HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Chat Reading door een paragnost of medium

In moeilijke tijden zoeken we hulp en ondersteuning en dat is helemaal niet gek. Als we in een moeilijke tijd belanden, draait ons eigen hoofd overuren

en zijn we naarstig op zoek naar antwoorden en oplossingen. En des te meer we denken, des te meer raken we de verbinding met onszelf kwijt en komen we er helemaal niet meer uit. Velen zoeken dan hun heil bij online mediums en paragnosten. Ze zoeken antwoorden over hun toekomst, ze willen weten of hun partner nog terugkomt, Ze zijn hun baan kwijtgeraakt en het zwaard van Damocles hangt boven hun hoofd, van hoe ga ik het financieel allemaal redden en vind ik wel weer een nieuwe baan, liefst zo snel mogelijk.

Het is dus helemaal niet gek dat je op zoek gaat naar iemand die jou antwoorden kan geven en zo kom je bij mediums en paragnosten, healers, coaches, counselors, sjamanen terecht die jou heel veel kunnen vertellen hoe of je leven er in de toekomst uit gaat zien. We noemen zo'n gesprek met een medium ook wel een reading.

Wat is nu precies een reading en hoe kan een medium jou zo haarfijn uit de doeken doen, waar jij nu met jezelf staat, wat er speelt in je leven en hoe je verdere leven e ruit gaat zien? Een reading door een goed medium en deze vind je op www.qmediumchat.nl heeft alles te maken met het opvangen van jouw energie.

Een goed medium of paragnost heeft de gave jouw energie op te vangen en hierdoor jou haarfijn uit de doeken te doen wat er speelt. En tevens kan een ervaren medium tijdens de reading jou healen, je helen, je ervaart dat als rust in je hoofd en lijf en tevens kan een medium je een toekomstvoorspelling geven. Dat is in feite een reading.

Om jouw energie zo goed mogelijk op te kunnen vangen, heeft het medium van jouw keuze wel een paar gegevens nodig. De een vraagt om je naam en je leeftijd, de ander heeft graag je geboortedatum. Geef deze gerust, maar vertel daarnaast niet te veel aan het medium, hiermee verstoor jij voor haar haar werk en kan de reading als zodanig voor jou wel eens op een teleurstelling uitlopen. Je hebt dat dan in feite zelf veroorzaakt. Als jouw energie erg geblokkeerd is, zal het medium tijdens de reading en dat gaat vanzelf, anders benaderen. Er kunnen eventueel ng wat dingen dor het medium worden gezegd, waardoor jij je als vanzelf meer open gaat stellen met je energie.

Jouw energie is van groot belang voor een goede reading. Je hebt dus zelf in de hand of je een goed reading krijgt of niet. Chat je met een van de mediums of paragnosten op www.qmediumchat.nl kan jouw reading bijna niet misgaan. Alle mediums en paragnosten die daar werken zijn zeer bekwaam en gespecialiseerd in hun eigen specialisme en helpen je ook open te staan met jouw energie. Dat kan zijn, healing, of een toekomstvoorspelling, een kaartlegging, contact met overledenen, healing voor dieren, vragen over zielsliefdes en tweelingzielen.

Heb je het momenteel even zwaar? Loop je vast in je leven en zoek jij hierbij ondersteuning? Kies dan voor een chat reading met een van de kanjers van www.qmediumchat.nl Zij staan 24 uur per dag voor je klaar om jou te helpen de kracht in jezelf weer te vinden en je leven een duwtje in de goede richting te geven, stel je open met heel je hart en ziel en je staat verbaasd over de reading die je krijgt. De mediums en paragnosten op deze spirituele lijn scoren allen een zeer hoog cijfer, kijk maar naar de recensies.

Je kunt ook met mij chatten, ben er in liefde voor je. Von qmediumchat
 

Datum: 07-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten