HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Boodschappen in je dromen

Boodschappen in je dromen.Iedereen droomt elke nacht soms kun je je dromen onthouden soms niet. Soms heb je hele mooie en prettige dromen en soms heb je nachtmerries of angstige dromen. In heel veel gevallen heeft een droom een bepaalde betekenis.

Boodschappen in je dromen.Iedereen droomt elke nacht soms kun je je dromen onthouden soms niet. Soms heb je hele mooie en prettige dromen en soms heb je nachtmerries of angstige dromen. In heel veel gevallen heeft een droom een bepaalde betekenis.
Het is alleen de kunst om de betekenis te achterhalen want we hebben ontelbaar veel dromen.
Het is raadzaam om daarom ook pen en papier naast je bed te leggen zodat je elke droom kunt opschrijven of kernwoorden daarvan.
Want of je het nu leuk vind of niet dromen vergeten we. Hoe mooier de droom hoe sneller we hem lijken te vergeten. Natuurlijk kan ik niet alle boodschappen die er in je dromen zijn opnoemen want dat zijn er gewoon echt teveel.
Ik kan je wel een paar voorbeelden geven van de meest voorkomende boodschappen in dromen. Niet elk detail klopt natuurlijk want we hebben niet hetzelfde leven maar je zult zien dat je dingen al herkend of gaat herkennen. Misschien ook wel helemaal niet maar dit komt omdat je het op deze manier misschien niet zou begrijpen of herkennen. Zo is bijvoorbeeld ieder mens die je in je dromen ziet iemand die je of al een keer bent tegengekomen in het dagelijkse leven en of een archetype van jezelf.
Het is niet bij iedereen hetzelfde wat de betekenis is van een boodschap. Bij mij bijvoorbeeld betekent dromen over een begrafenis of over de dood geen nieuw begin zoals bij de meeste mensen.
Bij mij betekent het dat als ik dan wakker wordt ik die dag een overlijdensbericht krijg van iemand. Als je dit ook hebt op deze manier is dit ook niet heel erg want het hoort gewoon bij het leven. Daarnaast kun je als het gaat om een overleden dierbare vragen eens in je dromen op visite te komen. Het bij mij ook heeft even geduurd voor ik de link had gelegd dus maak je geen zorgen als je niet weet wat het betekent. Na verloop van tijd zul je een patroon zien en ga je erop letten wat er die dag allemaal op je pad komt. Zo kun je voor jezelf steeds meer verborgen boodschappen i je dromen kunnen beantwoorden. De pen en papier naast je bed geeft je de mogelijkheid dit wat sneller te leren. Het hoeft natuurlijk niet maar is meer een tip zoals al eerder benoemd.
Vaak dromen we ook dat we vallen in een droom dit heeft in sommige gevallen de betekenis dat je uit je lichaam bent getreden en door het vallen er weer terug inkomt. Je bent dus als het ware met je onderbewuste op stap geweest.
Als ik droom over werk of over mijn werk dan weet ik dat als ik wakker wordt die dag iets van of over mijn werk te horen krijg. Bijvoorbeeld een brief een appje van je baas het kan allemaal. De dromen die we ons ook vaak herinneren zijn de dromen die ons angsten brengen deze hebben dan ook vaak de boodschap dat we dingen los moeten laten en het gewoon moeten laten gebeuren. We hebben nu eenmaal sommige dingen niet in de hand. Dus word je in je droom achterna gezeten door een beer die staat voor bezitterig en beschermend of een wolf die staat voor agressie betekent dit vaak dat je je eigen angsten onder ogen moet komen. Je hoeft niet weg te rennen voor moeilijke dingen maar kom ze onder ogen.
Als je droomt over een sport dan staat dit vaak voor je sociale kant. Dat je goed met mensen overweg kunt en dat je zonder al teveel moeite nagenoeg met iedereen over weg kunt. Droom je over schoolexamens kan het natuurlijk betekenen dat je je zorgen maakt over je echte examens maar het kan ook inhouden dat je graag succes wilt hebben en dat dan ook wilt voelen dat je succes hebt. En dat je je daarover ook zorgen maakt of je het financieel wel gaat halen. Als je in je droom achtervolgd wordt dan wil dat zeggen dat je ook bepaalde dingen onder ogen moet gaan komen want je loopt er nu nog steeds voor weg. Als je droomt over auto’s of vervoersmiddelen kan dit betekenen op de weg die je gaat inslaan in je leven of dat je op korte termijn een keuze moet gaan maken in je dagelijkse leven. Zo zie je dat echt alles een betekenis in je droom heeft en dit is maar een heel klein stukje daarvan. Nogmaals maak jezelf er bewust van en er zal een verborgen wereld voor je open gaan.
Heel veel liefde, licht, hulp en kracht.
Medium Dely
 

Datum: 21-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten