheffen, wel zo fijn als je er even doorheen zit en je van je blokkade af wilt. Dan gaat daarna je energie weer stromen. Of coach Ilona, die kan een kaartlegging voor je doen of je helpen bij je levenspad. Allemaal zeker een aanrader om mee te chatten, op een moment dat jij zelf er even doorheen zit. Zie de chat lijn qmediumchat als een garage waar jij jezelf naartoe leidt om te zorgen dat jouw motor niet vastloopt.

Wens je een hele fijne ontspannen chat met een van de kanjers van qmediumchat. Liefdevolle groet, Von
 

Datum: 10-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten